Glad advent för fan

Jag har återfått sugen. Den kom tillbaka nån gång där förra veckan. Speciellt idag efter helgens stillasittande har det varit otroligt roligt att skotta skit, 3 proppfulla kärror från ligghallen, det är verkligen INGEN ordning nu när Mayan inte finns där och ser till att alla sköter sig. När Mayan fanns behövde jag i princip aldrig mocka lighallen och det som fanns låg snyggt och prydligt i ett hörn. Nu ligger det precis överallt och mängder av det.
En proppfull kärra hos Rino. 
 
Sex timmar häst blev det idag. Stråla fick akupunktur först och främst på förmiddan, hon gillade det inte alls den här gången och var allmänt irriterad åt nålarna och sa "men aj som fan, sluta!" 
Hm.
Nåja.
Sen fick jag en leverans spån. När jag frågade vad spånet kostade så fick jag till svar 69 kronor balen, när 10 balar var avlastade så kostade dom 800 kr.
Hm.
Nåja.
Skönt att få dom hemkörda iaf. 
 
Nu ikväll har fino Rino blivit aktiverad, vi promenerade iväg till ridbanan i blötsnö och slask. La upp två bommar rejält högt, första gången han skulle kliva över så snubblade han så rejält över den första att han flög över den andra. 
Nästa gång gick det bra och då fortsatte han istället lyfta benen högt även efter bommarna. 
Sötnöt!
En snabbis på volt i lina, lite trav och några galoppfattningar. Duktig kille! Så jävla snygg. Vänster var svår och blev lite jämfota hopp innan han galopperade fint.
Lilla hjärtat. Fina killen.
Nu är han iaf helt bra i ryggen så snart blir det rida lite igen. 
 
Merry advent liksom!
 
0 kommentarer