Myshäst

Mycket bättre dag idag. Mår rätt bra idag och har varit rätt pigg. Inte illa. 
Gått hela dagen och varit så ridsugen och sen på kvällen så fick jag äntigen rida min pärla. Promenerade till ridbanan med tvivel i sinnet, tänkte att den troligtvis skulle vara skit. VÄgen dit var skit, gick knappt att gå. Men dra på trissor, ridbanan var faktiskt riktigt fin. Whoop!
Drog ut två bommar och började med att longera över två upphöjda i skritt och trav lite grann och hon gjorde det så fint, inget snubbel utan klev på jättesnyggt.
Sen hoppa jag upp och red, volter och serpentiner och kvicka övergångar skritt trav och för i fanders så fin hon var! Superpärlan.
Blev ganska snabbt nöjd, ville sluta på topp och så hade vi ju dessutom longerat lite före så red bara ca 15 minuter men vilka minutrar. Big grin på piloten. Hade tom känslan av en happydance i kroppen. Så roligt var det. Allt tillsamans, dit och hem och på banan så vart det nog 50 minuter aktivitet..
Hon var så mysig också, på riktigt kramhumör och bara knöa in huvudet i famnen hela tiden. Älskade häst. Hon är verkligen speciell. Ja våran relation är verkligen speciell. 
 
Imorgon ska Helena rida lektion. Yr varnar för kuling, jag hoppas dom slipper det, idag var det iaf ganska bra lä på banan.
 
Gick sen en liten promenad med Ebba och småhästarna.
 
Nu har jag hittat min kamera. Häromdan på Älvdalens hundhälsa.
 
0 kommentarer