stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Björn?

Publicerad 2009-08-31 21:18:21 i Allmänt

Jag har funderat så mycket på gårdagen nu undrar om det kan vara så att det varit en björn eller älg i farten, reaktionen skulle ju tyda på björn. Jag hoppas att det är så, det vore den bästa förklaringen för mig också. Båda skenturerna skedde på samma ställe och trots att hon hade Leffe med sig som sällskap och sen när jag skulle longera så sprang hon förbi skogsbrynen hela tiden, ville inte alls lugna ner sig. Skrittade mot ängen och sprang vid skogen. 
Det är inte alls likt henne. Så jag hoppas på att det var ngt konstigt som skrämde henne, alla andra förklaringar jag kommer på är inge trevliga.
Hur som så känner jag mig mycket bättre idag i alla fall (om än mörbultad ofc) och har haft en riktigt mysig kväll på jobbet. Goa tanter. Än så länge känns det faktiskt inte lika tungt som det brukar göra att mörkret kommer. Det är så varmt och skön och mysigt i stan med lamporna och så får jag så mycket bra minnen i år. Grans minnen kommer tillbaka. Good times.

Snart blir vi av med flexen på jobbet så det blir till att sitta av tiden fast man är klar. Fy fan vilken dynga.. Dom är inte klok nånstans dom där som sitter och bestämmer.-----------------------

Oooohhh. Fangirl moment. Hi hi.

Släpad bakom en häst

Publicerad 2009-08-30 18:58:10 i Allmänt

Nu har jag skrutit så mycket över Stråla så det var väl dags för ett rejält jälva bakslag. Tanken var att köra henne idag men Celina och Leffe före. Tänkte tömköra på ängen först och för att göra historien kort då jag har rätt svårt att skriva nu så slängde hon sig, slet sig, fick med sig Leffe och sprang till hagen, tog fast dom och gjorde ett nytt försök, gick bättre ett tag tills hon plötsligt slängde sig igen och jag hade lyckats få in höger foten i tömmen ramlar och släpas med några meter innan jag kommer lös.
Vänster hand blev rejält bränd av tömmarna och kroppen är allmänt mörbultad, speciellt gamla skadan i höger benet...
Men jag vill knappt tänka på vad som hänt om jag inte kommit lös. Blivit släpad tillbaka till hagarna bland annat över två diken, det hade nog inte slutat så bra. Känns riktigt riktigt otäckt att tänka på. Då var det väl så mycket adrenalin som pumpade så jag hann knappt bli rädd eller känna att jag hade ont. Men nu. Urk.
Longerade henne lite sen tills hon lugnat ner sig. Vet inte vad som flög i fröken idag...
Så då har jag för första gången i mitt liv blivit släpad bakom en häst, vilket är en erfarehet jag nog hade klarat mig utan.

The sky is on fire

Publicerad 2009-08-29 21:17:59 i Allmänt

Jäklar vilket läckert ljus det var ute nu för en liten stund sen.
Just hemkommen från en lång blöt dag. Regnat rejält idag. Åkte till boden för att titta på premieringarna och då framförallt Dagg och Andreas.

Lars-Olov kör sina hästar, "vaddomnuhette". Ida vad hette dom?

På väg hem så spelade bästa P3 Monsoon och jag blev löjligt glad.
När jag kom hem åkte jag direkt till hästarna för en promenad och lite före ridning träning med Stråla. Alltså klängt på henne och i stigbyglarna och haft henne att stå stilla vid uppstignings mackapär. Gick perfekt.

Gott & blandat

Publicerad 2009-08-28 22:55:29 i Allmänt

Malaco borde göra en påse med enbart lakrits "rören". Mums.

Dags att välja gymkort på jobbet nu och jag är så sugen. Oh vad det skulle behövas. Men jag har ju inte tid. Även om jag "tar" mig tid så är det ju minst 2 timmar 2 dagar i veckan vilket gör 4 timmar mindre att spendera med djuren.
Jag får ta och börja hårdträna dom istället så får jag själv lite mer motion på köpet. Fasen vilket dåligt flås jag har.
Usch. Och dom där kilona jag hade tappat tidigare dom hittade tillbaka under sommaren. Med allt jag stoppar i mig så måste jag ju röra på mig också, för det går ju bara inte att hoppa godis
Benet/rumpan gör fortfarande ont men inte värre än att det går ändå, springa kan jag dock inte göra ännu. Vilken enorm tid det tog, jag som tänkte det skulle gå på ett kick.

Pablo Fransico kommer till luleå i oktober och så märker jag det för sent så det finns såklart inga biljetter. Fan fan fan.
Alltid när det är något som hade varit intressant så missar jag det och det här hade jag verkligen velat gå på.

Imorgon blir det boden för att titta på Andreas och Dagg =)

Äppelmos i huvudet

Publicerad 2009-08-27 22:24:25 i Allmänt

Ridtur idag på Leffe med Mayan och Skorpan i släptåg.
Får rätt mycket kommentarer när jag är ute med tre eller alla fyra. Idag sa bla en tant att: "det går ju bra det där" (förvånad) Pfff, klart det gör när man har världens bästa hästar. Stråla tränade på att vara hemma ensam. Gick super fint det med. Såklart.
Skryt.

Nu är jag trött så trött så trött. hjärnan känns som äppelmos. Men så klart så vill jag ju se finalen i Paradise Hotel i natt. Ja jag vet, jag gillar absolut inte konceptet alls det är så korkat allting. Nu har dom t.ex haft erotik vecka och skulle klä ut sig, tjejjerna var ju heta (typ) i sina kläder men killarna såg ju bara ut som parodier på lack bögar. Varför kan det inte åtminstone vara heta kläder till både tjejer och killar? Äh trams. Men jag har en stor förkärlek till dokusåpor så jag drogs visst dit i alla fall och nu måste jag ju se hur eländet det slutar.

Å så har det varit konsert i Köln i kväll, aukustiskt dessutom. Avundsjuk, jag är så avundsjuk *sjunger*.....

Pilutta skrutt

Antiklimax

Publicerad 2009-08-26 23:03:19 i Allmänt

Kikade i postlådan när jag kom hem och fann ett brev från en privat person och det såg precis ut som Theres handstil så det kändes både roligt och spännande. Så öppnar jag brevet och det är bara räkningen från hovslagaren. Hallå antiklimax.

Har sett Tru Blood nu i kväll, har varit nyfiken på den ett tag då "alla" pratar om den. Påminnde väldigt mycket om Twillight böckerna (inte filmen) men mycket råare.
Går kl 22 vilket är en suverän tid, gillar inte då program man vill se börjar 20 eller 21, då hinner jag aldrig hem från jobbet. Få se om jag lyckas följa denna serie nu då.

Today

Publicerad 2009-08-25 21:56:41 i Allmänt

Idag har jag fått massage, sen varit till mamma och ätit surströmming, blev kräk mätt. Fick med mig lite fika hem.
Var till hästarna satte mig på Leffe och skrittade runt i byn en sväng med alla tre flickorna i släptåg.

----------------------------
Det ska väl vara jag till att snubbla på mina egna fötter. Vänster stortå haka fast i höger hälsena. Klantröv.

Therese. Jag bytte för jag tycker färgerna på bilderna blev bättre med svart bakgrund. Speciellt bilden med hjärtat.
Och Ja automatisch är absolut bättre. Ursprunget.

Galet

Publicerad 2009-08-25 02:25:20 i Allmänt

Förlåt mig Oh store Gudar för jag har syndat.
Jag har burit tvivel i mitt hjärta, tvivel om eran storhet.
Men nu vet jag, ni ÄR gud och jag skall inga andra gudar hava jämte Tokio Hotel.


Maha. Bland annat sånt knas som min hjärna hittar på då jag inte kan sova. Men det är ju sant. Jag är fortfarande facinerad över vilka känslor dom framkallar hos mig. Det är galet. Helt galet...

Wenn du lacht, lacht du nicht
Wenn du weins, weinst du nicht
Wenn du fülst, fülst du nicht
Weil du ohne liebe bistPå tal om nått helt annat. Igår (söndag alltså) morse kl 8 på jobbet träffade jag på en vilsen party pojke. Han frågade först efter telefon nummer till taxi. Lule taxi 10000. Han var nog fortfarande rätt packad för jag vet inte hur många gånger jag fick upprepa 10000 och förtydliga: tio och så tre nollor. Å så visste han ju inte adressen heller som jag fick upprepa ett antal gånger. Ha ha, stackarn. Han roade då mig så där på söndag morgonen. Undrar om han visste vart han skulle..


Älskade

och Tom i sin Tomteluva

Hey I recognice that feeling

Publicerad 2009-08-23 21:35:23 i Allmänt

Där var den där känslan igen, den som jag hade hunnit glömma bort, och lätt distraherande tankar.


Har jag världens bästa hästar eller har jag?
Tömkört Stråla idag, hon gick perfekt. Blev även några steg sluta åt båda hållen men sen var det lite svårt att hålla riktningen. Duktig tös! Då hon är koncentrerad så är hon... Ja så bra att jag inte finner ord för det.
Så härligt det är att ha en häst som är så känslig. Som har så lätt för sig, utan gamla problem som spökar i kroppen.
Min prinsessa.
Sen blir det ju lite bakslag ibland då koncentrationen är allt annat än på topp, men det är ju så det är med en unghäst. Även om det ibland är lätt att glömma att hon är ung då hon alltid har varit så lättsam.

Nu ska jag glo på tv tills jag somnar vilket jag hoppas sker ganska snart.

Come on

Publicerad 2009-08-22 23:40:05 i Allmänt

Roliga jobbetfolket har lite party ikväll. Jag jobbar ju såklart och även om väldigt sugen så får jag avstå. Orkar bara inte. Orka dra på party humöret skulle jag nog göra, absolut men sen ska jag ju vara någorlunda alert på jobbet också.
Jobbet ja. Griniga, bråkiga tanter idag. Suck.

Fan vad najs

Publicerad 2009-08-21 23:17:25 i Allmänt

Jag älskar det. Det är helt underbart. Jag älskar det. Det är gåshud på armarna och tårar i ögonen. Som vanligt när det gäller Tokio Hotel.
Tårarna är nog mest av glädje för att jag gillar det, för att jag oroat mig för att förlora nånting som bettytt så mycket. Det är sjukt. Gåshuden kommer vid falsett partierna som jag först rynkade på näsan åt. Och som vanligt är det såklart tyskan som strålar mest.
Förlåt pojkar jag ska aldrig mer tvivla.

Torsdan efter en onsdag mitt i augusti

Publicerad 2009-08-20 22:14:06 i Allmänt

Var och hämtade hem Mayan idag då. Lugn och harmonisk tjej. Tittade när dom hade nån slags uppvisning. Lite halvtråkig, hade hoppats på nån hopptävling eller nått =)
Jag gillar inte ridskole ridning alls och det passar absolut inte Mayan, dom är dåliga på att individ anpassa också utan kör liksom på lika för alla.
Det blev livat i hagen när Mayan kom hem och dom var tvugna att springa runt och skrika åt varann. Fjantar. Hi hi.
Sen kom veterinär Ragnarsson och fixade med tänder, Stråla skötte sig jättebra , dessutom hennes första gång att bli raspad och hon stod helt still. Leffe däremot fick sig en sup för han tänkte promenera ut genom fönstret när hon började raspa. Han bara gick rakt genom mig och veterinären med site på fönstret. Så har han bara gjort en gång tidigare med min, när jag skulle hämta hem honom för 3 år sen.
Mindre roliga nyheter är att Mayan håller på att tappa sina tänder. En tand har farit ganska nyligt och dom andra är på väg upp, slut på rötter. Det vore ju bara förjävla tragiskt om tänderna skulle ta slut på henne nu när hon mår så bra i övrigt.
 Livets ironi.
Nå än så länge var det ingen fara men det gäller att hålla koll så att hon får i sig mat ordentligt.

Nu blir det "kvällsfika" med Ida.

Tjipp..Förväntansfulla. Mayan är på väg


Mayans ankomst fick alla att springa


Knasiga mysfröken är hemma


Som Celinas mamma sa: Mayan ser snart ut som en barbie häst. Kameran får inte riktigt fram färgerna av knallrosa och ljuslila.  I början tyckte jag att knallrosa på en fux var så horribelt det kunde bli, men jag börjar vänja mig.

En onsdag i mitten på augusti

Publicerad 2009-08-19 21:23:50 i Allmänt

Jag är mycket mycket piggare idag. Skönt.
Har varit hos sjukgymnasten och dels plaskat i bassängen. Det är så otroligt skönt och nu när jag har vant mig och inte känner mig super fånig så går det som en dans, skönast är när man är få där så man kan plaska runt med ormen lite vart man vill. Efteråt känner jag mig mjuk och lugn och skönt trött, avslappnad.
Bara det att man kan röra sig utan att det gör ont. Woho. Sen när man kliver upp ur vattnet, som är väldigt salt, så känner jag mig tung som en elefant och klumpig.
Tror att jag har vant mig lite vid nålarna också, det gör inte lika galet ont som i början då jag flrera gånger var på väg av bordet.

Imorgon ska jag hämta hem Mayan.

Nu börjas det igen

Publicerad 2009-08-18 22:05:21 i Allmänt

att sitta och kika TH. Det kommer ut mer och mer både sånt som läkt ut och sånt som dom har gett sin tillåtelse till.
Hittils vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Visst, det är bra, men det är inte så där galet bra som Zimmer 483. Jag tror inte att jag kommer att vara lika crazy fangirl nå mer, tyvärr. Stilen vet jag ju att jag har väldigt svårt för. 
Dom har gett mig så mycket och har betytt så otroligt mycket för mig så jag kommer alltid att älska dom. Men man vet aldrig. Jag gillar Automatic rätt rejält, ja den engelska bättre än den tyska för en gångs skull, men det låter annorlunda, absolut. Spännande ska det bli i alla fall och vem vet, till vintern kanske jag sitter och supernördar Tokio Hotel igen.

Makrill pasta

Publicerad 2009-08-18 21:16:19 i Allmänt

Pasta Penne
Makrill i tomatsås
Champinjoner på burk
Creme fraiche
Lite salt och pepparSkulle kunna äta hur mycket som helst.

...

Publicerad 2009-08-17 23:33:25 i Allmänt

Fröken sköter sig bra. Allt väl än så länge. Skönt.


Älskar den här. Från introt till Juno


If I was a flower growing wild and free
All I'd want is you to be my sweet honey bee.
And if I was a tree growing tall and green
All I'd want is you to shade me and be my leaves

If I was a flower growing wild and free
All I'd want is you to be my sweet honey bee.
And if I was a tree growing tall and green
All I'd want is you to shade me and be my leaves

All I want is you, will you be my bride
Take me by the hand and stand by my side
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.

If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call.
If you were the winter, I know I'd be the snow
Just as long as you were with me, when the cold winds blow.

All I want is you, will you be my bride
Take me by the hand and stand by my side
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.

If you were a wink, I'd be a nod
If you were a seed, well I'd be a pod.
If you were the floor, I'd wanna be the rug
And if you were a kiss, I know I'd be a hug

All I want is you, will you be my bride
Take me by the hand and stand by my side
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.

If you were the wood, I'd be the fire.
If you were the love, I'd be the desire.
If you were a castle, I'd be your moat,
And if you were an ocean, I'd learn to float.

All I want is you, will you be my bride
Take me by the hand and stand by my side
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.

Love Juno
Det är en film som jag känner att jag bara måste ha.

Hostar, nyser och fryser

Publicerad 2009-08-17 10:13:27 i Allmänt

Nu har Mayan åkt och jag är inte nöjd, jag hade fått veta att hon skulle få ha en egen hage, nu har ridläraren där bestämt att hon ska gå med en annan häst som dessutom äter hälften så mkt som hon gör.
Jag tycker att det är jävligt onödigt att hålla på och släppa ihop två okända hästar för 4 dagar. Så onödigt att riskera skador och skit.
Blir så arg för att hon tycker sig ha rätten att bestämma över min häst. Det är väl ändå jag som känner henne bäst.
Jag ville även att hon skulle få gå i hagen en stund när dom kom dit, dels för att hon skulle bli lättare att hantera för C, men det fick hon inte för att ridläraren tyckte bla bla... Argh!!

Och så är jag arg för att facebook inte fungerar. Djälva skit och dynga.
Och så har jag extra ont i lederna när det är så här kallt.
Nu tror jag att jag ska sluta gnälla och gå och gräva ner mig i soffan med lite filmer.

I natt har jag sovit fullt påklädd med två täcken och frysit ändå...

God natt

Publicerad 2009-08-16 22:38:08 i Allmänt

Det var en trevlig lördag kväll trots att vi alla 3 var väldigt trötta och sega.
Idag är jag än värre trött. Kaputtski.

Red Mayan en kort sväng för att känna hur hon känns inför att hon ska åka imorgon. Höll på att sluta med en avtrillning. Vi lunkar fram efter vägen och jag halvsover och Mayan söker gräs så plötsligt flyger en fågel upp och Mayan gör en kanonsnabb vändning ett kvarts varv åt vänster varpå jag och sadeln typ är kvar i utgångsläget. Ha ha.
Jäkligt tur att hon stannade där, hade hon fortsatt ett halvt varv så hade det slutat med att jag dråsat i backen. Slet såklart till i den gamla skadan rätt bra men det var också tur att det var åt vänster hon for och inte höger. Aj aj.
Ja se hästar... Ha ha.

Kallt är det nu. Brr brr. Har hösten kommit nu? Det känns så. Det lukar så.

Nu förstår jag inte alls varför jag sitter här. Znark...

Seg som kola

Publicerad 2009-08-15 19:26:25 i Allmänt

Det verkar som det blir en sväng till Ida ikväll för att dricka lite vin och äta upp lite överblivet från bröllopet. Så allt jag hade tänkt göra idag får skjutas upp till imorgon för självklart har jag inte gjort nånting ännu. Sovit hela jävla dan.
Kanske lite vin kan bota ont i halsen, jo det tror jag på
Oroar mig för fröken Mayan, att jag ska ha så svårt att släppa greppet... Jösses.
Men jag är lite orolig eftersom hon ska till en ridskola. Ridskolor gillar jag inte, dom har så mycket idiotiska ideer. Mest oroar jag mig för att dom ska få för sig att sätta på Mayan en annan sadel eller bett eller inspänningar eller annat skit. Och undrar om C har modet att stå emot och säja nej i så fall.
Nå det blir nog bra.

Tjing

Back at Ivans

Publicerad 2009-08-15 13:36:44 i Allmänt

Tog hästarna till Ivan igår igen men fy vad tråkigt det är att inte ha dom hemma, man bil gode bortskämmd av att alltid ha tillgång till att se dom och bara gå förbi och prata med dom en stund. Men vi trivs ju hos Ivan också och där har det växt upp mer gräs så hästarna är lyckliga. Man såg verkligen på dom hur dom sken upp när dom insåg at det var dit vi var på väg. Leffe har nog alltid betraktat det som sitt hem, det var ju dit han först kom när han kom till mig, det är dit han oftast vill gå om han får välja när vi är ute.
Det är bara jag som ska stå ut med sällskapssjuka mannen, men är inte vi där så kommer han ju hit och kliver in så det är nästan bättre att vi är där då.

Jag har fått svininfluensan

Publicerad 2009-08-14 22:21:42 i Allmänt

ont i halsen, ont i huvudet och så... kaputt i hela kroppen. Igår gick jag och la mig halv tio. Jag måste vara sjuk, dödligt sjuk. Oh no I have the pigflue. Eller kanske inte maha. Jag har svårt att förstå hela media hysterin kring det hela, men å andra siden så behövs det inte mycket för att göra media hysteriska... Ja ja några dör men många får inte ens symptom av det... Vilket kanske inte är bra med tanke på smittrisken. Men äh.
Jag är så trött att jag bara flummar nu.
Så trött. Inte alls pigg och kry i kroppen. Ont i ryggen så där så det är helt omöjligt att hitta en ställning som lättar, så man får lite lätt panik för det inte går att komma undan..
Imorgon ska här sovas.

Det känns som att jag hade nått mer att säja men som vanligt blir det tomt i huvudet så fort jag sätter mig här. Vad beror det på? Att jag allmänt är tom i huvudet går tyvärr inte att skylla på då det vanigtvis surrar som sjutton under skalpen.
Kanske därför jag gillar att sitta vid datorn så mycket, för att huvudet blir tomt och lungt.. Ah vilken uppenbarelse jag fick nu. Smart.

Jag är kär

Publicerad 2009-08-13 20:02:41 i Allmänt

i filmen Juno. Har varit väldigt skeptisk till den filmen och hade väldigt låga förväntningar men oj så bra den var. Och karaktären Juno, Love her.


Igår blev äntligen stallet högtryckstvättat. Då var det bara resten kvar. Varför tror jag alltid att saker ska gå så fort. Hittils har det ju tagit runt 5 timmar och då har jag ju haft lite hjälp också. Men det blir fint och det är roligt, önskar bara jag hade mer tid.
Mayan har fått fina fötter idag inför ridlägret hon åker på på måndag med sin medryttare. Det är spännande, jag ska bara klara av att släppa greppet oxkså. Det är svårt det.
Många tycker "men varför säljer du inte en häst" eller "varför gör du dig inte av med dom där".
Men hur gör man sig av med en vän, hur gör man sig av med en familjemedlem? Hur gör man sig av med en del av sin själ?
Många som inte förstår exakt hur viktiga djuren är för mig. Många gånger blir jag jobbig också just därför...
Men Mayan blir ju bara borta 4 dagar nu och C känner jag och litar på så det ska nog gå utmärkt.

Tömkört Stråla idag. Min sessa. Duktigast.

Sleepy day

Publicerad 2009-08-10 23:34:59 i Allmänt

Det blev inget gjort idag. När jag vaknade kände jag mig överkörd och manglad. En timma på spikmattan och många timmars sömn så är jag någorlunda vaken, men trött.
Ett oväder har cirkulerat runt byn, små mullrat hela dan, där ett tag var det kolsvart på himlen och blixtrade och dundrade som sjutton precis i kanterna men det kom tyvärr aldrig hit. Mer regn hade behövts.
Jag vågade i alla fall inte ställa mig med högtrycken i stallet i fall blixtarna skulle komma närmare, vågar inte utmana ödet. Jag tycker dom är obehagliga blixtarna.
Så det blev en sån dag idag. En sov dag. Nåväl..

Nej jag är inte dräktig

Publicerad 2009-08-09 22:58:35 i Allmänt

Äntligen kom en liten urladdning med regn och åska. Det har varit plågsamt varmt idag. Inte bara i dag för den delen men det har verkligen kännts att nånting varit på gång. Tungt i luften och tungt i huvudet. Jag hoppas verkligen att det blir svalare nu som dom lovat.
Ledig imorgon, då ska jag sova halva dan och om det är lika varmt så blir det definitivt bad. Sen måste jag tvätta stallet och greja där så morgondagen kommer gå lika fort som alla andra dagar.

Jag känner mig mest bara helt slut i skallen just nu. Det är så jäkla roligt att jobba men jobbigt. Annars skulle det inte heta "jobb"  Maha.
Just nu har jag två favorit tanter som är så söta goa så jag skulle kunna ta med dom hem.
Jag har fått så mycket komplimanger i dag och igår för att jag drog på mig en klänning. Det gjorde jag inte för att "vara fin" utan enbart för att slippa svettas fullt lika mkt. Dock fick jag en drypande spydig "tror du att du är fin va" som tog precis på aj knappen och så fick jag en "är du med barn" suck, nej jag är bara tjock.. (Mmm Det är inte kul hela tiden på jobbet...)
Så lustigt det är att man tar åt sig det dåliga och skjuter i från sig det bra.

Lördag

Publicerad 2009-08-08 21:39:54 i Allmänt

Bra dag. Men nu är jag trött och svettig och trött och varm och trött och längtar till på måndag och ledig dag.
Znark.

Typiskt

Publicerad 2009-08-06 19:01:07 i Allmänt

Vi drog igång med storstädningen av stallet idag men det tog mycket mycket längre tid än jag tänkt mig och i värmen så orkade vi inget mer så vi sparar resten till sen
Men vi har tömt stallet på alla saker och sorterat lite vilket som är skräp och sopat och donat.
Men börjar det inte regna nu då, när alla mina saker ligger ute på gården, när det inte har regnat på flera veckor då ska det regna nu. Varsågod till skadeglädje. Nåväl höbodan och en pressäning blev räddningen.
Få se om jag orkar ta i tu med att spola av stallet med högtrycken ikväll och tänk om jag hade idats måla också (ja inte ikväll då). Då hade det blivit så fint. Prio ett är i alla fall högtrycken och låta det torka så jag kan börja ta hem hö. Sen att smörja upp allt läder och slutligen att försöka kasta allt trasigt, men det är svårt  jag är en riktig sammlare. Synd att jag jobbar hela helgen nu när jag väl dragit igång projektet så hade det varit skönt att få det klart fort också.

Sagoväsen

Publicerad 2009-08-05 23:02:52 i Allmänt

Magen är snäll igen och och blödandet är på en normal nivå, det tackar jag för.

Har ridit Leffe, underbara kvällar nu, ja hela sommaren för den delen, vilken jäkla kanon sommar vi haft. Helt perfekt. Kanske hade behövts något mer regn men det duger fint.
Cyklat en sväng med Stråla sen, tränat lite kommandon. Jätte duktig tjej.
Bra dag =)

Imorgon ska vi nog försöka börja städa stallet. Oj oj det behövs verkligen så jag hoppas att jag inte hinner ändra mig. Men det känns även lite som att jag behöver prioriteraa att motionera hästarna. Mja, vi får se.

Nyaste bilden på vackra Bill. Det var Zarah som liknade honom vid en vacker älva på en annan ny bild och det tycker jag passar ypperligt att beskriva honom som. Som ett sagoväsen.

Förbannade skrot

Publicerad 2009-08-04 22:23:52 i Allmänt

Jodå bilen puttrade på in till stan bara för att stanna mitt i en stor jävla korsning och vägra starta igen. Mjaha. Pappa kom in till stan och fick efter en del bök igång aset och sa: kör till sinksundet (verkstan) mjoho då, till nästa korsning gick den( =hackade sig fram) så puttrade den till och dog igen. As.
Nej nu funderar jag seriöst på att kanske ta ett lån och köpa en något nyare bil som man kanske eventuellt kan lita på.

Min mage känns något bättre emellanåt. Jag har legat vaken hela natten och oroat mig för att behöva vara hemma från jobbet men nog är det som bara pallra sig dit. Fast det kändes som jag hade lust att ge upp ibland.
Men bara imorgon också så är jag ledig på torsdag.

Grannen åker till Afrika imorgon för att hälsa på sin pappa som har jobbat där nere. Snorigt varmt det lär vara där då. Jag är inte avundsjuk. Bara lite ändå, Afrika hade ju vari kul att uppleva så klart.
För grannen är det väl lite som att åka hem då han har bott mycket där nere när han var yngre.

Trött så trött

Besök, flugor och ont i magen

Publicerad 2009-08-04 00:03:44 i Allmänt

Mitt på dan idag tog jag in hästarna i stallet en stund för lite pyssel å så och mitt när jag står och tvättar Leffes sår så ser jag en okänd man på motorcykel som står utanför mitt hus. Jag är ju rätt van att det alltid är folk här på gården så jag tänkte inte så mycket mer på det tills jag insåg att personen kanske ville mig nånting å när jag sent om sider knatar inåt huset för att hämta lite helosan så ser jag ju att det Pasi som är ute och finåker och svängt förbi.
Det var sweet najs med lite besök bara så där appropå =)

Fasen vad det är synd om min lilla Leffe, flugorna håller på att äta upp honom, samma problem som jag hade med Ragge fast 3 gånger värre. Fy tusan. Jag verkligen hatar flugor.

Ont som fan i magen i över ett dygn nu. Jag är ju van att ha ont i magen på alla möjliga olika sätt men det här är nånting annat, nått som jag inte är van. Om det inte ger med sig till imorgon så måste jag nog till läkaren I think.
Mensdags nu men det är nånting utöver det vanliga krampen och mensvärken, dessutom blöder jag som jag vet inte vad, mycket mycket mer än vanligt.
Intresseklubben noterar lite äckelfakta om Linda.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela