Svårt att ratta häst

Brr. Lite ruggigt väder idag, det är väl blåsten som gör det, annars så flyger det omkring en massa väldigt fluffig fin snö i luften. Det är mysigt.
Jag har träningsvärk från gårdagen. Det gillas. Idag blev det en promenad för Mayan och Stråla plus ett litet pass med långa tyglar för Stråla efter vägen där Mayan hakade på bakom. 
Det är svårt, ack så jäkla svårt. jag far med armen över hästen hela tiden och fastnar där ibland så jag får kramp och skitont. Sen blir jag överkörd av Stråla lite då och då för vi har tydligen inte lärt oss gå rakt fram än. Öppnorna skippar vi efter tidigare nämnda problem och när vi ska träna traven så blir Strålan väldigt peppad och små piper. Det gör ju inget, bara det att jag blir lite nervös att hon ska bralla till när jag är så där nära hennes rumpa.
Ja, inte lätt. På det så ska jag ju hinna med att föra fram fläsket i ett ändå rätt friskt tempo. Pust och puh.
På söndag blir det iaf en lektion för Camilla. Det kan ju behövas, kanske det blir nån styrsel på oss för idag kände jag för att ge upp det där och köra på tömkörning för det behärskar vi ju någorlunda iaf.
 
 
Nu har jag precis varit på massage och det var sååå gott för kroppen. Jisses. Nu önskar jag bara att jag hade varit ledig i helgen också men det är bara bita i det sura äpplet och pallra sig till jobbet.
 
2 kommentarer