Love

Jag är kär. Så är det. Den fina lilla hästen har fastnat i mitt hjärta.
Jag blir pirrig av att tänka på Häst och ännu pirrigare av att se Häst och umgås med Häst.
Borde dock döpa om Häst till orm då det känns ungefär som att sitta på en orm när man sitter på häst. Vi har även konstaterat att Häst aka Orm hatar mygg. HATAR mygg. Typ som Mayan, hon kunde verkligen bli i panik av insekter och helt okontaktbar. Häst blev lite små tokig. Men inte ens när Häst blev lite småtoig och typ inte ville stanna. Alls. Så blev jag nervös. Nope, inte det. Alles gut liksom.
Häst har en hel del andra issues också, ganska många issues faktiskt, men vem har inte det liksom.  Egentligen så är det kanske inte vad jag jag tror att jag vill ha, vad jag har sagt mig själv att jag vill ha men The heart wants what the heart wants.
 
 
Annars har jag gjort rabarbersaft idag, det är ju så gott och vackert blev det, hade ju tänkt fota men det glömde jag. Bara en av anledningarna till att jag inte skulle kunna vara storbloggare. 
Gjorde även rabarberkaka samt frös en massa rabarber för vinter bruk.
 
Sjukt dålig i kroppen idag, sjukt dålig. Och huvudvärken från helvetet. Före kl 12 gick det inte ens att öppna ögonen. Therese skulle ha kommit idag men hon ligger däckad i migrän stackarn, för min del käns det nästan lika bra eftersom jag själv varit så risig, inte det roligaste sällskapet, få se om hon kommer imorgon, hoppas det. Vi skulle ju se Minons som har bio premiär imorgon och så hade jag så himla gärna velat visa henne Häst aka Orm. 
Nå vi får se helt enkelt.
 
Jag tror Stråla får vila idag, egentligen behöver hon röra på sig med tanke på fläsket men hon har gått rätt bra nu så hon behöver även få vila både kropp och knopp så drar vi igång imorgon igen. 
4 kommentarer