Björn?

Jag har funderat så mycket på gårdagen nu undrar om det kan vara så att det varit en björn eller älg i farten, reaktionen skulle ju tyda på björn. Jag hoppas att det är så, det vore den bästa förklaringen för mig också. Båda skenturerna skedde på samma ställe och trots att hon hade Leffe med sig som sällskap och sen när jag skulle longera så sprang hon förbi skogsbrynen hela tiden, ville inte alls lugna ner sig. Skrittade mot ängen och sprang vid skogen. 
Det är inte alls likt henne. Så jag hoppas på att det var ngt konstigt som skrämde henne, alla andra förklaringar jag kommer på är inge trevliga.
Hur som så känner jag mig mycket bättre idag i alla fall (om än mörbultad ofc) och har haft en riktigt mysig kväll på jobbet. Goa tanter. Än så länge känns det faktiskt inte lika tungt som det brukar göra att mörkret kommer. Det är så varmt och skön och mysigt i stan med lamporna och så får jag så mycket bra minnen i år. Grans minnen kommer tillbaka. Good times.

Snart blir vi av med flexen på jobbet så det blir till att sitta av tiden fast man är klar. Fy fan vilken dynga.. Dom är inte klok nånstans dom där som sitter och bestämmer.-----------------------

Oooohhh. Fangirl moment. Hi hi.
1 kommentar
Therese

Grans ja det var tider det.

så kul man hade då.