Bushäst

Vaknade idag och kände mig relativt pigg, gick ut en kort 5 minuters sväng med hundarna, gav hästarna mat och höll på att svimma.
För övrigt så drömmer jag jätteofta om en person, mysiga drömmar, inget sexuellt (drömmer i princip aldrig sexdrömmar, skittråkigt), bara mysigt och det är väl visseligen trevligt men jag undrar varför. Det är en person som jag tycker väldigt bra om och finner lite attraktiv men inte mer än så väl? Man börjar ju fundera på om mitt undermedvetna vet nånting som inte jag vet.

Hur som så kände jag idag att efter tre dagar av göra absolut ingenting, måste nånting göras, både för min och för djurens skull, så det blev en körtur. Inge borst och pyssel innan, bara på med sele och reflexer med många pauser, nära till att luta sig på en stabil häst när det snurrar allt för mycket.
Tur sen att Mayan kan vägen, lite obehagligt när vagnen svänger och jag är på väg rakt fram, och att dom andra två sköter sig själva därbak.
Stråla var väldigt pigg och busig, det var pip och skutt hela tiden. Sötunge. Hon har aldrig nånsin provat dra i grimskaftet, klättra på vagnen eller liknande så idag fick hon hållas bäst hon ville, det är massor av överskotts energi som behöver ut, hon behöver bara påminnas ibland om att hålla sig bakom vagnen och inte brevid. För det mesta låter hon Leffe vara ifred också bara ibland som hon inte kan låta bli att reta honom och ibland får hon även med honom i sina busryck.
Dom är som roliga dom små liven.
Mayan var väldigt lugn och fin trots 3 dar helvila, kanske kände att matte inte orka med nå trams. På slutet höll jag på att somna, blundade, mysigt gung och trevligt hovklapper. Man kanske skulle ha en häst och vagn simulator när man ska sova *idea*, den får jag ta och klura vidare på.
0 kommentarer