stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Var och gucka

Publicerad 2011-11-25 14:29:00 i Allmänt

Min älskade Ebba fick vara till veterinären i onsdags. För några veckor sedan fick hon ju dra några tänder och nu hade det blivit en infektion som gått upp i käkbenet på båda sidorna. Hon har luktar ruttna sopor ur munnen mitt hjärta och inte riktigt varit sig själv. Veterinären spolade ut var och gucka och trots smärtan är Ebba så snäll och rar. Nu går hon på antibiotika, inflammatoriskt och smärtstillande och är redan lite piggare. Hoppas det hjälper helt annars måste dom visst öppna upp.
 Grynet


Har plöjt igenom Dark Angel igen, det var länge sen, sjukt fånig serie precis i min smak. Super heta Jessica Alba är genmanipulerad och springer runt i seattle 2020 och sparkar rumpa.
Jag gillar dock inte hur den slutade. De 3 sista avsnitten var bara sorgliga. Inte bra. Och så slutar allt så ouppklarat.

Skitvädret håller i sig. Men alltså hallå, 5 grader varmt och det är första advent på söndag. Galet!! Mörkt och eländigt.

Läser böcker på engelska och det går som en dans. Eller bättre, för dansa kan jag ju inte.

Nu måste jag fara och inhandla mat åt hästarna. Tjo tjillevippen!

Tv junkie

Publicerad 2011-11-18 18:20:58 i Allmänt

Knasväder. Nästan 10 grader varmt mitt i november, det är ju sjukt. Nu har det dock krypit under nollan igen.
Leffe och Stråla fick agera ridskolehästar häromdan och mina fina hjärtan uppförde sig såklart exemplariskt. Tror Stråla tyckte det var mysigt med all extra uppmärksamhet och tog jobbet att bära runt på en liten på största allvar.
Har i alla fall ridit Leffe lite ordeltigera idag för första gången på ett tag på grund av underlaget. Stråla red jag barbacka på ängen en kvart en dag i veckan annar har det inte blivit så mycket.

Ikväll börjar nya Vampire diarys. Oj, snart ju. Jag kommer definitvt att sitta bänkad.
Har nyss sett klart 3:e säsongen av True blood och den serien är verkligen skitbra. Älskar Lafayatte, speciellt i den här, 3:e säsongen. Aaww.Jag älskar att förlora mig i en bra serie. Eller att bara dumglo på en halvbra.
Hem och bänka sig i soffan då.
Måste glo lite på Idol också, Moa och Amanda F är något alldelens extra.

16:36

Publicerad 2011-11-14 16:36:41 i Allmänt

Men suck. Nu är det ju ännu värre när det har frusit i marken. Bara knöligt och halt. Svårt att motionera hästar. Men ack så vackert med frosten. Kära snö jag längtar efter dig. Komsi komsi.

Har fått lite avlastning på jobbet, fått gå ner lite i tid igen. Mycket mycket skönt. Det blev liksom lite tokigt att byta jobb och så blev det för tungt ändå...
Nu jäklar hoppas jag även få tid att klämma in underbara bassängtider med jämna mellanrum, det gör så himla gott.

11.11.11

Publicerad 2011-11-11 07:29:07 i Allmänt

Nej nej. Det är inte alls så att jag börjar vilja ha en egen unge, tvärt om blir jag snarare ännu mer säker på att jag INTE vill.
Det är helt lagom att ha en i sin närhet som man kan låna lite.

Var och hälsade på lilla Edwin igår och han var ännu sötare live och inte läskig alls. Bara lite då han började gråta när jag höll i honom. Hur gör man liksom? Men vi överlevde.
Edwins mamma och pappa såg väldigt trötta ut men glada som sjutton. Nice.
För mig blev det en liten kick och jag var pigg när jag kom hem runt halv elva. En dos bäbis mot tröttheten.. Jodå värre medicin finns det ju.
Skönt att det är lite kallare nu, mycket vackert med frost, sol och fullmåne på nätterna.
När jag kom hem igår kväll trodde jag först att jag hade hästarna på rymmen för jag såg 3 siluetter nere på ängen i månskenet. Men se, det var 3 älgar.

Konstigheter

Publicerad 2011-11-09 07:41:33 i Allmänt

Det här är intressant. Jag känner mig till och med exalterad över att åka och hälsa på en människovalp. Känner även ett behov av att överösa ungen med presenter. Har ju dock inga pengar men behovet finns. Konstigt.
Jag anmälde mig som frivillig barnvakt redan för två år sen och ser fram emot det också, när nu det blir dags och om jag blir betrodd att ta hand om klimpen en stund. Fast jag brukar ju lyckats hålla liv i mina djur ganska länge så kanske 

Bäbis

Publicerad 2011-11-06 19:41:04 i Allmänt

Edvin :)


Jag är ju då ingen barn människa och blir inte till mig bara för att det är bäbisar liksom. Men den här var söt =)


Trött men ganska mysig helg. Skitväder dock och snön får gärna komma nu. Det finns ju några fördelar med värmen så jag är lite kluven men snö är ju som fint.
Skaffade en ny bil förra onsdan, den höll till i torsdags. En knapp vecka alltså. Något besviken.

En ny människovalp

Publicerad 2011-11-04 21:53:52 i Allmänt

Grattis till kära Ida och Andreas som fått en söt liten pojke i afton :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela