stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Vilka talanger

Publicerad 2011-03-15 14:53:14 i Allmänt

Usch, jag måste inse att det inte funkar med katten =,( fy tusan, men han är inte alls snäll med fröken Aska katt.
Lilla vännen så onödigt dumt.
Jag har en tom medicin burk som jag brukar kasta på honom när han är uti att bråka med henne, den gör ju inte ont, gör bara så han kommer av sig, men det facinerande är att jag prickar honom till 99% Jag som har världens sämsta bollsinne, någonsin. Men jag kan kasta skitlortar och träffa skottkärran utan att titta och tydligen så kan jag kasta medicinburkar på små katter... Vilka talanger!

Jag får nog bo kvar

Publicerad 2011-03-14 14:28:08 i Allmänt

Jag tog mig upp imorse och dagen har gått förvånansvärt fort och bra. Men inte skulle jag vilja börja 5.30 nå många gånger inte. Nu blev jag dock toktrött. Storm ute, hästarna kanske får vänta till i kväll men ut måste dom. Så det så, jag har varit alldelens för trött i helgen. Usch usch. 4 dagars vila för hästarna blev det...

Det verkar som att jag inte behöver flytta ännu, jag får nog bo kvar i alla fall det här året. Vad konstigt det känns då. (knäppa jag) Jag hade som förlikat mig med tanken att flytta. Men självklart väldigt skönt. Klart bättre att få bo kvar där jag (och djuren) trivs så bra än att måsta ta mitt pick och pack å alla djuren och knöka in oss nån annanstans. Vi har ju gott om plats där vi är nu och det är ju väldigt bra.
Ja. Så har man oroat sig i onödan då hå hå ja ja, jag är bra på det.

Oh well

Publicerad 2011-03-12 23:07:28 i Allmänt

Var tvungen att jobba lite extra idag och det var så satans jobbigt efter en tung vecka, jag hade verkligen sett fram emot att vila. Men det är tur att jag har ett sånt roligt jobb så det väger upp.
Jag kan inte låta bli att bli väldigt berörd av vissa människor. På gott och ont.
På måndag ska jag börja redan halv sex!! Znark.

Tur även att jag har världens bästa stall tjej.

Nåväl, imorgon ska hästar motioneras i alla fall.

Onsdag var det full snöstorm, jag körde superfina Stråla på en rejäl tur och sen fick hästarna stå inne ganska tidigt, när jag sen kommer ut till stallet för att ge kvällsmat då har min lilla Stråla rullat fast och bara ligger där och stönar. Hugaligen. Ringde efter pappa som kom och hjälpte mig dra henne en bit från väggen så hon kom upp. Men hon var så slut så hon orkade knappt hjälpa till själv. Pappa fick lite halv panik och trodde hon var förlamad eller nått, och Goa mamma Mayan hade oroat sig svettig. jag var väldigt lugn, jag vet ju att det inte är alltför ovanligt att hästar rullar fast sig, Stråla gjorde det ganska ofta när hon var liten men då kunde jag hjälpa henne själv. Allt bra med henne efteråt i alla fall.
 Tyckte även att det ganska häftigt att jag fick klättra på henne och kliva över huvudet flera gånger för att fästa linor och så. Känns så bra att hon litar på mig. Jag förstod nog att hon skulle få hjälp.

Inte ett enda svar till på min annons...
Det brukar ju ialla fall vara en och annan unge som hör av sig.
Oh well.

Folk jag inte förstår mig på

Publicerad 2011-03-08 17:47:59 i Allmänt

Tittar lite på Familjen Annorlunda ibland och igår var det en av ungarna som sa att hon skulle gifta sig med Emil "för han har i alla fall en verktygslåda". Ha ha. Det är rätt prioritering.
Jag är facinerad av det programmet för jag förstår inte hur man kan vilja ha så många ungar. Man ska ju ha tid och ork med alla också. Jösses. Dom som är med i programmet får ju en del lyx bara för att dom är med, men annars. Jag är ju också knäpp som har så många djur, men ungar kan man ju inte tänka att idag orkar jag inte så dom får vila. Dom är ju där och lever om HELA tiden. Voj voj.
För att inte tala om att man ska föda fram dom också.

Ikväll är det även programmet Stockholms natt som jag tittar på väldigt lite men tv:n står alltid på och jag är så gapande förundrad över att folk vill betala för att titta på Izza Valjus. Och se henne klä av sig. Det skulle möjligtvis vara av äcklad förundran men nä. Urk urk. Smaken är som baken, full i skit.
Å den där Sheriffen som är på bandit förstod inte varför han inte hittade sig nån tjej, det förstod jag ganska fort...

Och för att fortsätta på ämnet folk jag inte förstår mig på så har Gert Fylking ett natt program på radio där halva sveriges alla kufar och ett å annat fyllo ringer in och tramsar.

Satte in en annons om medryttare till Mayan för nån dag sen. Jag har fått ett svar och det enda hon skrev var: vad är det för ras då? Bah!

Jag tar mig inte över ängen til ridbanan och de andra ridvägarna dätåt och har så inte gjort på många månader, det är så satans trist.

Å Jag bara måste gå ner i vikt nu, blir bara fetare och fetare förbannade skit. Och kroppen gör bara så satans ont hela jävla tiden. Det blir bara värre.

Annars är det bra =P

5/3

Publicerad 2011-03-05 12:46:35 i Allmänt

Det börjar ljusna. Överallt.
Jag känner igen att jag har världens bästa jobb. Love it.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela