stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Aj

Publicerad 2009-09-30 21:31:13 i Allmänt

Nu krampade kroppen ihop igen. Tack för det då =(

Sitter och gör upp planer som gör mig lite nervös. Men spännande är det. Hi hi.

Idol är lite halvtråkigt utan Johan Palm och utan den där förväntan inför varje gång han skulle uppträda. Men jag måste säja att Erik i dag gav mig rysningar. Han var amazing. Missade Mariette i går tyvärr.

Vilken bra dag

Publicerad 2009-09-30 18:58:41 i Allmänt

Trots att jag vaknade av en grävskopa utanför fönstret som fick hela huset att skaka och fönstrena att skallra. Dom ska dra in värme till stallet från pannrummet så vi slipper värma upp stallet med fläkten. Blir skitbra.
Vaknade riktigt utvilad och kände mig riktigt prima i kroppen, det var så härligt speciellt med tanke på hur det kändes i går kväll...
Så jag har varit ut på en ridtur med Leffe, ensamna för första gången sen förra hösten, brukar ju alltid ha nån annan häst med för att passa på att motionera flera åt gången, men idag behövdes det inte, sweet. Leffe som då är van att alltid ha en kompis med gick och gnäggade med jämna mellanrum men annars helt som vanligt killen. Jätte trevlig tur.
Sen har jag fixat och donat i stallet så nu jäklar är det ordning där, bara vinterhagen som är kvar att fixa nu.
Hämtat lite hö och gått på en hundpromenad.
Lagat mat som fick mig att svettas, jag gillar visseligen stark mat men det var lite väl häftigt.
Nu ska resten av kvällen spenderas i soffan vid tv:n med bland annat Idol och True Blood och en B&J. So nice.
Kanske blir en till hundpromenad ikväll om jag inte blir för slö.

Frost

Publicerad 2009-09-29 22:43:32 i Allmänt

Ida skrämde mig rätt rejält i morse med ett sms att Stråla inte var i hagen när hon vaknade och att hon hade hittat igen henne långt bort.
Jo, då hade hon rivit hagen och gått in till tant Prollan. Gullunge. Tydligen känner hon sig trygg med henne i alla fall.

Riktigt kallt nu, imorse var det till att skrapa bilrutorna innan jag åkte till jobbet och nu ikväll så var det lånkalsoner och mössa och hela kittet då jag var ut med hästarna. Blev kallt ändå.
Riktigt härlig kväll med månsken som lyste upp vägen åt oss.

Försöker ladda upp bilder på pix men efter dom har gjort om så går det ännu sämre för mig med tröga uppkopplingen, man kan ju bli frustrerad för mindre. Dessutom blivit riktigt besvärligt att döpa bilderna, dom tycker säkert att dom är jätte finurliga. Äh, nu ger jag upp.

Nej, det går inte så bra

Publicerad 2009-09-28 22:39:20 i Allmänt

Nej det går inte så bra för Stråla. Utstött bortjagad och rädd. 
Dom har försökt ha henne bara med lågrangade Prinsen för att se om dom skulle komma överens men då stack Prinsen genom staketet så nu går Stråla ensam och la sig och och sov nästan på en gång, lilla gumman hon måste ju vara helt utmattad efter bravaderna.
Vilket kaos, varför kunde inte det här gå bra, jag är så grymt besviken, som jag hade sett fram emot det här.
Har inte blivit mycket sömn i natt då fröken dök upp i mina tankar hela tiden, varpå jag försov mig i morse och sen har sovit efter jobbet och inte fårr nånting gjort. Fan också.
Idag har det varit riktigt ruskigt höstkallt och nu fryser Mayan huttrar och skakar och hoppar så ikväll åkte täcket på. Min lilla frystant.
Nu känner jag mig väldigt negativ.

Sjukgymnasten har sin första lediga tid om två veckor (!) och då var det bara tider då jag såklart jobbar... Gnäll gny...
Jag har så jäkla ont nu.

Kort uppdat från helgens bravader

Publicerad 2009-09-27 19:47:56 i Allmänt

Åkte iväg med Stråla igår då. Tyvärr blev hon inte så väl emottagen.
Först var hon ensammen ett tag brevid dom andra, då smet hon så vi satte in gamla Prollan till henne då blev hon lugn och satt på plats.
Sen idag så släppte vi ihop alla på ängen med tanken att det skulle väl inte vara några problem, men Dagg bara jagade henne med öronen tätt bakåtstrukna.
Det blev en del vilda varv i full rulle och några förskräkta människor då dom rusade i full fart mot staketet.
Som tur är är Stråla snabbare, kvickare och uthålligare än dom andra så jagandet lugnade ner sig till slut men då var Stråla så skärrad att hon mest bara sprang, vankade och kraffsade i önskan att få komma ut.
Det gjorde lite ont i mattes hjärta.
Jag hoppas verkligen att dom blir vänner så småningom, meningen var ju att fröken skulle ha kul där borta.

Söndag förmiddag med tant Prollan i bakgrunden.


Jagad. Stråla först, Dagg och Prinsen efter, Prollan rullar sig.


Ebba hade roligt i alla fall. Väldigt förtjust i Idas mammas lilla hund =)


Jag är så trött så det känns som att jag också har blivit jagad runt runt.
Det känns redan konstigt och tomt att bara ha tre här hemma, ingen som följer en i hälarna när man är i hagen och grejar.

Imorgon flyttar Stråla hemifrån

Publicerad 2009-09-25 22:54:55 i Allmänt

Japp, nu är det dags för tonåringen att flytta hemifrån.
Jag försökte lura Therese att jag skulle sälja henne men det gick inte (know me maybe?) såklart hon inte ska säljas, nej den häststackare som hamnat i mina klor kommer inte därifrån. Däremot så ska hon få åka till Ida och Andreas och gå på lösdrift tillsammans med två jämnåriga killar som jag hoppas att hon ska kunna härja och ha kul med, hon kommer att få gå i en mycket större hage än jag tyvärr har möjlighet att erbjuda och med mer att göra, Plus att det kommer att bli otroligt skönt för mig att bara ha tre hästar att sköta om ett tag.
Stråla behöver också få umgås med folk och hästar som inte ser henne som sin bäbis vilket vi gör här hemma, jag hoppas på att hon ska bli lite uppläxad och satt på plats av de andra hästarna, hon tror lite att hon kan göra hur hon vill och kan rent av stjäla mat direkt ur munnen på de här hemma.

Jag har lånat ut Mayan på foder i den vevan då det var dags att skilja henne och Stråla åt, hon gav allt hon hade åt Stråla och blev själv väldigt tunn och eländig, men det gick åt helvete. För att inte tala om att jag hade ångest varje dag i 6 månader (hon var borta i 4) nej det var hemskt.
Och förra vintern då jag mådde som sämst så försökte jag hitta en fodervärd åt Skorpan men hittade ingen.
Men det här känns bara bra, Ida och Andreas litar jag ju på till 100% så jag känner mig bara trygg och nöjd det kommer att bli jättebra. Däremot så vore det ju inte likt mig att inte oroa mig alls så jag har såklart nojat lite över att min fröken ska bryta ett ben eller nånting annat hemskt så att hon aldrig kommer hem igen.
Men det är klart hon ska komma hem igen och när hon kommer hem då ska det börjas ridas lite mer.

Nu regnar det och för första gången i höst så frös Mayan, helt otroligt, igår natt var det 0 gradit då frös hon inte alls men kallregnet blev för mycket så nu har dom fått komma in och sova i natt.

Urkdag

Publicerad 2009-09-24 22:26:10 i Allmänt

Idag har jag inte ens orkar ha tråkigt eller vara rastlös, bara legat utslagen i soffan. Däremot har jag orkat ha dåligt samvete för att hästarna fått stå i veckan, det har dessutom varit en vecka där inte ens stallflickorna har varit. Usch.
Till slut släpade jag mig upp ur soffan, nu efter Idol, och tog en promenad men hundarna, Leffe och Skorpan men blä, absolut kolsvart ute, för tyst och stilla förutom en bil som inte såg oss förrän han fick tvärnita, idiot, tog en jättedålig väg med stora stenar, Leffe bara tänkte på att äta gräs, jag hade ont i magen och hade glömt näsdukar (!) äckligt snorigt värre. Usch, jag skulle ha stannat inne. Men Ebba var glad i alla fall, busrumpa.

Äntligen har jag en större soffa

Publicerad 2009-09-23 23:34:52 i Allmänt

Bra dag i dag ändå. Först en liten ridtur (ha ha) på Stråla då, grannen kom hem på lunchen för att assistera mig. Jag har seriöst världens bästa granne. 
Gillar inte att jag ser så stor ut på en del bilder, fast jag är ju stor men jag tycker att Stråla också är stor, hon är ju ändå närmare 160 och betydligt grövre än sin mor, på första bilden här nedan ser jag ju monsterstor ut, men jag får skylla det på vinkeln, mhm. 
Å så en maaassa hästmys i hagen.
Sen hjälpte Pappa mig att sätta ihop min nya soffa det gick väldigt lätt så nu står den där och känns stor som ett hav jämfört med min förra. Nu har jag gott om plats att slappa på och även plats för eventuella besökare (och Therese, gamla soffan är kvar om du fortfarande föredrar att sova i den ;) )
Sen var pappa och köpte en nyckel till min dörr så att nu, efter jag har bott här i två år, kan jag äntligen låsa ytterdörren. Hade jag vetat att det var så lätt så hade jag väl gjort det för länge sen... Så nu slipper jag att det springer ovälkomna farbröder här både då jag är hemma och inte. Sweet.
Annars har jag varit allmänt väldigt rastlös och vankat mellan tv:n och datorn.
Nacken håller på att låsa sig totalt igen, skulle behöva till sjukgymnasten men jag vet inte om det går när man är sjuk. Ett alternativ är ju att ringa och fråga =P Pilutta mig.

Leia inviger nya soffan

Premiär!!!

Publicerad 2009-09-23 13:15:59 i Allmänt

Men hjälp av grannen (eller hjälp, han var med bara utifall att) har jag idag för första gången suttit på Stråla. Woho!!
Hon reagerade inte ens när jag klev upp. "Red" ca 50 meter också.

Visst ser hon vild ut?

Bästaste tösen.

.

Publicerad 2009-09-22 13:25:59 i Allmänt

För en gångs skull har jag drömt härliga drömmar. Mys.

Snark

Publicerad 2009-09-21 23:43:29 i Allmänt

Mina böcker dök ner i brevlådan idag men jag har ännu inte öppnat dom, har jag mest bara sovit och slö glott på tv.
Så har jag varit En sväng på kvantum och delat med mig av mina baciller för att köpa näsdukar och halstabletter och så morötter till hästarna, dom har billiga billiga morötter nu.

Stön

Publicerad 2009-09-20 20:06:14 i Allmänt

Nu kom den där förkylningen som jag har väntat på och nästan trott jag skulle slippa. Urk urk.
Jag har bara hushållspapper att snyta mig i så näsan känns som köttfärs, prio ett imorgon är att köpa näsdukar.

Celina och Mayan har varit på en liten hopptävling här i byn i dag, jag vet tyvärr inte hur det gick ännu. 
Ho ho 5 nysningar efter varann, jag bliv helt snurrig.
Skorpans ena skötare har också varit här, hon som har en syster som beundrar Leffe, dom är så förbannat söta det är verkligen beundran i blicken när dom står och smeker Leffe på mulen och han bara myser.
"Linda... får jag borsta Leffe". Hi hi. Absolut borsta på, lilla ungen och stora snälla Leif.

Har har beställt två böcker som är på väg, hoppas att dom kommer imorgon så att jag har nånting att göra mitt i allt snorande.
--------------------------------
Jag läser ju alltid häst annonser för skojs skull (ja nöjen är högst relativa) men varför varför ska man rida på en två åring? Såna finns det många av. Det kommer jag aldrig att förstå.
Visseligen bara ett av miljontals irritations moment man finner i hästannonser.

One more time

Publicerad 2009-09-18 21:20:47 i Allmänt

Har varit på upptäcksfärd i dag också =) Jag och Mayan for efter en väg som brukar vara avstängd med en bom som nu var öppen. Ja att det kan vara så roligt med nya vägar.
Mayan var jättepigg och sprättig så hon fick springa av sig lite. Mycket trav och ganska mycket galopp och matte satt mest och höll sig i hoppen mellan alla "farligheter" men roligt hade vi och på hemvägen hade jag en väldigt lugn och harmonsik häst så det blev lite mer kontrollerad ridning. Man  behöver få busa av sig ibland.
Kallt var det men svettiga blev vi.
Sen körtur med Skorpan och Stråla.

Fina älskade hästar.

Ååååh. Nu finns det ju biljetter till Pablo. Thereeeeeese. Men 500 spänn. Oh jag vill.

Nya vägar

Publicerad 2009-09-17 22:32:13 i Allmänt

Idag har vi varit på upptäcksfärd. Tänk så spännande man kan ha i skogen.
Det började med att vi traskade in efter en traktorväg/stig som jag har gått och sneglat på ganska länge men antagit att den inte leder nånstans. Men dels så var den traktorvägen riktigt fin och tom travvänlig emellanåt och så kom vi till slut ut på en skogsbilväg som slutade väldigt nära hemma. Jag är otroligt förvånad att jag inte har vetat om den vägen förut men den försvinner in bakom ett stort garage så den syns inte från vanliga vägen.
Skitkul.
Det finns så grymt mycket bra vägar och stigar att färdas efter här i byn, kanske inte så kul om man har en häst som behöver travas och galloperas långa sträckor men för mina skogsmullar så är det perfekt. Perfekta vägar för lugna 45-60 minuters turer i kuperad terräng.

Jag drömde i natt att jag åkte till thailand utan att be om semester och utan packning... Och så drömde jag att Mayan var ridskolehäst och jag var bara skötare, arma mardröm, och hon skulle gå två hårda hopp pass efter varann med Skorpans sadel på sig.

Mer och mer ont i halsen och slemmig, annars känner jag mig bra tack och lov, det är inte läge att bli sjuk nu, inte alls.
Aldrig bra läge att bli sjuk men just nu har jag inte tid till veckan ska jag ha en elev med mig på jobbet också.

Sick

Publicerad 2009-09-16 23:13:24 i Allmänt

Jag må vara lite dryg eller kräsen eller what ever, men nån som kallar sig för Thai Warrior..... Eh noooo thanx.

Men jodå jag är jäkligt kräsen och dissar det mesta, förutom de som är ouppnåbara av olika anledningar, jag gillar inte riktigt hur min hjärna fungerar. Jag vet att jag dissar många bra. 
Inte kräsen på sätt att de måste vara vacka som bröderna Kaulitz typ, hallå jag vet mina begränsningar, men de som intresserar mig är ändå alltid de jag inte kan få. Vilket ju har sina psykologiska anledningar det också.

Nåväl.
Ont i halsen idag och kraxig. Inte har jag lust att bli sjuk inte. Inte alls.
Nu är alla djuren hemma i alla fall, nu är det som det ska vara.

Tant

Publicerad 2009-09-15 21:14:39 i Allmänt

Fick en annan behandling hos sjukgymnasten idag som kändes jättebra, akupunkturen har ju inte direkt hjälpt så nu hoppas jag på detta då. Idag mår jag i alla fall riktigt bra och har sluppit allt vad húvudvärk heter. Sweet najs.
Jag är fortfarande lite facinerad över vilket underbart höstväder vi har. Nu ikväll har det varit jättevarmt och jag hade tagit på mig för mycket kläder då jag for ut och red.
Leia den gamla knastanten drog hem till mina föräldrar. Det gjorde hon jämt från Ivans men tänker hon börja sticka hemifrån nu också. Pffft.

Fina Mayan--------------------------------
Leia blev kvar hos mina föräldrar eftersom dom lika ska ta hand om hundarna imorgon då jag jobbar, men vad tomt det känns. Trots att Ebba är hemma och att Leia mest sover ändå, så är det nånting som saknas.
Att båda hundarna är borta det klarar jag inte av, det är riktigt jobbigt. Tomt, stilla, ensamt.

Hipps vipps

Publicerad 2009-09-14 22:05:26 i Allmänt

Znark. Huvudvärken kom tillbaka idag. Den är riktigt jobbig, skulle helst bara blunda hela tiden. Blev inget gjort med hästarna idag. Hipps vipps så var det kolmörkt ute, det känns så motigt att fara ut i mörkret nu så här innan man vant sig blir bättre sen, speciellt då snön kommer men det är för tidigt att längta efter snön redan. Men mmm så mysigt.
Nä, blev en snubblig promis med hundarna bara så får man ta nya tag imorgon medans det är ljust. Ska till sjukgymnasten imorgon få sen om hon kan hjälpa mig med nacke/huvud nånting.

hösthäst

Publicerad 2009-09-13 21:49:01 i Allmänt

Vilken mysig söndag jag har haft. Hästig och höstig.
Varmt varmt väder.
Massor med hästmys och så en ridtur på Mays i skogen bland alla bärplockare som hon tyckte var jätteskumma. Pigg och fin, lite mycket att ligga på och vilja dra iväg i galoppen men lydig och mysig. Jättemysig innan vi for ut. Sen körtur med Skorpan och Leffe på släp för att slutligen ta hela gänget på en betes sväng.

Älskade fröken Mayan. Mystant.

Sprattel

Publicerad 2009-09-12 22:17:20 i Allmänt

Vaknade i morse med ett ivrigt sprattlande och fäktande för jag hade drömt att en stor fet spindel krypit in i mina byxor.
Igår kväll höll jag på att somna på spikmattan men vaknade till då jag röck så där som man gör ibland när man just håller på att somna för då gjorde det så ont av spikarna.
Jag brukar rycka väldigt ofta och det rejält ibland vaknar jag till och måste skratta åt det hela, till exempel så snubblar jag över pappers korgar eller trillar av hästen eller sånt och sprätter till så jag håller på fara ur sängen.
Tack vare spikmattan, piller och att jag fick låna mammas lättrattade bil så gick haparanda resan riktigt bra. Plus att Ida körde både bil och kundvagn.
Fasiken vad nacken, axlarna och huvudet bråkar med mig.
Traskat runt lite i På gränsen och så Ikea förstås, blev lite små plock som fick följa med hem, lita handukar och ljus å så. Men det som jag verkligen ville ha, en tavelram, den hann gå sönder innan jag ens var hemma igen så förbannat irriterande, samma sorts ram som gick sönder för ett år sen då jag höll på att sätta in själva tavlan i den. Skräp säjer jag. Så blev det så klart candy world och så djurmagasinet. Jag vill ha en gerbil. Mmm.
Bra tripp, bra dag =)

The feeling

Publicerad 2009-09-11 21:13:52 i Allmänt

Nu är jag kär i igen. Det händer ganska ofta. I gårdagens Idol var det en tjej som heter Mariette hon var skitsnygg, skitcool och SKITbra.
Egen låt dessutom http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1197117&renderingdepartment=2.34558#player
Ibland får man en sån där härlig känsla bara på en gång det älskar jag.
Det är det som musik är all about. Känsla.

Å så är jag lite kär i Anders Bagge, han är för jäkla härlig, "I got the power!" ha ha ha, och mysig.

Piggnade äntligen tilll lite där vid tre, fyra idag, väldigt skönt. Det gör fortfarande ont men överkomligt.
Var ut på en mysig ridtur med Mayan och Leffe fast dom går hela tiden och suktar efter gräs nu när det är slut i hagen, lydiga på att inte äta när dom inte får men dom längtar och frågar hela tiden.
Stråla och Skorpan motionerade sig själva i och med att Stråla smet från hagen och rusade runt som en tok runt stallet och på ängen brevid hagen och Skorpan som då blev ensam i hagen sprang som en tok i hagen.

Imorgon blir det happaranda med Ida och bland annat besök på Ikea.

Extremt intressant inlägg

Publicerad 2009-09-10 18:33:13 i Allmänt

Äsch. Jag har inte ens något ointressant att säja.
Huvudvärken från helvetet hemsöker mig.
Jag återkommer en annan dag.

Idoler all over the place

Publicerad 2009-09-08 21:46:37 i Allmänt

Då var det dags för en ny säsong av Idol, inte för att jag tror att det kommer att finnas någon som får mig att följa det så slaviskt som Johan förra året men det är lite kul att små glo på.
Jag finner det otroligt facinerade att det i vårat lilla land finns så otroligt många som vill bli kända och att det finns så otroligt många som är beredda att göra bort sig i tv och att det finns så otroligt många som har noll självinsikt.

Nu är hästarna hemma igen, men jag trodde att det skulle finnas gräs att äta åt dom och så har dom varit och kört med betes putsen i hagen. Jag önskar att dom kunde kolla med mig innan dom gör såna där grejer som att fälla träd i vinterhagen. Dom tror säkert att dom gör nått bra men jag blir bara irriterad. Nu måste jag i alla fall ge dom hö men dom har ju lite lite gnag i hagen i alla fall.

Och på tal om Idoler så har ju Tokio Hotel vistats i sverige i dag. Hoppas att dom har haft det bra och nu är det bara dom kommer tillbaka hit med en konsert å det snart. Ho ho ho.
Hoppas också att de utvalda som fått chans till M&G är lyckliga nu. Så fräsigt.
Och jag hoppas att Kenza frågade dom lite vettiga frågor och att jag får se den intervjun snart.

Ingenting

Publicerad 2009-09-07 22:49:33 i Allmänt

Fy sjutton vilken seg trött dag. Blev ingenting gjort med hästarna heller. Hipps vipps var det mörkt och inga reflexer har jag där borta och inte ides jag hämta dom. Tar hem hästarna i morgon, det ska bli så skönt. Då kan vi stå inne i stallet i ljuset och pyssla på kvällarna.
Inget vettigt gjort, inget vettigt sagt.

Jahaja

Publicerad 2009-09-06 18:52:18 i Allmänt

Den här dagen blev ju inte som jag hade tänkt mig. Jag hade ju massor jag skulle göra idag, bland annat hämta hem hästarna. Men så har jag bara legat och mått skit hela dan, tills nu och jag känner mig fortfarande inte prima. Oj oj länge sen jag var så här bakis. Äckligt.
Nå men det var ganska kul igår i alla fall. Ska åka in till stan och hämta min bil snart och äta hamburgare.
Hästarna går det ingen nöd på får hämta hem dom till veckan istället.

Yesterday

So automatisch

Publicerad 2009-09-04 23:07:12 i Allmänt

Det ser ut som att det blr lite party för min del imorgon i alla fall. Just nu är jag då väldigt pepp.
Nu ikväll efter jobbet har jag hämtat spån. Min högst egoistiske far hade tänkt på att jag nog behöver hans släp en gång till innan han tar det några veckor.
Så nu är jag redo för snöstorm och annat elände. Skönt att ha fått in hö och spån innan det blir kris och panik för en gångs skull. Förra året var jag ju vid elva tiden på kvällen i full storm och regn och hämtade spån för att få in hästarna i stallet. När jag var klar hade spån precis överallt. Det skavde rätt fint i skruttan kan man säja. Horribelt. Då blåste det. Maha.

Nyaste från lieblings

Tycker bara att dom hade kunnat skippa robotarna annars är det grrrrr..

Engelska:
http://www.youtube.com/watch?v=13HWpk4MrbU

Sovpåse

Publicerad 2009-09-03 21:03:11 i Allmänt

Herre du milde himmel vad länge jag sov idag. Eeh. Nästan till halv fyra heeh hrm. Men jag lyckades sova bort huvudvärken i alla fall och sen har jag varit desto mer produktiv. Motionerat alla fyra hästarna i underbart höst väder. Så härligt. Sen har jag hammrat lite i stallet också och grejat på. Skulle behövt hämta hem spån men min elake far har lånat tillbaka sitt släp. Jag förstår inte hur han har mage till det. Pffft.
Klippt klor och nu lagas det mat. Så jag är nöjd med dagen ändå. Nu lär jag väl inte somna i första taget i natt däremot.

Reden

Publicerad 2009-09-02 23:27:55 i Allmänt

Tokio Hotel kommer till sverige nästa vecka. Dom ska "bara" göra lite promotion, intervjuer och liknande men bara det att dom kommer hit känns jättekul.
Jag drömde dock att dom skulle ha en liten konsert och att bara 850 biljetter skulle släppas. Så jag och Therese satt som galningar och försökte boka men det hela var så klart jättetjorvigt och allt möjligt blev fel och jag blev jättestressad och det hela slutade med att jag blev utan biljetter. Hemska mardröm..
Sen drömde jag att jag var på jobbet och att en av våra vårdtagare var Bingo Rimér. Öh... och jag skulle värma pölsa åt honom och en blondin... Wierd..

Känner mig ruskigt stel och stapplig i dag. Grymt ont i huvudet också. Urk.

Har äntligen diskat i alla fall. Herregud vilket berg jag hade lyckats göra. Men poppa lite TH och sjunga
Wir wollten nur reden
Und jetzt liegst du hier
Und ich lieg daneben
Reden, reden 
och dansa samtidigt så går det lite bättre.
Nu ska jag dra ett varv med dammsugaren också.

Lite irriterad på chefen. Först lovar hon att jag ska få semester på söndag så jag hinner ju bli glad och planera lite och fara och köpa det jag behöver och så ringer hon och säjer att det inte går för dom får inte tag på vikarie med så kort varsel. Kort varsel, tja Men kanske om man beställt när jag frågade för typ två veckor sen. Hmm.. Mutter mutter..

------------------------------

Åååh. Ännu mer fangirling. Det blir mycket Tokio Hotel nu men det är ju så förbannat kul.
Ny sneak peek. "Humanoid". My god. Love it!! Woho.

Happy B-day

Publicerad 2009-09-01 21:26:15 i Allmänt

Idag fyller världens vackraste tvillingar 20 år.Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela