stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Nu har jag blivit av med strumporna igen

Publicerad 2010-02-28 23:48:31 i Allmänt

Dom fick mig att skratta, gråta, tappa hakan. Dom gav mig gåshud och mysrys. Bill kan klä ut sig till fucking jävla påskharen om han vill, dom rockar ändå strumporna av mig!

Mäktigt. Dom är sa grymma live. Ja Bills röst fick mig fullständigt att tappa hakan.
Brevid mig fick jag en kille i ungefär min alder, under i princip hela konserten satt han med armarna i kors men när dom spelade DDM da ställde han sig upp och hoppade sa golvet skakade och viftade med armarna sa jag var tvungen flytta pa mig för att inte bli utslagen. Ha ha. Vilken karaktär.

Jag kom till arenan en timma efter insläppet börjat, jag fick köa en timma för att komma in och sen var det ända lika lang kö bakom mig, jag bara skrattade när jag sag den löjligt langa kön.
Jag fick sällskap av tva väldigt glada damer som tyckte det var facinerande att jag akt ända fran sverige för att se pojkarna.

Nu börjar jag faktiskt bli trötter, fa se om John Blund vill göra mig sällskap. Han är ju tysk sa det borde han väl kunna göra.
Imorgon bär det iväg mot sverige igen och jag ser grymt mycket fram emot de konseterna nu.
Nu har jag haft en bra plats mitt emot scenen och verkligen kunnat bara titta och ta in allt.

BTW Bill dansar fortfarande lika bra. Ha ha.

Guten nacht leute

Ett gratt Hamburg, en vacker man och en älskad häst

Publicerad 2010-02-28 16:06:06 i Allmänt

Det är ju det som är lite av poängen med Bill, att han är sa langt i fran steretypen nan kan komma.Han är den han är och han gör det han vill och skiter fullkomligt i folks fördommar, ständigt klivande över gränsen för vad som är "accepterat" och krossar normen.
Jag vet att manga tror att han är en tjej första gangen dom ser honom men jag har aldrig sett nagot annat än en pojke, kille och nu man i Bill. En otroligt stark människa värd att beundras pa manga plan. Tillsamans med sin bror har han övervunnit väldigt mycket.

Jag har alltid varit förtjust i androgyna killar. Unga vackra.
Sen sa behöver man ju inte vara lesbisk för att se det rent estetiskt vackra i Bill.

Det var musiken som först fick mig pa fall och det är musiken som haller mig fast men sen ju mer insatt man blir kan man inte lata bli att facineras av hela Tokio Hotel och da främt Bill och brodern Tom.
Dom är amazing alla fyra.I natt drömde jag om Fragge, min första egna hästvän. Det lustiga är att det idag är precis 10 ar sedan han fick lämna jordelivet.
Mitt undermedvetna kom ihag det jag inte tänkte pa.
I drömmen hade han bara varit hos en annan ägare i 10 ar och kom hem igen lika fin som han var da, 30 ar gammal.


Typiskt nog är det ruggigt väder nu idag pa konsert dagen och man kan inte lata bli att tänka pa de tok som statt ute i flera dagar i väntan och förhoppning om att komma längst fram.

Hallo

Publicerad 2010-02-27 21:48:13 i Allmänt

Crapy internet on a crappy computor in Hamburg. Skumt tangent bord ocksa.
Resan ner tog kal pa mig sa gardagen spendarades sovandes. Ha ha. Na inte hela dan i alla fall men nästan. 8 timmar pa en buss-1.5 timma pa en iskall tagstation-4 timmar pa ett tag- 4 timmar pa Arlanda och sa 1.5 timmes flyg innan jag äntligen var framme.
Sen fick jag promenera runt i ca 4 timmar innan jag fick tilltäde till rummet.
För det första sa var här fruktansvärt varmt, vad fasiken, hemma har det varit -20-30 hela vintern och sa kliver man av här och det är 10 grader varmt. Jag höll pa att flyta bort i mina ullstumpor. Angenämt problem sa Ida och det kan jag väl förstas halla med om, speciellt da solen tittade fram emellanat och satte fart pa varkänslorna.
Idag var jag bättre förberedd och klädde mig tunnare.

Na sa när jag fick komma in pa rummet sa var det dusch och sen la jag mig pa sängen och vada, jo somnade saklart. Vaknade upp 4 timmar senare och ides inte ga ut utan ägnade resten av kvällen at en bra bok tills jag somnade igen.

Jag har inga problem med att vara själv, dels är jag van att vara själv och dels tycker jag om det men det hade ända varit roligt att ha nagon att dela upplevelser, tankar och intryck med.
Det är otroligt intressant bara att ga runt och titta och ta in allt nytt.

Idag har jag träffat fina Zarah för en fika date och lite snack. Det var väldigt roligt.
Och sa tillslut sa satte shopping kliet igang. Först sa var det liksom för mycket att bara ta in alla jag ser men sen började det klia i fingrarna och jag hittade nagra riktigt roliga affärer och önskade att jag hade mer pengar med mig.

Konserten imorgon är framskjuten 2 timmar och Zarah informerade om att alla affärer har stängt pa söndagar. Det var överraskande, jag hade absolut räknat med att de skulle ha öppet i en sa stor stad. Sa fa se vad jag hittar pa imorgon.

Mat-fika-gott överallt om jag var här en längre tid sa skulle jag rulla hem sen. Ho ho.
Sitter här med TH i lurarna och försöker motsta frestelsen att yla med. Det vore väl natt. Ha ha.
Jag har alltid svart för att halla truten stängd da jag har TH i öronen. Utanför mina lurar poppas det teckna crap. Urk.
Pa tal om det sa har jag en lustiger roomate som stod och "dansade" till teckno elände pa rummet.
Himla fint hostel det här, väldigt trevligt, fräsht och stora fina rum med engen dusch och talett.

Ne nu är det dags att sluta men jag vill verkligen fa med sa mycket som möjligt.

Tchüss

Tjohej!

Publicerad 2010-02-24 22:02:15 i Allmänt

Nu är det nära, lugnet har infunnit sig. Allt som står i min makt är nu fixat så nu är det upp till gudarna att allt klaffar som det ska med buss-tåg-flyg resan.

Stråla mår bra, bättre, medicinen funkar och jag känner mig lugn, jag vet ju att hon är i goda händer.

Jag små kikade på ett litet klipp igår och kände både gåshud, rysningar och men snälla Bill vad håller du på med. Nä tacka vet jag Jeans och T-shirt Bill, lite mer avskalade enkla konserter. Men det kommer bli kanon ändå. Tjohej!!
Om jag har lite att göra och hittar mig en dator kan det hända att jag uppdaterar efter vägen (för jag vet ju att min stora läsarkrets inte klarar sig utan mig. Eller kanske för att jag tycker det är kul att gå tillbaka och läsa själv. Ho ho.)
Annars är jag tillbaka på hemmaplan om ungefär två veckor igen.
Jag måste än en gång bara säja att jag har världens bästa granne.

Pick å pack

Publicerad 2010-02-23 22:38:14 i Allmänt

Trött.
Trött.
Trött.

Varit på rehab idag och myst, sen en liten shoppingsväng för att införskaffa nödvändigheter inför resan. Typ värktabletter, sköna resebyxor, hårfärg, nagelack, matsäck inför 8 timmar på en buss m.m.
Håller på att tvätta det sista och packa så smått. Försöker hålla mig vaken emellanåt.
Imorgon måste jag ta hem 30 balar hö och flytta på katten. Breafa hästvakten och skriva ut det sista nödvändiga från datorn. Färga håret och packa färdigt.

Mycket funderingar, många känslor

Publicerad 2010-02-22 23:45:39 i Allmänt

Otur ja. Ohja. Men jag är van liksom.
Hoppas bara min lilla fröken blir bra fort. Man får ont i magen då kusen är dålig och man dessutom inte kan vara med henne. Usch, jobbigt. Man hinner tänka många tankar.
Hon hade visst fått ett sår, inte så stort men djupt och hade väl fått in skit där. Dom vet inte hur hon har fått men men lyckats har hon.

Jag vill verkligen inte tänka tanken att jag kommer att missa allt jag ska vara med om nu men det är svårt.
Tänk om det jäkla vädret gör stopp för min buss/tåg så jag inte kommer fram så jag missar flyget. Uj uj.
Första konserten på turnen har varit i luxemburg nu i kväll. Galet spännande.
Pirrigt, ont i magen, kan inte sova, mycket funderingar, många känslor.

Halt häst

Publicerad 2010-02-22 13:00:32 i Allmänt

Fasiken. Stråla har gjort illa sig. Så nu har hon fått metacam och hippotrim av veterinären plus penicillin direkt i såret. Hon hade inte alls velat gå/böja på benet idag plus feber.
Typiskt när hon är borta också.

Jädra väder jag tror jag emigrerar till västindien eller nått

Publicerad 2010-02-21 19:54:03 i Allmänt

Då var det dags för snöstorm igen.

Jag vet inte mycket om sport och inte mycket om sport som intresserar mig, men tysken som kom tvåa mellan svenskarna.... han var snygg. Mhm.
OS har godbitar för alla, även för sportnollor som jag.

En arbetsdag kvar nu, sen 17 dagar ledigt. Hi hi.

Feb. 20, 2010

Publicerad 2010-02-20 21:41:00 i Allmänt

Inte hört nått från Stråla idag men det har i alla fall gått bra att släppa ihop henne med hennes tillfälliga hagkompisar.

Varför måste det vara så satans kallt hela tiden. -15 hade ju räckt gott. -30 lite för kyligt.

Catwomen på tv nu, plågsamt dålig film den har dom verkligen misslyckats med, annars hade det kunnat vara en sån där film som jag gillar.
Starka tjejer med tighta (alt. väldigt lite) kläder som springer runt och sparkar rumpa. Typ Resident Evil, Underworld, Tomb Raider mfl.
Men det är väl just det med den typen av filmer, ständigt balanserade på gränsen. Det är en fin linje mellan superbra och urlöjlig.

Strålande

Publicerad 2010-02-18 22:10:48 i Allmänt

Flyttat på Stråla idag då, hon lever upp till sitt namn och är så strålande en häst kan bli.
Hon är så cool, hon är så go, hon är så bäst, min underbara häst.
Ensammen för (nästan) första gången på flera månader, inne i Idas nya stall, rörde henne inte i morrhåren, kliver in i transporten utan att blinka, kliver ut, ser sig omkring, in i på nya stället och säjer "Jaha, ska jag vara här nu?"
Matte är så stolt.Min vackra älskade hästIdas nya stjärna Aniara

Tokpirr

Publicerad 2010-02-17 19:26:37 i Allmänt

Gah! Nu är det bara en vecka kvar. Jag har rätt svårt att tänka på något annat. Nu när jag låg på soffan började fundera över vad Bill ska komma med för frisyr och scen outfitts och annat väsentligt. Gud så spännande det ska bli. I am so ready to be totaly blown away.
Å så funderar jag över vad jag ska packa och har börjat lägga saker i små högar. Nervös att nått ska gå galet. Typ försenat tåg ner så jag missar flyget till Hamburg. Gzah!!
Höll på att bli av med stockholms boeendet då jag hade glömt att bekräfta (klant) men dom ringde idag och kollade läget. Skeptiska jag tänkte först inte svara då det var ett 08 nummer så dom fick ringa två gånger.
Ja, det är pirr på hög nivå nu.


Imorgon ska min lilla tös, min lilla bäbis, åka till storsien på inkörning. Dom som äger hennes far
Bergakung 1883
 ska även få äran att göra min Strålande tjej till en riktig körhäst. 
http://sidalen.se/
Jag har börjat längta rejält efter henne nu också, nu är det dags att hon kommer hem igen och gör hagen osäker för gamelskruttarna.

Spännande tider nu.

Studsboll

Publicerad 2010-02-16 19:19:52 i Allmänt

Har varit ut och ridit med två flickor. Natalie har skött Skorpan i ett år men har växt så nu får hon uppgradera till Mayan och hennes lillasyster får ta över Skorpan.
Fantastiskt gulliga ungar det där.
Hennes två systrar som är så fruktansvärt kära i Leffe.
Leffe skötte sig jättebra idag, som vanligt dårå, fina killen, men när Mayan råkade springa om honom i traven så blev han till en gummiboll. Kröp ihop till en rund boll och hoppade upp och ner. Lite upprörande att hon bara springer om så där. Tsk tsk.

Sen har jag hämtat ett lass hö och nu kokar jag ris till min tidigare lagade kycklinggryta med thai smak.
Kommer antagligen att hitta en massa undanflykter till att inte städa idag, nu när det blivit mörkt ser man ju inte skräpet nå mer. Hrm... Men det är ju jag som ska leva i skiten så.


Fruktansvärt dålig bild men hur gulligt är inte det här då?
Matchande rosa unge och rosa ponny. Man får väl fanisera att man ser Skorpans söta huvud med rosa träns också.

16/2

Publicerad 2010-02-16 13:27:54 i Allmänt

Äntligen går det att komma in här.
Helgen var helt okej på jobbet, ganska roligt faktiskt. Skönt att jobba helger då det inte är lika galet mycket folk i farten. 
Gårdagen var en underbar ledig dag med hästeri, rehab och soffmys. Idag måste jag försöka göra ett ryck och städa lite. Men först, hästarna.

Myror i brallan

Publicerad 2010-02-12 23:48:29 i Allmänt

Jag har myror i brallan och han har myror i brallan.
Mhm, igår i alla fall hade jag myror i trosan som jag skulle ta på mig efter duschen. Så myror i mitt hus har jag.
Äckliga vidriga kryp. Förra året klarade jag mig utan men förr förra året i februari hade jag invation, dom hade tagit hela vardagsrummet i besittning och det var tjockt svart av myror på vardagsrumsbordet. Dom var överallt i soffan och kryllade. Vidriga kryp!
Jag hade sån tur igår att jag hittade dom precis när dom började komma upp ur golvet och jag hade sån tur att jag hade en burk med myrr kvar så jag dammade på utav bara sjutton, med risk för mitt eget liv (undrar hur giftigt sånt är för andra djur egentligen?) så nu har jag inte sett till dom nå mer.
Men snacka om att det kryper på hela kroppen av bara tanken på dom och jag spejar ivrigt och är misstänksam mot alla små svarta prickar. Vidriga kryp.


Knasiga jag som behöver gå ner i vikt läste tårtrecept hos en tant på jobbet och fick akuta tårtcravings så jag gjorde tårta när jag kom hem från jobbet. Tsk tsk.
Marängtårta med hemgjord jordgubbssylt mellan och bananer och riven choklad ovanpå. Å så rev jag mig på rivjärnet så jag garnerade det hela med lite blod.
Sylten, gjord av farbror Ivan, var tyvärr lite väl söt. Men gott var det. Lite mer grädde kanske för att maskera det söta. Hmmm.
Gudars så knasig jag är. Tårta till kvällfika bara så där appropå.

Pirrig

Publicerad 2010-02-11 23:46:31 i Allmänt

Idag har jag bara varit riktigt slö, myst med min lilla familj och glott på tv. Kikade på Vampire Diares som började nu ikväll. Den var väl så där. Lite underhållning i alla fall men jag längtar till True Blood börjar om, den var ju riktigt spännande.
Å så förskökte jag se en film som heter Picture this men så usel den var. Det var bara en enda stor reklam för nån jäkla telefon... Riktigt riktigt usel.

Jag är riktigt pirrig inför min resa, jag önskar att jag kunde börja packa, går runt och planderar på vad jag ska ha med mig osv. Kanske jag borde ta och ta reda på nånting om Hamburg också men det är inte min stil ha ha, jag tar det som det kommer när jag väl är där.
Men sen så drömmer jag också att det är dags att åka och jag glömmer biljetter och det blir stress och kaos.
Jag längtar skitmycket. Jag längtar tills jag sätter mig på tåget ner till Stockholm med en bok i handen och some sweet music i öronen och bara är...
Sen ser jag fram emot att träffa Therese i Stockholm när jag kommer tillbaka från spännande Hamburg, konserterna och att se Göteborg.
Det är bara två veckor kvar nu och jag behöver det här avbrottet så mycket.

Magiska magneter

Publicerad 2010-02-10 21:46:54 i Allmänt

Halv planeringsdag på jobbet och ja... Det var ungefär lika jobbigt som jag hade tänkt mig. Att sitta still på en liten oskön stol det är inte min grej. Efter en halvtimme gör kroppen så ont att jag ser stjärnor. När det sen kom en tråkig tant och visade en tråkig film om varför man inte bör röka ja då ville jag slita ut håret från skalpen med rötterna.
Tortyr kallas det.
I det läget hade jag bekänt vad som helst för att slippa.
Karl Petersen= Big snooozepill.
Nåväl, lite annan miljö och gratis (nåja parkeringen kostade 56 kr) mat och fika är ju aldrig fel.

Försöker hitta undanflykter till att fara ut med hästarna, det känns riktigt segt och omotiverat.
En promenad kanske? Jag måste ju verkligen röra på mig själv också, jag bara växer och växer och med mensmage nu dessutom så känner jag mig som en val. Urk.
Tack och lov för magneter som lindrar krampen i magen, det funkar jäkligt bra, bara trycka ner dom i troskanten (egentligen benmagneter för hästar) funkar även bra runt fotleder mot myrkryp i benen och runt nacken som mildrande av huvudvärk.
Halleluja för magneternas magiska inverkan.

Rubrik för i helvete

Publicerad 2010-02-09 12:15:30 i Allmänt

Besviken
Frustrerad
Lite arg
Lite ledsen
Varför säjer/gör folk sånt dom inte menar?

Lies Lies LiesJag hatar, ja hatar intensivt, mina jävla vridna sjuka jobbiga drömmar.

Fast i snön

Publicerad 2010-02-08 17:28:38 i Allmänt

Tredje lediga dan idag men inte alls lika pigg i kropp och knopp. Fast jag har ju jäklar passat på och njutit av en och en helv riktigt bra dagar. 
Hade tid på rehab idag och tog med mig släpet då jag skulle plocka upp en halmbal på hemvägen, så jag parkerade längs vägen för att inte var ivägen men tydligen lite för långt åt sidan för sen kom jag inte lös. Så det blev till att skotta och svära så det goda som blev av rehab försvann med snön som yrde.
Tillslut kom i alla fall en vänlig själ och hjälpte mig att knuffa. Ganska facinerande hur många det var som bara körde förbi ändå.
Väl hemma så städade jag ur höbodan, bland annat bort med all snö som kom in under stormen osv plus att jag har gjort ett annat projekt som var looooooong over do.
Nu blir det nog soffan resten av kvällen.


Tjo tjillevippen.

Sol

Publicerad 2010-02-07 16:43:03 i Allmänt

Sol ute
Sol inne
Sol i hjärta
Sol i sinne

Det stämmer ju så jäkla bra.
Jag har till och med vaknat tidigt både igår och idag och det måste ha med solen att göra.
Underbara dag.

Skorpan redo att fara på turVackra Mayan i solskenet

Ebba och Leffe kämpa på bakomJag med mina dubbla mössor å fina MaysLeffe blev lite frostigGrannen är hundvakt åt en 10 årig spaniel av något slag som Ebba blev tokkär i men jag förstår henne, det var en trevlig hund.

Hoppla hästen

Publicerad 2010-02-06 15:43:52 i Allmänt

Underbara dag!
Soligt, gnistrande snö och 10 grader kallt. Fantastiskt underbart. Så har jag varit ut och ridit fort idag. Superkul, hej vad det gick.

Tårta

Publicerad 2010-02-05 21:53:37 i Allmänt

Vilken tung dag. Nacken och huvudet håller på att ta livet av mig.
Får panik över att jag är så risig hela tiden och inte orkar nånting. Det är inte roligt. Förut har jag alltid tänk "när jag blir bra.. " och varit helt säker på att jag ska bli bra. Nu när jag vet att jag antagligen bara måste lära mig stå ut samtidigt som det bara blir värre så känns det gode hopplöst ibland.
Varenda del av kroppen gör mer eller mindre ont, humöret suger och tröttheten övermannar mig.
Igår sov jag före halv nio men har ändå varit som en zombie idag.

Inte är det heller riktigt nån idé att förska sig på att följa nån serie på tv, jag hade tänkt kika på Legend of the seeker som skulle börja idag men jag har redan misslyckats.

Har i alla fall varit och ätit gomiddag hos mina föräldrar nyss med tårta till efterrätt. Mamma fyller år så grattis till henne.
Allt är även bokat och klart inför resan och det är inte länge kvar nu. Inte länge alls. Börjar kännas pirrigt.

Gröt

Publicerad 2010-02-04 17:12:02 i Allmänt

Igår kväll så kikade jag lite på Morgan Spurlocks Super Size Me och satt med hakan i golvet ungefär hela tiden. Såg inte allt men det var svårt att slita sig. Hur dom håller på "over there", ja potions storlekarna märkte man ju skillnad på bara i Geneve där en liten cola var som en stor är här, men alltså 2 liters color (!!) och skolmaten deras (!!) ja jösses, klaga inte på skolmaten barn. Nog har vi det bra här i lilla sverige.

Hursom så blev jag lite (om än säkert väldigt tillfälligt) avskräckt från cola och chips och liknande.
Speciellt också då jag i tisdags såg mig själv i bikini första gången sen före jul, det var inge roligt alls, bikinin hade ju krymt vafan. Eller är det jag som har svällt? Möjligen.
Det blev då gröt till lunch på jobbet idag i alla fall.

Feb. 3, 2010

Publicerad 2010-02-03 20:07:25 i Allmänt

Tydligen var det Mannes hjärta som gett upp, exakt varför vet jag inte. Han var ju lite till åldern i realtion till sin storlek.
Det känns sorgligt och tomt att fina vänliga Manne är borta.


Jag har drömt "mardrömmar" hela natten, väldigt obehagliga drömmar kopplade till AVATAR fast ändå inte.
Jag har velat se den sen jag första gången såg nånting om den men när den sen får så mycket ros så kändes det som att den hade väldigt mycket att bevisa så jag gick förberedd på besvikelse. Men, Ja det var en fantastisk film och jag är fullständigt head over heals in love whit Na´vi.
Men jag skulle nog inte se den 5 gånger =P,  vet inte om jag skulle se den ens en gång till, jag klarar nog inte av det, det var så mycket... hm... Ja så mycket helt enkelt. Mycket känslor mycket hemskheter (och lite för utdragen slutstrid)
Vacker vacker film.

Mmm. Nu måste jag sova. Jag är fan inte pigg.

AVATAR

Publicerad 2010-02-03 00:42:55 i Allmänt

Ja vad ska man säja...
Jag sållar mig till de frälsta.

Vila i frid Manne
Gårdens stora lurviga besyddare.

Toktant

Publicerad 2010-02-02 00:20:16 i Allmänt

Nu sitter jag och är lite småkall efter en sen ridtur. Men jag hade dubbla mössor och huvan (ingen hjälm ajja bajja) och overallen då såklart, så jag frös inte speciellt, dessutom hinner man bli så varm innan man ska ut så den värmen håller i sig ett bra tag. Ganska kämpigt att göra iordning tre hästar i skoteroverall, man blir ju rätt fint osmididig också. Ha ha.
Det var faktiskt en del folk ute nu i kväll, väldigt ovanligt, en promenerande, en på skoter och två bilar. Kors!

Leia den knäppgöken sprang hem till mina föräldrar. För nått år sen så började hon med att springa dit från Ivans där vi är på bete, hon övergick från att sticka till skogs och leta hare till att springa hem till dom, nu har hon börjat göra det hemifrån också, Ja man kan ju bara skratta åt henne tantaluran. Snart 15 åriga tanten, 3 kilometer i full kareta och överlycklig och pigg när dom släpper in henne. Sen är hon lika glad när jag kommer och hämtar henne igen. Fast ikväll får hon stanna där tills imorgon.

Imorgon blir det sjukgymnasten och en sväng på stan tror jag sen eventuellt bio. Jag bara måste se Avatar innan den försvinner från biograferna ju.

Första februari

Publicerad 2010-02-01 16:04:25 i Allmänt

Ja då var det februari och bara 28 dagar till första TH konserten. Det är galet snart.
Kylan håller i sig fast det är väl "bara" 17-18 grader nu men solen har varit framme idag och det har varit en superfin vinterdag. Jag har lyckats skaffa mig skavsår, igen, jag har så fantastiskt bra skor och knasiga fötter så jag får alltid skavsår.

Nu kom jag av mig i skrivandet, jag som precis kom i gång (med väldigt intressanta saker).
Jag fick ett sms från Skorpans söta lilla skötare som ju tyvärr växer och nu vill sköta Mayan istället. What to do what to do?
Nu så funderar jag även allmänt en hel del över vad jag ska göra med hästarna när Stråla kommer hem igen. Då kommer jag att behöva och vilja lägga den mesta tiden och energin på henne, det är ju ändå hon som är framtiden dessutom. Så jag har jättemycket funderingar hur jag ska göra med Mayan och Skorpan som också behöver ganska mycket, Leffe han kan luffsa på lite lugt och med honom kan man alltid ta med sig flera stycken.
Ja det är många tankegångar som är för virriga för att få ner i skrift.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela