stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Åka åka

Publicerad 2011-02-27 14:14:02 i Allmänt

Jag vädrar vår. ÄNTLIGEN. Och som alltid då det börjar gå mot våren får jag sån lust att göra saker, åka nånstans och då väldigt gärna söderöver där våren är i än mer gång. 
Den här tiden förra året var det Tokio Hotel, jag var i Hamburg och sen stockholm och göteborg. Jag skulle gott kunna ta en sån resa nu också.
Suck ja. Lovely times.Och så får jag sån himla lust att rida Mayan så jag har påbörjat lite lätt igångsättning där.
Prova annonsera efter medryttare eller inte? Det eviga dilemmat.
Skorpan hivade av sin igår så hon fick fara på sjukhuset och rötga. Inget brutet iaf.

Pelleplutt

Publicerad 2011-02-21 19:02:20 i Allmänt

Igår var vi och hälsade på Ida och Andreas och deras nya familjemedlem Pelle.
Ebba och Pelle blev snabbt goda vänner. Att dom skulle komma överrens det tvivlade jag inte på men att en hund och en kanin kunde leka så bra tillsammans, det trodde jag nog inte. Jag är facinerad.
Synd att jag har tappat bort kamerasladden jag har en del toksöta bilder.
Jag snodde en bild på enbart kanin utav Ida

Pausknapp

Publicerad 2011-02-15 17:15:45 i Allmänt

Jag önskar att det fanns en pausknapp på livet. Jag är så less just nu. På hela min person, på min värdelösa kropp, på vädret på det mesta.

11/2

Publicerad 2011-02-11 10:36:25 i Allmänt

(Inte för att det bara är jobbet såklart, det är så mycket annat som strular också. Plus att inte riktigt veta vart man ska ta vägen i maj är ju inte så väldigt avslappnande.)

Feb. 10, 2011

Publicerad 2011-02-10 18:06:11 i Allmänt

Jag red då min unga fröken häst igår och det gick Strålande. Hon har så jäkla lätt för att samla sig, det är jättekul.

Idag är jag så slut, det är mycket psykisk stress kring jobbet nu som gör mig så matt och har fått min magkatarr att sätta igång igen.

Sen är jag grymt less på vintern nu. Less som fan på att frysa. Idag är det nästan 25 grader kallt... Soligt och vackert visseligen men KALLT å är det inte kallt så snöar det. Bah!!
Idag får hästarna vila fast jag hade planerat annat.

Skjutsat mamma till frissan idag och fick mig en klippning på köpet. Nu är mitt toklånga risiga hår i lite bättre skick, behövs bara lite färg också.

Herr katt har typ manic toilet disorder han låter inte fröken Aska katt gå på toa ifred och jag har hittat henne full med bajs i pälsen. Nu får dom vara åtskillda då jag inte är hemma.
Igår låg han i mitt knä när hon gick på toa och han blev som tokig när hon kraffsade i sanden. Och själv kraffsar han alltid som besatt... Flera gånger, länge och intensivt.
Dom får ha två toaletter nu också.
Suck.
Dom kommer överlag inte överrens, tråkigt är det, han är ju en sån fin katt

Men åt helvete med allt

Publicerad 2011-02-07 16:19:19 i Allmänt

Där fick man för att jag tyckte jag har en sån fin häst.
Det är hon ju fortfarande förstås men jag jag skulle ut och köra med rockarden idag och hade satt fast henne med grimman runt halsen, satt på vagnen och skulle gå in och klä på mig, då rycker hon framåt så ena grimskaftet hon satt fast i gick sönder och hon springer iväg med vagn och tömmar efter sig.
Fy fan.
Som tur var for hon ut på ängen i djupsnön där tog det till sist stopp. Men så skulle ju jag plumsa dit och hämta henne med snö upp till muttan och jag som är så förbannat fet och otränad höll ju inte på att ta mig fram öht.
Nu står vagnen kvar på ängen ialla fall. Tömkörde henne lite sen då jag hämtat andan och då var hon tokfin.
Fad fan hände egentligen?
Skit var det värt!!

Å på jobbet har vi nu två chefer som båda har totalt noll koll.
Å är man sjuk så ska man veta hur många dagar man planerar vara borta. Det är väl inget man planerar heller! Jag vet ju att det är skitsvårt med vikarier osv osv men jag vill ju så gärna jobba också så kanske man kan få känna lite hur det känns också. Det är nog jäkla stressande att vara hemma från jobbet utan att få 74 samtal innan jag ens har hunnit vakna till liv.
Å är jag ledig så vill jag helst vara fri från jobbet, det som inte är aktut kan väl ändå avhandlas på en jobbdag. Jag har ändå svårt att släppa jobbet som det är och tänker och grubblar och drömmer och oroar mig och får ont i magen.

Så nu har jag gnällt om det också. Det är en del förändringar på gång som inte jänns bra, inte alls. Mitt älskade jobb, som har kännts så himla bra.

Och snöar varenda jävla dag gör det också!

Nu ska jag äntligen hämta Leia och sen på rehab.

Tösen

Publicerad 2011-02-05 18:57:43 i Allmänt

Jag tycker att Stråla har mognat väldigt mycket nu senaste tiden. Min goa fina tös.
När hovslagaren är är hon dock lite besvärlig, dels blir det en del missar i komunikatioen då hovis smackar då hon ska lyfta fötterna men för Stråla betyer smackningar fram och "lyft" betyder lyft på fötterna.
Så hovlagaren frågade tveksamt, Står hon verkligen still är du spänner för. Heh.
Om hon gör ja, hon står där hon blir ställd och står tills hon får klartecken att gå.
Var ut och körde kälke igår kväll och kunde ha henne på helt långa tömmar hela vägen hem utan att hon hitta på nånting. Hjärtat.

Inte för att jag behövde nya favoriter i ätbar väg, typ det minsta jag behöver, men Hot Chicken på MAX. MUMS!! Och B&J Fairly nuts, smaskens.
Bara så gott.

Fick låna en telefon av Ida igår och det är lite knepigt innan man kommer på rikigt hur den funkar, imorse så väckte den mig tex inte, det var tur att det bara var hästarna som fick vänta lite på frukosten och inte jobbet.

Feb. 4, 2011

Publicerad 2011-02-04 15:40:28 i Allmänt

Ja, vilken vecka. Har väl massor att skriva egentligen men jag vet inte om jag orkar.
Jag tror jag återkommer.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela