stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Ska man putsa fönstrena också

Publicerad 2009-05-31 22:46:57 i Allmänt

När jag inte sitter vid datorn så har jag så mycket tankar och funderingar som skulle behöva skrivas ner men då jag väl sitter här är det tomt. Jag skulle behöva en mini dator att bära med mig hela tiden för att få ur mig det som vill ut.
Nåväl, idag är det då hjärnstillestånd totalt, det har varit minst 30 grader i skuggan på vissa ställen, nästan olidligt varmt. Men ändå skönt. Idag hade jag då helst bara legat på gräsmattan och läst istället för att ränna runt på jobbet och svettas. Avskyr att svettas. Urk.

Grannen ger mig komplex, han har städat hela sitt hus under hela helgen, putsat fönster och haft ut hela möblemanget på gården och skrubbat och fejat. Jösses. Jag kraffsar mig i skallen och tänker: putsa fönster??? Hmm.

Fantastiskt härlig dag

Publicerad 2009-05-31 00:06:53 i Allmänt

Underbart, det är sommar för en stund. Har passat på att lufta mina groteskt vita ben. Praktiskt att köra häst och sola samtidigt, så håller man sig i skogen så man slipper blända folk (å vilket nytt skämt).
Skorpan är ingen rally-ponny nå mer, nej hon är en turbo-ponny förjävla härlig. Jag förväntade mig att hon skulle sakta ner på farten i en uppförsbacke men nej hon la in extra turbon och satte en sju jäkla fart. Matte lät: "Uuuiiiii uuuiiiii ha ha ha ha ha ha"  och Leffe fick gallopera för att hinna med.
Underbara sommar. Det luktar så otroligt härligt.
Den här våren har jag verkligen varit extra salig över att det är just vår och snart sommar. Kanske för att jag har legat i ide hela jäkla vintern.
Börjar jobba heltid igen på måndag. Det känns bra.

Busigt

Publicerad 2009-05-30 00:01:45 i Allmänt

Jag beställde två tröjor till av TH:s fina Rock hard fuck safe, i storlek 38 så dom kommer passa ännu bättre.
Jag älskar modellen på tröjan och är totalt förälskad i en likadan med annat tryck som jag har och haft ångest för att jag inte köpte flera av den så nu jävlar. Dessutom går ju en del av intäkterna till kampen mot HIV aids och det är kära Tokio Hotel som designat den. Kan inte bli så mycket bättre.

Rock hard fuck safe

Publicerad 2009-05-28 23:21:06 i Allmänt

Har varit och shoppat lite idag. Bland annat så köpte jag såklart tröjan designad av Tokio Hotel till Fasion aganist Aids kampanjen på HM. Det fanns bara fyra tröjor varav två i stl 34 och två i stl 36. Jo tjena, tänkte jag och tog med mig en 36:a hem, för jag skulle ha en det skulle jag. Men ta mig fasiken, den passade ju!! Ibland är det en fördel att inte ha några tuttar
Nu ångrar jag massor att jag inte köpte två stycken. Crap.

Jag köpte även ett par skor, ögonskugga som jag inte har ägt på säkert 20 år. Ett läppglans som kändes som klister, det såg ju bra ut men definitivt inte hångel vänligt-crappy shit. Och lite annat kul fick också följa med hem.

Har tagit hem fuxfröknarna idag och den här gången gock det som matte är van, utan problem what so ever.
Har även dragit lite stockar med 3 åriga Stråla, mattes prinsessa, hon är så förbannat duktig, hon går med på allt jag hittar på. Lena är sååå imponerad av henne.
Det blir väl lite så att jag är så van att allt går som smort med henne så när det väl nån gång går mindre bra blir jag så chockad.

Very very nice day. Happy.

Bajs

Publicerad 2009-05-27 23:34:17 i Allmänt

Blåsig och regnig dag idag, har passat på att slappa. Skönt.
Har även städat, vaknade av att Ebba hade hemsk diarré, stackarn, och hade hunnit bajsa över halva golvet bara rinnande... Den här gången har hon inte ätit slaktavfall så det vette sjutton vad hon fått i sig. Hon mår bra nu iaf.

Så har jag även varit å plaskat runt hos sjukgymnasten. Skönt.

Han är som kul den där Palmen

Publicerad 2009-05-26 23:15:18 i Allmänt

"Du är ju rätt självsäker och kaxig, var kommer ditt skyhöga självförtroende ifrån?
- Så högt är det väl egentligen inte. Det är bara ett PR-trick alltihop. Jag är jättesnäll egentligen, väldigt ödmjuk och jag har inga höga tankar om mig själv, Men jag kan också säga att jag faktiskt är bäst. I hela världen.
Oroar du dig aldrig för att framstå som en diva?
- Njae, jo. Jag oroar mig inte, men jag antar att jag framstår så ibland. Folk som inte förstår sig på min ironi - vill jag verkligen ha dem som fans? Ja, antagligen"

Fniss

Det roligaste är ju också att han har så underbar humor men många förstår inte.
Di barna di barna.

Sega apotek

Publicerad 2009-05-26 21:30:41 i Allmänt

I alla fall här i stan är varenda kotte som jobbar på apotek förbannat söliga. Jag blir knäpp!
Nu har dom ju dessutom börjat med att man ska sitta ner och vänta i si så där 20 minuter på att få ut från sitt recept i stället för att få det på en gång. Vad fan pular dom med där bakom disken egentligen? Det verkar vara en fullständig omöjlighet att röra sig snabbare än i snigelfart. Så har det alltid varit och det blir bara värre. Nä jag längtar tills apoteket inte har monopol längre kanske dom får speeda upp sig lite för att hålla konkurensen.
Morr!!

Idag är jag inte lika nöjd

Publicerad 2009-05-24 19:49:37 i Allmänt

Jag är faktiskt ganska besviken på Mayan. Hon är faktiskt 18 år och hon vet hur man uppför sig, inte minst för att vi har tränat på det i 9 år, men idag glömde hon allt vad vett och sans heter.
Jättelugn och fin hela vägen till ridbanan, jättelugn och mysig medan vi stod och väntade på våran tur, men så tog jag iväg Stråla 20 meter (inom synhåll) och Mayan flippar. Sen var hon knappt kontaktbar på 90 minuter. Nej, idag var hon ett hästkräk på riktigt.
Sen är jag ju mest besviken på mig själv som inte orkar hålla tålamodet, att jag blir rädd när hon skuttar och tramsar och att jag har så svårt att koncentrera mig på det jag ska koncentrera mig på. Nå korta stunder gick det ändå relativt bra.

Stråla är jag väldigt nöjd med, hon blev lite störd av Mayans stök men skötte sig ändå jättebra. Hon är ju trots allt bara 3 år och ovan att vara hemifrån och hon är så pass cool. Jätteduktig i övergångar skritt-trav superfin i öppna. Duktig tös.

Nu är jag totalt slut och helt färdig. Väldigt uttröttande helg..

Har tömmarna genom skakelhållorna för att dom inte ska trassla till sig om hon får för sig att snurra runt vilket händer ibland.

Nu ska jag placera mig i soffan med godispåsen och glo på X-men The last stand. Sweet.

Bra men jobbig dag

Publicerad 2009-05-23 23:49:59 i Allmänt

Jag hade fel, jag somnade riktigt fort igår. Det var skönt.

Inatt drömde jag att pappa sparkade mig på vristen och jag ramlade på knäna och det gjorde riktigt ont i både fot och knän. När jag sen på morgonen ska ge frukost åt hästarna här hemma så ramlar jag på platta marken, vrickar foten och slår knät... Lite läskigt och framförallt otroligt klantigt med tanke på att jag skulle vara på fötterna hela dan. Det har gått bra men jag är svullen och öm i foten nu och sårig på knät.
I över 2 timmar har jag varit i rask promenad idag plus att jag har stått väldigt mkt, det känns, jag har ju dessutom blivit väldigt förslappad över vintern då jag inte orkat göra nånting.
Trött och nöjd med dagen =)

Mina flickor har varit otroligt fina idag, Mayan var ganska stökig till att börja med, über brunstig och sprätte runt och "flörtade" med alla killar plus att hon inte alls gillade att gå iväg från Stråla en stund.
Men lilla medryttaren styrde upp det där jättefint sen gick det jättebra för dom. Duktiga flickor.


När det sen var Strålas tur så hade Mayan stökat upp sig igen så hon fick gå och ställa sig i en box, Stråla som också varit lite uppspelt av att vara på ett nytt ställe med nya hästar, brydde sig inte alls om att mamma gick, lugn och fin. Men när två mörka stiliga valaker gick där i från och hon blev "ensam" med en liten vit ponny då rackarns blev hon olycklig. Skrek och skrek och sprätte med frambenen.
Men hon skötte sig ändå jättebra. Väldigt lyhörd och fin och matte fick lära sig en del bra tricks.
Väldigt nöjd med min lilla tös för att vara första gången på kurs sådär och hon gjorde ju det hon skulle utan protester. Tystnade sen under koncentrationen.

Var sen och spenderade några timmar med pappa, innan jag hittade honom hade jag plöjt igenom hela jäkla sjukhuset. Znark, hann bli orolig också för det var nån som sa att han låg på intensiven. Men hittade honom till slut på stroke enheten. Troligtvis har han haft en liten stroke men han såg pigg ut och var i övrigt som vanligt nu när jag var där så det känns ju skönt. Men han har dessutom tydligen haft en infarkt tidigare, som han inte har sagt nånting om, och vägrat ta hjärtmedicinen. Envisa gubbe.

Sen har jag varit hos mamma och så nyss har jag varit och och motionerat mina hemmavarande pållar. Skorpan var väldigt rolig, jättepigg och fjantig, tvärnitade två gånger för nånting "farligt", ha ha.

Morgondagen blir nog inte riktigt lika intensiv i alla fall.

Fullt upp

Publicerad 2009-05-22 23:23:01 i Allmänt

Just hemkommen från en tripp till siknäs. Var bl.a ut och finåkte en sväng med Andreas Dagg framför vagnen, förövrigt en avlägsen släkting till Ståla. Tog en del kort på Prinsen, halvbror till Stråla men kameran är i bilen.
Jag gillar idén med pimp my flakvagn  och raggen i siknäs. Yey!!

Jobbat, handlat, pysslat om mamma.. Tiden går fort.

Nu är jag trött men kommer antagligen inte att kunna sova. För mycket att fundera på nu. Oj, kaos i hjärnan. Igen.
Dessutom är pappa på sjukhuset. Vafan. Nu får dom sluta hålla på så där.
Så imorgon kommer bli lika fullt upp som idag om inte värre..


De snygga nakenkatterna från öppethus dagen på djursjukhuset:

Så otroligt fina charmiga och mysiga missar. Å allergivänliga..

Flygardan

Publicerad 2009-05-21 23:20:11 i Allmänt

Packade in mina fuxfröknar i transporten idag och åkte till Lena där dom ska bo över helgen för kursen vi ska vara med på.
Lastningen gick inte så bra som det brukar, det hände nånting så det blev lite galet, det var lite för mycket stök ett tag och Stråla var till och med på ängarna och sprang runt med grimskaftet runt benen. Hua. Men sen gick det prima igen.

Lenas hästar 26 åriga Zorro till höger, Strålas äldre halvbror Bacon till vänster.Mayan blev galet brunstig på en gång. Pissmärra.

Jädra dator

Publicerad 2009-05-20 17:37:22 i Allmänt

Hade lite paraply träning med hästarna härom dan, lite då och då men nu hade jag kameran med mig. Dom tycker att paraply är ett ganska läskigt påfund och då främst Leffe och Skorpan. Stråla är mest bra nyfiken som vanligt och modigast av alla, som vanligt.


Skorpan tar skydd bakom stora Leffe, gjorde hon typ hela tiden, sötnöt.

Mayan vågar sig fram och tittaStråla smakar liteDet här inlägget skulle egentligen in i går men datorn bara bråkade med mig.
Idag har jag varit och fått akupunktur av sjukgymnasten. Ont i huvet nu.
Regnat idag och det luktar så otroligt gott, det får gärna regna lite mer och skölja bort allt damm.

Is all good

Publicerad 2009-05-18 23:53:58 i Allmänt

Good music, good friends, lovely weather. I feel good. I´m happy.

Roligt som fan att jobba, sommaren i antågande, finaste djuren, bra mysig härlig musik trillar på mig hela tiden, pratat med Therese igen efter ett långt "uppehåll"
Nackdelen nu är bara att dagarna är för korta =)


Just det ja, jag skulle ju berätta att katten älskade prylarna som var i hennes väska från djursjukhuset. Hon blev helt galen i en leksaksmus, hon som aldrig förut brytt sig om några leksaker. Hi hi.

Till helgen blir det då kurs för cetrerade Lotta månson. På lördag ska jag tömköra Stråla och Mayans medryttare ska rida henne, på söndag ska jag tömköra Stråla och rida Mayan. Ska bli kul, hoppas bara på lika bra väder då som denna helgen.

Det pirra till lite

Publicerad 2009-05-17 23:50:24 i Allmänt

när jag såg det här:

och äntligen fånflinar ja till ett litet TH klipp igen. Saknat det.
Saknar dom.

All The Time In The World

Publicerad 2009-05-17 20:23:34 i Allmänt

Tömkörde Stråla idag. Superduktig fröken, inget stök alls. Väldigt nöjd matte. Ser fram emot kursen nästa helg.
Underbart härlig dag idag. Jag har tjoppat runt i linne hela halva dan, Ebba har njutit i solen och Leia har varit lös på gården.
Umgåtts med grannen, myst med hästarna.

Såg ju då tillslut Twilight igår, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den...
Men jag vet tre saker:
Jag gillar inte hon som spelar Bella
Det blir lite knepigt när man komprimerar en hel bok till 2 timmar film
Edward sure is hot


På onsdag kommer Johans skiva, ska bli väldigt spännande, några låtar har redan kommit ut som smakprov och låten "All The Time In The World" är riktigt riktigt bra. Den känns i hela kroppen och ger mys rys i magen. Tycka om.

Öppet hus

Publicerad 2009-05-16 17:07:59 i Allmänt

Jag och Lena har just varit på öppet hus på djursjukhuset här i stan, dom hade 20 års jubileum. Bland annat så hade dom uppvisning av lite olika kattraser, vi föll pladask för de nakna spynxarna (reservation för den stavningen) så otroligt charmiga missar.
Sen var vi på en föreläsning om rehabilitering av skador på häst lite allmänt av veterinär Anna Semren. Så var det rundtur där det stod veterinärer och djursjukvårdare och rehab personal och berättade på olika stationer, väldigt intressant. I operations salen när veterinären berättade om en käkamputering som dom gjort i usa (ja en käkamputerning, dom är ta mig fan inte kloka där borta.) så var det en ung tjej som svimmade. Väldigt obehagligt för hon krampade och kissade på sig också. Vi blev lite rädda att det var något allvarligare men hon blev ompysslad av en som tidigare varit sjuksköterska och mådde bra sen.
Ganska "roligt" också att man är igenkänd av allt folk som jobbar där, stamkund eller..
Å så var det smaskigt gratis fika och så fick man två väskor, en med lite hund saker i och en med lite kattsaker i. En väldigt lyckad dag.

Strålande underbart väder, har plockat lite gräs åt hästarna. Nu orkar jag tyvärr inga mer aktiviteter för nu så jag ska lägga mig och se Twilight som det inte blev av att jag såg igår. Först fastnade jag vid datorn sen fastnade jag vid Big Brother på 400. Det var repris från den bästaste säsongen med Kitty och Peter och gänget. Skit att jag inte har den kanalen hemma, hade jag velat se mer av.

Tjo Tjillevippen

Sommardag

Publicerad 2009-05-15 21:35:42 i Allmänt

Det har varit en helt otroligt varm och fin dag idag. Till och med t-shirt väder för mig.
Jag hade ju lite planer på att gå på stan idag men orkade tyvärr inte det. Har inte gjort så mycket alls idag, sovit och ridit.
Jag hade önskat att det skulle vara nått bra på tv idag men inte det.

Ja.. Intressant inlägg..

----------------

Pep in til stan och hyrde film så nu ska jag äntligen se Twilight.
Passar mamma i helgen då pappa är och jobbar på en hundutställning i helgen. Sitter vid pappas dator nu (som egentligen är min) tycker inte riktigt om... Ne.
Satan i gatan vad mammas sår är stort... 3 decimeter långt och minst 5 centimeter brett och djupt. Har fått se ett kort på det, Ska passa på att kika då sköterskan kommer och lägger om det, sånt är himla intressant. Om jag hade idats hade jag blivit sjuksköterska.

Veterinär besök

Publicerad 2009-05-15 00:41:43 i Allmänt

Leia var ju lite okry härom dan och igår kväll kissade hon blod i mängder, riktigt tjockt blod och även koagel klumpar.
Konsulterade med grannen och vi slog våra kloka huvuden ihop och studerade och funderade, vi tyckte att hon var sig lik i humöret och så men det är ju också lite svårt att veta vad som beror på åldern och vad som beror på nånting annat, ringde jour vet som kom med en hel mängd förslag på vad det kunde vara och tyckte jag skulle åter komma idag då för att få en akut tid.
Vad man då hinner fundera på tiden mellan igår kväll och veterinär besöket, jag hann räkna bort henne för trehundraförtielfte gången i ordningen och så visar det sig att det är urinvägsinfektion... Visseligen en väldigt kraftig sådan men tantalainen hänger med ett tag till. Ont krut förgås ej.


Gammal bild, betydligt gråare tant nu... Tänk... 14 år...

Me wants some shoes

Publicerad 2009-05-12 22:57:20 i Allmänt

Igår var jag en sväng på stan och tittade på skor och jag vet inte om sko modet har blivit bättre eller om jag har blivit påverkad av alla bloggar jag läser,  men jag som vanligtvis inte hittar ett enda par skor som jag tycker är ens i närheten av okej hittade flera par som jag ville ha med mig hem. Då skulle man bara vara rik också... och ungefär 10 cm kortare så man kunde ha ordentliga klackar och kanske även att man skulle kunna gå i dom också utan att bryta benen. Men man kan ju drömma.
Ska gå en sväng till, kanske på fredag, och se om några får äran att följa med mig hem.

Det blev strömavbrott igår så jag hade inget annat att göra än att sova tidigt, somnade före tolv (!) för en gångs skull men vaknade sen halv tre av en väldigt orolig gammel Leia. Hon har inte varit riktigt kry inatt men bra under dagen. Hoppas det bara var något tillfälligt.

En "sitta kvar i bilen och lyssna färdigt" bra låt:

Ridlektion

Publicerad 2009-05-10 23:52:49 i Allmänt

Årets första åska dundrade på idag medans vi red lektion, den höll sig tack och lov i utkanten och regnet kom först när vi var klar. Flyt.
Lektionen gick som som smort. Både Leffe och jag var jätteduktiga. Jag satt och förundrades över hur lätt det är att rida egentligen, om man tänker tilbaka på ridskole tiden tillexempel, då det skulle bankas och slitas och svettas och piska hästen då den inte gjorde som man ville (för att den inte förstod). Så många man ser som rider rider så. Så mycket trevligare det är för alla när man jobbar med hästen och inte mot varandra, dansar tillsammans.
Mayan och hennes medis var också duktiga, det ser ut som att hon börjar släppa lite av de ridskolefasoner hon haft. Det gillar vi. Och Mayan är ju så vacker så man blir bländad.

Jag brukar träna på ridningen då jag är ute och promenerar, då klickar det liksom lite lättare och jag kan sen överföra det då jag sitter på hästen, det är lite enklare då man bara har en kropp att hålla reda på. Jag måste se gode kul ut där jag far och gör öppnor och övergångar efter vägen. Ha ha. Snart har den där crazy horse lady stämpeln och alla byns barn är rädda för mig, snart börjar jag skrika åt som och kasta katter på dom när dom går förbi också (som hon i simpsons)
Nej då, förhoppningsvis är det ingen som ser mig, men det är effektivt för mig i alla fall för att få det att koppla i min kropp och hjärna.

En förklaring och mer flyt

Publicerad 2009-05-09 01:09:03 i Allmänt

Jag kom på att jag kanske skulle förklara att jag inte på riktigt tycker att Stråla är ett hästkräk. Med anledning av att alla som kikar in här inte känner mig helt. Det bara är lite jargong, samma som att katten är kattfan och Leia är gammelkärring. Typ.
Det är såklart inte hennes fel att jag har ont.
Att hon är en 500 kilos småtrotsig busunge som testar sina gränser, det var en annan sak.

Puss på busungenI vintras så meddelade min ordinarie höbonde här i byn att höet inte skulle räcka till att sälja för han har ju egna djur att föda och liten höskörd, men nu hörde han av sig och skulle sälja iväg tjurarna så ag får köpa igen. Förhoppningsvis räcker det fram till sommaren. Perfekt, just när ensilage säsongen gått mot sitt slut.
Härom dan fick jag hagen utskottad på skit av bonden som äger mitt ställe, plus all ensilageplast som blivit över vintern bortforslad. Ibland har jag det bra alltså.
Mycket skit blir det under en vinter...


Jag har en nostalgisk period och lystnar på Guns ´n roses. Dom var gode bra då det begav sig.

Här med en väldigt obehaglig video..

Jag har en jäkla tur

Publicerad 2009-05-08 21:21:39 i Allmänt

Är mycket mindre svullen om trynet idag, jag ser bara lite små kul ut idag, igår kunde jag inte låta bli att skratta varje gång jag gick förbi en spegel så fast det gjorde ont att skratta så var jag tvungen att gå förbi en ofta. Lättroad . Tror jag hade rätt tur att det gick sönder på insidan av läppen och blödde ut det värsta så jag är inte nå blå på utsidan bara på insidan och tur att jag har alla tänder och hela näsan i behåll. Det är bara ont men inget viktigt är sönder så att säja. Värst är nästan huvudvärken och ont i nacken som kom som ett brev på posten efter smällen.
Nå det går över det med.
När jag tänker efter så har jag en jäkla tur ändå. Det är fruktansvärt sällan jag gör illa mig och aldrig något allvarligt. Lite lättare hjärnskakning och ett och annat rejält blåmärke osv men det är ju sånt som går över fort. Aldrig brutit nånting, nånsin t.ex. Speciellt med så många timmar man spenderar med hästar så är det rätt bra.

Idag har jag roat mig med att titta på mästerdetektiven Basil mus. Genial. Jag har alltid älskat disney men jag tror nästan att jag uppskattar det ännu mer nu när jag är äldre. Dom är outstanding.

Å mina vansinniga drömmar.. I natt har jag bla blivit jagad av zombies, en gammal vän levde igen och annan tog livet av sig.. I olika drömmar.

Det går bra för mig nu

Publicerad 2009-05-07 17:53:25 i Allmänt

Jag var just ute och tömkörde Stråla, hon var lite odräglig och gormig men det gick ändå bra. Men rätt vad det var så fick jag mig en smäll rätt i ansiktet. Av hennes huvud, pang sa det, vilket jäkla högt ljud. Och ont gjorde det och blödde gjorde det. Nu sitter jag här och kan inte stänga munnen och kan inte andas genom näsan. Snygg som fan är jag och ont som fan gör det. Yr i hatten blev jag också, inte så konstigt kanske av den smällen.
Så nu kan jag inte använda två fingrar på höger handen och inte stänga munnen tack vare hästkräket.
Antar det är så det ska va när man har unghäst, jag har nog haft det för lätt hittils.
Äh, man får väl vara glad att inget är brutet i alla fall.

Skorpans nya outfit vart väldigt populär av hennes medis. Hon älskar tydligen rosa. Vilken träff. Det gör ju Mayans medis också som även hon brukar ta hand om Skorp.

Dom är vad dom heter

Publicerad 2009-05-05 19:53:58 i Allmänt

Härom dagen såg jag Jackass 2.5 med det material som var för korkat osv för att sändas på bio i Jackass number two. Det var länge sen jag skrattade så mycket. Mycket av det var bara för mycket men det visste dom själva om också (Bam: Jag var inte så nykter och det lät som en bra idé då). Dom är verkligen vad dom heter. Jackasses.
Det gänget är de enda i den genren som jag tycker om och dom är riktigt roliga korkskallar.

Måste sitta vid datorn och försöka hålla mig vaken ett tag. Nu har jag sovit nästan två dygn. Kanska skulle prova äta nånting också.

Fjärde maj

Publicerad 2009-05-04 23:56:43 i Allmänt

Har sovit hela dan.
Ont i magen och mår illa.

Mamma är lite piggare och verkar må en gnutta bättre. Skönt.

Vrickade fingrar

Publicerad 2009-05-03 23:45:20 i Allmänt

Var ut och körde tjockis Skorpan med Stråla på släp. Rätt vad det var så la Stråla i väg två bamse brallar, vilket hon inte brukar göra, hon brukar mest småbralla, och det gjorde så ont i mina fingrar så jag tappade henne. Först stannade hon och betade en stund men när jag ropade på henne och hon insåg att hon var lös hade hon väldigt kul ett tag. Ha ha, tokunge. Hon sprang runt mig och Skorp som stod och väntade på henne, skutt och galopp. Mitt inne i byn och gott om plats, hoppas bara Petter inte blir arg för att hon sprang på deras gräsmatta. Hrmm.. När hon gjort av med lite överskotts energi kunde jag ropa fast henne igen och vi fortsatte våran mysiga tur.
Nu har jag grymt ont i lillfinger och ringfinger och funderar på om kan säja vrickade eller stukade fingrar? Oftast säjer men ju det om fötter.

Ridit finaste Mays idag. Finaste fröken. Riktigt trevlig tur som alltid nu för tiden på vacker. Det är så härligt nu när stigarna i skogen har tinat fram.
Leffe har surrat hela dan om att få följa med ut men jag hade ju vila för honom idag han behövde det. Enligt mig, inte enligt honom själv.. Putte. Han ska definitivt få komma ut imorgon.

Igår mådde kroppen inte bra, hade grym huvudvärk också. Så la jag mig på spikmattan och voila, mådde mycket bättre efteråt. Yey!!

Oh oh! Jag har sett en man i kalsonger idag! En under 70 år dessutom. Det händer inte varje dag inte. 

Pretty in pink

Publicerad 2009-05-02 22:13:53 i Allmänt

Småusla bilder och gjorden gick knappt runt tjockismagen men här är Skorpans nya outfit.
Nosgrimman på snisken. Den är bara kvar för att den är söt så den är spänd ytterst lös och vill inte riktigt sitta rakt.

Synd bara att det är omöjligt att hitta bra shettis sadlar, som att det inte vore minst lite viktigt att ha en bra sadel till dom som till stora hästar. Så läderlappen får duga, det är nog det bästa som går att finna på till ponnypluttan, den är lite uppbyggd under och är som en bomlös fast säkert oskön för ryttaren. Tur jag slipper. Hi hi.

Home sweet sofa

Publicerad 2009-05-01 23:17:08 i Allmänt

Jag har sovit som en liten griseknoe i natt i min egna sköna soffa.
Hur härligt det än är att få komma iväg en stund så är det allt skönt att komma hem igen. Till tystnaden, hundarna och de fyra mularna och ja till jobbet.
Det var precis så skönt att få åka bort som jag hade tänkt mig och hur sunkig båten vi bodde på än var så var det väldigt mysig utsikt över vattnet och billigt boeende, vi var ju ändå bara där på nätterna.
Stället som gör egna glass strutar var ännu bättre än förut, nu hade dom Ben & Jerrys som kulglass (!) snacka om att vi åt glass trots att man var proppmätt efter att ha lunchat buffé på pizza hut
Vi var dessutom på riktigt shopping humör och jag lyckades få mig 3 klänningar. När jag då ska få anledning att använda dom återstå att se.
Jag har köpt en helt ny utrustning åt Skorpan på hööks. Så sött så sött. Har inte hunnit prova ännu så jag hoppas verkligen att det passar.
Två och en halv dag går fruktansvärt fort och det var en del kvar som vi hade velat se och göra. Men det får bli nån annan gång. Nästan tur ändå att det vart dags att åka hem annars hade nog pengarna tagit slut i den shopping farten.

Nu har Johans video till Emma-Lee kommit och jag måste säja att den är riktigt riktigt crappy. Synd.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela