stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Ljus i mörkret

Publicerad 2011-10-27 15:05:12 i Allmänt

Ett ljus i höstmörkret är att jag änligen har fått just ljus i mörkret. Har fått mig en brolampa. Tjoho!! Oh joy.
Kan ju också vara bra med tanke på senaste tidens många inbrott. Inte för att jag tror att jag äger nånting som någon vill ha...
Fina Leif bjuder på fina fina ridturer och ett till litet ljus i mörkret och regnet och dimman är att ridvägarna håller sig bra än.

I skogen med utiskt över sandtaget


Stråla är så jäkla läcker nu med sin mörka päls och röda man och svans


Jag och Skorpan och Ebba försöker roa oss med långa skogspromenader så fort vi hinner ut i dagsljus.
På söndag är det dags att ställa om klockan och få det ännu mörkare på eftermiddagarna. Där har vi också ett plus i att jag jobbar så jag får sova en timma längre. Men det väger inte upp.

Dags att stoppa på vinterdäcken på bilen och sen motionera djuren.

22 november

Publicerad 2011-10-22 18:21:16 i AllmäntJag har inte tid att sitta vid datorn typ nånsin nu. Mycket jobb blir det.
Livet knallar på. Leffe är tokfin att rida, Stråla har jag ridit två gånger och hon är fin hon med, annars motionerar hon på annat sätt och mörk har hon blivit. Hon är så vacker.
Mayan mår bra. Ebba har fått dra 5 tänder.

Korkade älgar

Publicerad 2011-10-09 13:40:19 i Allmänt

Har funnit samma fenomen i hästtidningar jag läst... Hmmm.

Nacke och huvud gör fortfarande satans ont. Är något mjukare dock.

Så här skrev jag på FB igår: Jag hatar hösten! Det är mörkt och kallt och mörkt och lerigt å jävligt för att sen bli fruset och knöligt och jävligt och hästarna blir prilliga och nämnde jag det förbannade mörkret? Fi fan.
och det är väl ungefär sant. Om det hade varit soligt och klart och inte ösregn varenda jävla dag plus ljust till åtta i alla fall då kanske jag hade varit lite mildare inställd till hösten.
Att jag alltid mår sämre på hösten och dessutom alltid blir påverkad av väder och mörket gör ju inte saken bättre direkt.
Dessutom så är det korkade älgar i farten och förstör min hästtur. Kräk.

Tja. Körde Stråla igår, hon var väldigt pigg och på tårna eftersom matte inte haft tid eller ork att göra så mycket på några dagar, så först var det ett nybygge som skrämde henne att hoppa ner i ett dike, efter det några nya stockar vid sidan av vägen som hon trippade förbi och så kommer vi då ut på en äng där det står tre korkade älgar och bara dumglor på oss. Mutter. Leffe han brydde sig inte alls Stråla blev jättespänd så jag klev av och försökte skrämma iväg kräken, när det inte gick och Stråla bara blev mer och mer spänd så tog jag av henne vagnen, såg framför mig en panikslagen häst på rymmen med vagnen flängande efter, ingen kul syn. Gick så mot älgarna tjoandes och viftandes, korkade kreatur om jag hade varit en jägare hade jag hunnit skjuta dom flera gånger om... Till slut sprang dom iväg och Stråla slappnade av igen så jag kunde spänna för igen och fortsätta våran tur.
Suck.

Nya shemat jag har gör det ganska svårt att hinna med hästarna, speciellt nu när det är kolsvart redan kl sex. Önskar att jag bodde närmare byn så vi hade haft lite lampor som ledljus i alla fall.


Maysan mår bra förresten

'
Vackra häst

Bakvalv

Publicerad 2011-10-07 14:30:44 i Allmänt

Sitter och roar mig med att titta på lite hästannonser och funderar varför alla ryttare sitter så långt bak i sadlarna. Sett flera som sitter på bakvalvet... Kan ju knappast vara bra för varken häst, ryttare eller sadel.

Nu blir det massage för mig snart. Har haft så satans ont i nacken senaste dagarna. Alltid är det nått skit med den här kroppen.

Mycket intressant blogginlägg...

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela