stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Crappy new year

Publicerad 2016-12-31 11:03:59 i Allmänt

Nyår är verkligen en bullshit högtid. Jag har aldrig gillat nyår och det blir bara värre och värre. 
Trevligt för alla som tror att det blir någon som helst skillnad bara för att det är ett nytt år men seriöst, den enda skillnaden är nya siffror i kalendern. 
Ett år består alltid av upp och nedgång. Himmel och helvete. En människa är densamma oavsett om det är första januari eller 23:e augusti eller 31 december. Same shit. 
 
Nyår har alltid bara bestått av ångest över att det inte är så perfekt som det kablas ut att det ska vara. Stora fester, många vänner, svindyr mat och champagne.
Det är så skönt att äntligen bara kunna frysa åt det hela och stänga in sig med sina djur och känna att det är precis lika okej att vara ensam,eller självsam, på nyår som vilken annan dag på året. 
 
Alla idioter som vill bränna pengar på fyrverkerier orkar jag knappt tänka på. Politikern i Överkalix (tror jag det var)  som tycker att man ska uppfostra istället för att gnälla. Javisst, nu är det bara uppfostra alla skräckslagna djur, gamla,barn och flyktingar som tycker att det är obehagligt. Bara att uppfostra. 
 
Fnys! 

Urk urk blä

Publicerad 2016-12-30 16:59:45 i Allmänt

Nej fy sjutton jag orkar ingenting. Jag är bara yr och illamående. Man ska inte jobba så här, det är fan inte klokt faktiskt.
V2 sa jag ifrån att jag behöver vara fri från nattjobb, ändå hade dom lagt in mig på 2 nätter och då även tagit bort 2 lediga dagar. 
Nej. Tack och lov ringde dom upp iaf så nu har jag iallafall bara 3 ordinarie arbetspass den veckan.
Har även lagt önskemål om framtida nattpass så att det blir nån ordning och inte vaken natt, dag och sovande natt i en salig röra. Jag pallar inte! 
9 dagar kvar. 9 dagar kvar. 
 
Nu far jag snart och ger hästarna mat och går och lägger mig, imorgon är det upp tidigt och 13 timmar jobb. 

Hur svårt ska det vara

Publicerad 2016-12-28 03:57:42 i Allmänt

På mitt nattjobb innefattar en av arbetsuppgifterna en inhalationsmakapär, den ser lite grann ut som r2d
ungefär 7 cm hög. Efter varje gång den används så rengör man den, skruvar isär den och låter den torka. Det innebär att varenda gång den ska användas ska man skruva ihop den igen. 
Det är två plastdetaljer, två, som ska skruvas ihop. Detta görs MINST 4 gånger per natt så vid det här laget borde jag ha gjort detta iaf 60-80 gånger, lågt räknat.
Ändå står jag där som en två-åring som försöker få en fyrkantig kloss i ett runt hål.
Varenda natt. 
 
Speciellt nu runt 4 tiden känns denna lilla manick som ett extremt komplicerat intelligenstest. 
Sa jag att det är en pil på den som visar vart man ska skruva ihop den?  
Mm.
 
 

Piggelin

Publicerad 2016-12-27 01:45:40 i Allmänt

Julhelgen på jobbet var fin, att jag påstod mig pigg var dock bara svammel. På min rast somnade jag som kluad och även personen jag jobade hos sov så att vi missade Kalle Anka. Inte för att det var så viktigt men det kändes inte ett dugg som jul så jag tänkte att Kalle hade kunnat hjälpa till.
Nåja. 
Det har varit fint men väldigt lungt. Vääääääldigt lungt och en sjuhelsikes massa tv så igår tog jag en promenad på rasten istället för att sova. Min kollega förstod mig inte alls och dessutom var det ju kallt ute -14. Superhärligt ju.
Och väldigt vackert.
 
Idag har jag sovit som en stock till 12,30, gått på en långpromenad med Ebba, varit iväg på äventyr, målat lite och ridit.
Red Leffe och tog Stråla som handhäst. Han var sjukt pigg och kändes jättefräch. Så himla roligt. Det var dock förädiskt halt på vissa ställen så det var lite obehagligt. Jag tror att han måste få på sig skor nästa gång hovslagaren kommer, det känns tråkigt om jag måste ställa av honom med jämna mellanrum nu när han är så här fin. 
Travade lite och han bjöd på en fin samlad trav. Jätteroligt. 
 
Nu har jag inte en enda ledig dag på 14 dagar. Imorgon tänkte jag iaf hinna rida Stråla men sen jobbar jag väldigt... udda. Jag vet inte riktigt hur chefen tänkte där eller hur jag tänkte när jag sa ja men okej. Sova får en väl göra nån annan vecka.
 
 
 

Jul, jul strålande jul.

Publicerad 2016-12-24 11:46:23 i Allmänt

Har installerat mig på jobbet, lungt och mysigt, önskar att det vore något bra på tv. Tyvärr tar vi oss inte ut idag då snön yr rätt bra, inte mig emot men alla är inte lika nöjda. 
 
Igår var jag sjukt trött, så där så man är yr och illamående. 
Red en sväng med Stråla. Hon var fin men lite trött. Skritt och trav.
 
Julklappar till matten, hästarna och Ebba samt en klapp från fina nattjobbet 💜 
Paketen ovan innehöll 2 chokladaskar samt en stor låda hembakta kakor. Jag har även fått 2 enorma chokladaskar av Ivan så det där med viktnedgång känns som att det kommer ligga på is till efter påsk nån gång. 
Det är ju underbart men jag måste säga att det räcker nu. Ingen mer choklad tack. 
Tror några av askarna får åka i frysen.
Annars har jag fått en vinterjacka av mamma och en kockkniv av cheferna. 
 
Åt julmat med mina föräldrar igår och gick och la mig strax efter 21 och har sovit väldigt gott i natt så idag är jag relativt pigg, bara det ordinarie trötta.
 
Nu dags att fixa jullunch. 
 
God jul alla!!  

Fniss

Publicerad 2016-12-23 01:25:01 i Allmänt

Nattliga funderingar:
"vad ser du på?"
"Bachelor"
"vad är det?"
"ett dejtingprogram, folk blir kära i varandra" 
"blä!"
 
Det är så himla roligt när den här lilla människan vaknar på nätterna, man blir så otroligt glad av diverse tankar och funderingar och pillemariska leenden.
 
"är jag gullig"
"jahahaaa det är du"
 
Inte sovit många timmar idag,  pysslat med hästarna
 
Varit på storheden och inhandlat foder åt både folk å fä. 
Promenerat med Ebba i skogen 
Tittat lite på Svartsjön, det gick bättre hemma.
Försökt sova men blivit avbruten av hostattack, full kissblåsa, kattassar i ansiktet, en hund som ska ner och sen upp igen, full kissblåsa, hostattack, hund, katt och en mage som började grumla om att den var hungrig. Suck, bara ge upp.
Äta slå in julklappar åka och jobba. 
Jäkligt pigg dock, än så länge iaf. 
 
Men alltså Bachelor. Vilket drama. Vilket kaos. 

Dålig idé

Publicerad 2016-12-22 02:07:00 i Allmänt

Sitter på nattpasset och började titta på Svartsjön, jag vet inte om det var en sån god idé så här mitt i mörka tysta natten. Jag har sett typ 20 minuter och håller redan på att kissa på mig. 
Fast det verkar ju lovande ändå, lovade bra men då ska man ju våga se det också. 
Tyvärr för luddig i ögonen för att orka läsa bok så det blir mest pillande på ipad (jobbförmån) och serie tittande denna natt som är väldigt lugn hittills.
 
Tidigare såg jag näst sista avsnittet av Bachelor, men jisses vilket drama! 
 
 
Nope, jag vågade inte se Svartsjön, fick lov att övergå till Simpsons. 

Glögg med rom

Publicerad 2016-12-21 01:33:00 i Allmänt

Vilket jäkla skitväder det blev, plusgrader, is och slask. Blä! Men det var iaf vackert på promenaden ner till hamnen
Ebba är också fin. Hjärtat.
 
Jag vet inte vad det är för skit jag har i kroppen men jag så så sjukt trött och yr och illamåeende, igår var jag jättedålig, kroppen kändes så där som när man har riktigt hög feber, rejäl febervärk och frossa och bara urk, fast termometern visade på 36 grader, och jag var så trött att jag skulle ha somnat stående om jag hade blinkat lite långsamt. Det är svårt att veta om det är den här skiten i kroppen eller bara sämre allmäntillstånd i det vanliga värkiga trötta. Fast det känns annorlunda.
Nå men nog babblat om det, det är aldrig intressant att läsa om någons krämpor 
Det var iaf enbart med vilja som jag tog mig genom arbetsdagen igår och åkte hem och sov när jag slutade så Helena fick fixa hästarna, idag har jag också sovit mycket och Sara har fixat hästarna under dagen.
Mot kvällen kvicknade jag till något och tog ut Stråla på en ridtur
 
Hon kändes lite trött idag och jag börjar genast nojja såklart. Gud vad skönt det hade varit om man inte varit så förbannat grubblig och nojjig.
Men hon var inte sjukligt hänging och såg glad ut i ögonen, nöjt och glatt ansisktsutryck, kändes väldigt fin att rida också bara lite matt, fick lite bättre driv på hemvägen. Travade på en del, tycker att hon börjar bygga på späcknacken ganska mycket och sadelgjorden blir liksom kortare så fångesten är ett faktum även den.
Nå det var iaf både mysigt och roligt att rida och fröken fräken var fin. Riktigt fin. Hon blir bara bättre och bättre.
 
Massa mys och gos. Finhäst.
 
Sen har jag målat en del också, druckit glögg spetsad med rom och målat, avsutat en bild som blev skitful men som jag inte lagt någon tanke på att göra fin heller utan bara vräkt på med färg och så vart den del i en utmaning till en målargrupp på fb
 
 
 
 
 
 
Och så har jag påbörjat en annan som är jätterolig men som jag vart tvungen att pausa för att ögonen gav upp, annars hade jag nog suttt där fortfarande.
 
Jag har varit ledig idag också, jag ljög, det var visst 4 lediga dagar på 4 veckor. Nu blir det två nätter och sedan dygnet runt under julhelen.
 

Bajskorvar

Publicerad 2016-12-18 23:25:38 i Allmänt

Ja alla mina bakverk blev inte så vackra
Men dom blev jäkligt goda om man gillar marsipan och romrussin vilket jag gör, annars hade det varit korkat att göra dom. Dom är dock troligtvis inte så bra att äta just innan man ska köra bil. Mer rom än russin i kakan kan man ju säga.
 
Trött och yr idag. 
Gick till ridbanan med Leffe och Stråla och där fick Stråla springa på lina lite.
Traven såg riktigt bra ut, hon vinklade bäckenet och lyfte ryggen, jobbade bra men ville gärna springa på. 
Galoppen blev mest bock och hopp. Hon såg dock nöjd ut och när hon bockat av sig galopperade hon bra. 
Kanske bara behövde få bralla av sig.

Lördag

Publicerad 2016-12-17 16:56:27 i Allmänt

Tror jag somnade före 22 igår,  jäkligt skönt. 
Imorgon är jag ledig, ska bli ruskigt skönt det med. Har bara 3 lediga dagar på 4 veckor. Väldigt självvalt men nog är jag lite trött, speciellt som det är så hattigt med nätter och dagpass om vartannat. 

Skitfint

Publicerad 2016-12-16 17:34:00 i Allmänt

Först farmen igår, alltså vilken god mat, fantastiskt, magen var fyrkantig efteråt. 
Och showen var jättebra, början var väldigt mäktig, inte vad jag hade förväntat mig så jag hade nästan behövt se den igen för att veta vad jag kände egentligen. Det var rysningar faktiskt. Resten av showen var mer det klassiska pop och sjunga med, bra det också. 
Väldigt mysigt också att dom bjuder på lite julmusik innan själva showen drar igång. Och så hade dom gjort så himla mysigt också 
Ja det var bra.
Love my job. 
 
Idag började jag dagen med öppet hus på kontoret, dom bjöd på frukost, en julklapp och en fin pratstund med bästa cheferna som oftast är för stressade för att bara sitta och prata. 
 
 
Hem och ut på tur tillsammans med Ulrica. Jättemysigt och pigga glada hästar. 
Upp på flakaberget en sväng.
Leffe blev tom lite svettig. 
Fantastiskt fint, fina hästar, fint väder, fin vän.
Fint fint.
 
Sen hem, värmde glögg och gjorde lite olika sorters tilltugg. Sen baka kakor. 4 sorter blev det,  funderade på en femte men kroppen sa nej. Nu hade jag velat gå och lägga mig men jag får nog vänta en liten stund iaf.

Titta vad jag hittade

Publicerad 2016-12-15 15:03:00 i Allmänt

Lite bilder från när Skorpan var med på en hoppträning. 
Ponnypluttan. Vad kan det vara, 7 år sen nånting.
 
 
Idag blir det hårt liv på jobbet. Vi ska på western farm. julbord och show. Stackars stackars mig...
 

Jag har ridit igen

Publicerad 2016-12-15 00:37:45 i Allmänt

På Stråla den här gången =) och hon var så fin! Jätteroligt. Hon kändes verklen super. Bra gungi kroppen, mjuk och följsam och lätt att flytta åt alla håll, liksidig och jobbade bra. Pigg och glad. Provade trava lite också, kändes lika bra det.
Det var SÅ roligt!
 
Magen har bubblat och gurglat och benen har varit svullna men nu tänkte jag testa rida lite och se vad som händer, jag tänker att hon behöver det. Både för mage och för resten av kroppen och för IR en och PSSM:en.
Men när jag kom hem så såg jag en liten video om magproblem på häst på fb och kom att tänka på MASK. Varför har inte veterinärerna tänkt på mask. När jag sen läste på symptom som dom kan få om dom har mycket mask så kan det ju stämma. Så nu har jag beställt ett maskprov och känner mig superstressad över att tarmen ska spricka. 
 
Japp. Det är liksom det jag reasgerar med, mild panik. 
Men om det vore illa så borde hon inte äta som ska och vara så pigg och glad, får väl trösta mig med det så länge.
 
Magsår är också något som togs upp i filmen och som jag själv funderat på. Magsår är ju väldigt vanligt på häst.
Funderar lite på varför veterinären inte tänkt på det heller. Ska man behöva tänka på allt själv? Pratade med veterinären senast i förrgår och hon tycker mest att det är mystiskt och att jag ska fortsätta ge magmedicinen, den är ju dock bara till för att göra mag/tarmfloran nöjd inte mot magsår.
 
Tjejen som var och hälsade på i morse verkade lovande, hon ska iaf börja sköta om shettisarna så får jag hoppas att hon ska trivas. Det är en vuxen människa också vilket är supertoppen, jag fick en god känsla. 

Goddag yxskaft

Publicerad 2016-12-14 07:57:01 i Allmänt

Försökte lyssna på radio på väg hem på morgonen men var det inte Anders Timell som får mina hjärnceller att gråta så var det musik som får både hjärnceller och öron att gråta. 
Slog på p4 där en kvinna från Kiruna trakten hade haft besök av Ernst. 
Den här Ernst 
Jag älskar Ernst så det kunde ju vara intressant.
Kvinnan var väldigt glad över besöket av Ernst och det var lite fangirl över det hela. Hon berättade om hur fantastiskt trevlig han var och klok och bra att prata med, hon tyckte att alla borde ha en Ernst att prata med. 
Då säger programledaren "lång är han också"
Samtalet fortsätter och kvinnan från Kiruna trakten är så glad och stolt över att Ernst har varit hos henne och hälsat på och försöker förmedla hur hon uppfattat honom varpå programledaren säger nånting om att: du verkar verkligen gilla honom det är inte så att det "hettade till" mellan er.
Det är tur att det var radio för jag fick en överväldigande lust att klappa till människan.
Hur urbota korkad får man bli? 
Jag blir så trött på att det inte ska kunna uttryckas gillande utan att det ska behöva "hetta till"  och vad jag vet så är Ernst (och kanske även Kiruna kvinnan, det framgick ej) gift, så jag tycker dessutom att det var väldigt respektlöst att kläcka ur sig. 
 
Bah!
 
På en strax ska jag träffa en tjej som eventuellt vill börja sköta om shettisarna, det hade dom behövt. Får se.
Sen sova. Trött nu.

I min bubbla

Publicerad 2016-12-14 00:26:00 i Allmänt

En fördel med att jobba natt är att jag inte missar såna här fantastiska morgnar.
Jag och Leffe tog en promenad, han var superpigg och glad, fingubben, jag fick pinna på utav sjutton för att hänga med och sen var luftrören missnöjda igen. 
Gud vad jag är less på att vara sjuk hela vintrarna, det har liksom varit så i några år nu. 
Sen åkte jag hem och sov och Helena har haft ut Stråla som känts bra. Däremot har Skorpan börjar hosta. Bara hosta inget snor. Så nånting är det ju som snurrar bland dom. 
 
Nu sitter jag på jobbet och dricker kaffe och läser en bok. Alltså. Läser. 
Jag älskar böcker men har inte klarat av att läsa på flera år. Men det verkar ha lossnat nu. 
Vissa saker är så självklar men lätta att förtränga. Jag behöver vara i mitt huvud, jag behöver stillhet både för kropp och själ. 
 
Jag håller även på att lyssna på boken Själv-kraften i egentid av Linus Jonkman, där får jag liksom tänka till och gå tillbaka till där jag behöver vara. Inte bara själv, utan i ro och stillhet. Klart som fan att jag inte mår bra när jag inte ger mig det. 
Jag är så introvert som person så jag gränsar till autism liksom.
Extremt introvert  hsp och med smärtproblematik. Jag klarar inte av världen liksom, jag behöver vara i min bubbla. Där jag hämtar energi och laddar redan svaga batterier och när jag inte kunnat vara där utan det har varit samma kaos och högljudda panik i bubblan som ute i världen, då stänger jag ner totalt. Det går inte. 
 
Så kan jag ju komma med boktips igen, till både introverta och extroverta Linus Jonkmans böcker. 
Introvert och Själv. 
Mycket intressanta.

Måndag

Publicerad 2016-12-12 22:05:14 i Allmänt

Igår blev det en ridtur igen, Leffe fick bära och Stråla fick gå brevid. Dom var svinpigpa båda två, det var rallyskritt från början till slut. Tog några travsteg också, fortfrande lite tveksam men bättre än förra gången.
Fina hästar. Jättemysigt.
Idag hade jag stora planer men har inte orkat nånting och den lilla minignutta energi som fanns gick till jobbet. 
Nya tag en annan dag.
 
Mina pälsklingar var glada att jag kom hem igår
Hjärtan

Fredagkväll

Publicerad 2016-12-09 22:51:52 i Allmänt

Blev panikinkallad på jobb men jag kan inte påstå att jag har det så illa 
Nu ska jag dock vara på jobbet till kl 16 på söndag. Jag måste jobba som en dåre nu. Jobbar i princip varenda dag i 4 veckor nu.
Imorgon ska vi på julfest med julbord så jag lider inte som sagt.
Den där bantningen, den for visst ut genom fönstret på väg till Stockholm, alltså julen är ju också en jäkla svår tid att banta. Jag har iaf inte gått upp nånting än och längtar till den här förkylningen gett sig helt så jag kan börja träna igen. 
Gick en promenad idag med Stråla, Leffe och Ebba och det var härligt om än svinkallt, blåste isvindar. 
 
Jag fick förresten en kommentar "Lilla Stråla. Är inte en lätt kropp att leva i". Jag tog rätt illa vid mig av det faktiskt. Det kanske det inte är men hon är en glad och harmonisk häst och jag ger henne allt jag kan så jag tror inte att hon har det allt för svårt.
 
Gjort färdigt första julbilden och är faktiskt sjukt nöjd. Och den var superrolig att göra. 
 

Jag har ridit!

Publicerad 2016-12-08 01:02:00 i Allmänt

Så himla mysigt! Leffe blev den frivillige och veterinären har sagt att Stråla ska röra på sig så hon fick följa som handhäst. Pigga och glada hästar, piggast var Leffen och han kändes så fräch! Jag bara satt och log. Det var så mysigt. Mest skritt på långa tyglar men jag provade be om lite samling och han svarade på en gång, lite sidförande, lite ställning/böjning. Jajjamensan. Frågade om han kunde tänka sig att trava lite också, det var han mer tveksam till men, lite osäker men testade två tre steg. Så gjorde vi ca 5 gånger. Strålade svarade framåt på en gång hon också.
Jätteroligt.
 
Svårt att fota nötterna i mörkret dessutom.
 
Blev en massa pyssel med hästarna och runtikring bla fix med ligghallen och nytt spån, så tillfredställande.
Men nog märks det att kroppen inte är helt hundra och inte riktigt orkar.
Dessutom var mina luftvägar INTE nöjda när jag kom hem, har hostat och pipit och väst. Hoppas bara att jag inte ställde till med nått nu...
Imorgon får hästarna vila iaf och jag ska jobba. Kanske Helena kan sköta om dom på fredag, uppenbart att jag behövet ta det lungt lite till.
Men det var ack så roligt och gott för själen att få några timmar häst idag.
Helena hade ut Stråla igår och i måndags hade Sara ut både Leffe och Stråla. 
 
Jag fick hem Johannas Julbok idag pch det är SÅ fina bilder i den. Älskar alla Johanna Basfords böcker men den här var super super. 
Nu lägger jag alla andra böcker åt sidan till julen är över och målar julklappar i parti och minut. 
Bara tråkigt när jag måste lägga ner för att synen inte pallar. igår satt jag flera timmar innan den gav upp, idag gav den upp mycket fortare. Tråkigt.
Bara pallra sig iväg till optikern. 
 
Den här pillade jag med igår till jag fick ge mig
Stör mig något enormt att färgerna blir så annorlunda när man fotar och laddar upp bilden. Men men.
 
Har varit en sväng på storheden också. Bra dag!

Host host

Publicerad 2016-12-06 18:24:27 i Allmänt

Vaknade efter ca 12 timmars sömn med febervimsiga drömmar och ungefär 17 timmar i soffan och mådde som en påse skit men under dagen har det sakta blivit bättre och nu känner jag mig så pass pigg att jag har planer på att åka till stan imorgon (ledig) och köpa ljus, det går åt massor med ljus, både ute och inne, samt ev nån julklapp. 
Så ska jag vara redo för jobb på torsdag. Jag har verkligen inte råd att vara sjuk, jag får ju ingen lön alls den här månaden då när jag varit ledig eftersom inte har semesterdagar (självvalt) inte tid heller för den delen och det här vädret som varit har verkligen gett mig hästsug.
Först snöoväder, SÅ mysigt, då hade jag velat vara ute och luffa med nån häst och sen -19 och sol, väldigt kort stund sol men ändå sol
 
Älska vintern när den här så här, vinter på RIKTIGT och inget jävla larv.
 
Jag har ägnat ca 5 timmar åt målarbok och ljudbok idag, underbart. Ända tills jag tillslut inte såg något mer.
Har varit ute lite också, med betonong på lite. En sväng till hästarna, härligt, och en liten promenad med Ebba, hon envisades trots att det var så kallt, hon brukar inte vilja ut i sån kyla men idag skulle hon promt. 
Hon är nog lite rastlös hon också.
 
Nu är det bara hostan jag vill ha väck, har träningsvärk i hela torson. Och så gör det ont att andas, piper och väser och så där. Eller, bara, snoret kan också få fara väck men det flödet har iaf minskat drastiskt.
Intresseklubben antecknar ivrigt.

Blöh!

Publicerad 2016-12-05 19:54:57 i Allmänt

"Hej. Söker tips om hur man får igång en 1 åring . Körd i 1,5 månad 5 dagar i veckan. Funkar utmärkt om hon har draghjälp. (Inget fel på orken ) men är hon först eller sjäv stannar hon lite som hon känner för . Jag har fjäskat , använt rösten på mängder av sätt, haft med mig spö, slagit och bankat i vagnen ), lätt henne, helstängt och öppet huvudlag. , varierat vägar. Osv . Hon är orädd och väldigt lugn och snäll. Samarbetar alltid annars. Någon som har en idé tack "
 
Sorgligt... Bara sorgligt-
 
 
Annars, sjukstuga och historieätarna med mina hjärtan
 
 

Ännu en slapp dag

Publicerad 2016-12-03 22:08:43 i Allmänt

Mina lördagsplaner blev iställda pga sjukdom, himla tråkigt, hade faktiskt verklien sett fram emot det men även jag håller på att bli sjuk eller vad det nu är. Har haft det på känn och småputtrandes i kroppen länge, nu har det inte brutit ut men puttrar något mer. Snorig i ena näsborren, lite hostig och lite trött, så där halvers liksom. 
Hoppas det håller sig så, jag har inte råd att vara sjuk nu.
Kallt som sjuttsingen -17 och lite snålblåst.
Blev en kort promenad med två glada hästar.
Holly skrämde mig genom att stå i klassisk fång pose, jahapp liksom. Men det var visst bara så hon hamnade för jag hittade ingen värme, ingen pusl och hon rörde sig utmärkt.
Jisses.
 
Snyggingarna spanar på en barnvagn
 
Blir sjukt ridsugen när det är sånt här vinterväder och perfekt underlag både för broddade och för barfota hovar.

Hemma igen

Publicerad 2016-12-02 23:53:00 i Allmänt

Det har verkligen varit en helt perfekt resa, det hade nog inte kunnat vara mer perfekt. 
Idag har jag varit sjukt trött jag t.o.m somnade på planet! Det är sånt jag aldrig gör annars. Jag kan vara hur trött som heöst men somnar gör jag inte speciellt inte så där, obekvämt och publikt och det händer saker runt mig. Never.
Somnade, vaknade till och somnade om flera gånger. Det måste vara en kombo av alla intryck, att Joe hade jamrace kl 4.30 och en (för första gången på evigheter) harmonisk hjärna. 
 
När jag kom hem fortsatte jag sova, 6 timmar med Ebba i famnen.
 
Sen har jag varit hos hästarna och klappat på dom, härligt att komma hem till perfekt vinterväglag så Leffe kan komma ut igen Gick en promenad med Leffe och Sråla, väldigt pigga och glada hästar.
 
Minignutt
 
 
Fått alla provsvar på Stråla och dom finner ingenting fel på henne. Veterinärens teori är att det är magen som gjort allt och att det borde bli bra med medicinen hon fick men att det kan ta tid, pigg är hon iaf men sväller till och från. 
Vi skulle höras igen då magmedicinen är slut.
 
 
 Åh vad jag önskar att jag hade haft ett badkar nu.

December

Publicerad 2016-12-01 19:01:32 i Allmänt

Mycket konstigt att det redan är december. 
Supertrött idag, gick ut i solen och strosade runt området
Fascinerad över denna vackra gamla byggnad mitt i bostadsområdet 
En förskola.
 
Sett alla 4 avsnitt av Gilmore Girls a year in the life men nej. Nej nej. Nope. 
Det var helt utan den gamla mojon. 
Nope. Nix.
 
Kravlade mig ut för att tanka bilen lite och köpa pizza. Jobbigt. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela