Minisemestern

Det har verkligen känts som en minisemester och det har varit ganska precis hur bra som helst och precis vad jag behövde.
 
Torsdagen med det fantastiska beskedet om att Stråla var frisk, inte ens en liten hälta kunde dom skrapa fram och fröken var så piggelin så hon var tvungen att sprattla lite då vi skulle gå (vadå GÅ, pffft) och sen springa i  löpargången.
På kvällen en tur till vattnet med Frej tillsammans med Stråla och Helena. Stråla överlycklig över att få komma ut och röra på sig och Frej visade sig vara en riktigt badpojke. Tidigare har han bara varit i hamnen och blött fötterna, nu badade han på riktigt och var nästan ut och simmade.
 
 
Fredagen var en helt magisk dag, helt perfekt. En sån dag som jag får spara i minnet när jag undrar om det är värt det. Ja det är det verkligen. Det är så... Olikt nånting jag upplevt tidigare.. Det är så fantastiskt, underbart, fint, magiskt. Fortfarande. 
Väldigt jobbigt och konstigt emellanåt, ganska fel egentligen.. men... SÅ fint
 
 
 
Lördagen tyvärr superdålig i kroppen, redan på fredag kväll så ont att jag knappt kunde röra mig, dessutom med huvudvärken från helvetet. Sov och tittade på en serie mestadels. På lördagkväll en ridtur på Frej med Stråla och Helena
Vi red bort mot stora sandtaget, mestadels skritt, lite trav och Frejsing ville absolut inte galoppera idag. Himla fin tur.
 
Söndagen kom Jessica, Frejs matte och red och jag och Helena promenera med småtjejerna till vattnet och badade igen. Båda shettisarna simmade, Skorpan var jätteduktig, simmade riktigt mycket. 
Har även hunnist slappa, baka och sitta i solen och äta lunch. 
Sen på kvällen en ridtur på Stråla. Min fina fina Stråla, i skogen vid lilla sandtaget. 
Det är som att komma hem att sitta på hennes rygg. Väldigt pigg och glad och kändes verkligen superfräch med ett bra gung i kroppen. Mest skritt och lyfta på fötterna, jobbade henne lite i skritten och hon var hur fin som helst. En galoppfattning tog vi också. 
 
Helt perfekt.
 
Nu jobbar jag bara en vecka, en ganska massiv vecka, men sen är det semester igen, 12 dagar den gången.
0 kommentarer