Rymlingar

Igår var Leffen på rymmen, älgarna hade haft sönder hagen mot skogen, inte första gången men det gör ju inte så mycket för hästarna går ju inte genom skogen, speciellt inte ensam, eller?
Jo det gjorde Leffe, han promenerade iväg genom skogen till grannarna och hälsade på, stod utanför deras bro, dom förstod vart han hörde hemma och ledde hem honom igen, efter vägen.
Ha ha. Så jäkla söt han är.
Även Ebba har varit på rymmen, hon brukar ju aldrig gå från gården men idag promenerade även hon iväg till grannarna, andra grannar den här gången, till dom närmaste grannarna som har hund. Hon skulle väl kolla om det fanns nått lämpligt ragg tanten , senare var hon påväg igen men då hejdade jag henne halvvägs.
 
Typisk basset komfort.
 
Idag har jag städat, målat och ridit Stråla. 
Fröken kändes ganska matt i kroppen idag, inte så konstigt, det blir nog lämpligt med en vilodag imorgon. Vi red genom skogen till Staffansvägen, runt i skogen och så hem efter landsvägen för i skogen var det så mycket mygg att både Stråla och jag fick panik. SÅ vidrigt mycket mygg! 
Mest skritt, lite trav som inte vart kvalitativ alls och några galopper, lite trötta galopper.
 
Det blev inte direkt någon sovmorgon idag heller men då låg jag iaf kvar i sängen i 2 timmar och bara var, skönt det med. Imorgon ringer väckaren 6.30 då ska vi till kliniken med Rino.
Håll tummarna för den vackra vita imorgon,.
0 kommentarer