stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Bra

Publicerad 2018-01-30 23:37:00 i Allmänt

Fin dag. Extremt lite sömn men det får det vara värt, det psykiska välmåendet får företräde,  sova kan man göra en annan gång. 
Än så länge relativt pigg ändå fast det är ju 7,5 timme kvar på arbetspasset. Dags att öppna en red bull kanske. 
 
Vacker dag också, det märks att ljuset börja återvända. 
 
Träningsvärk efter gårdagens ridtur, det har tydligen blivit på tok för lite ridning på senaste. 

Måndag

Publicerad 2018-01-30 00:08:22 i Allmänt

Jävligt tungrott nu, livet. Lyckades iallafall gräva ett litet andningshål idag, bra jobbat.
 
I lördags var jag till Frej och red en sväng, han är också bra för hjärnan, man måste liksom vara med hela tiden, det går inte att vara någon annanstans, det går inte ens att ha i hörlurar för då äter han upp dom 😁
 
Idag blev det en ridtur med Strålan och en massa kramar före, gosedjur. Vi har blandat bus och tokgalopp med mer civiliserade övningar, mycket roligt. 
Igår tog vi en sväng med cykeln tillsammans och det går inte att komma undan att fysisk aktivitet gör gott för hjärnan. Även om man egentligen inte orkar eller pallar bry sig. 
 

Ops

Publicerad 2018-01-27 00:15:30 i Allmänt

Jag råkade tröstshoppa lite 
 

Skit

Publicerad 2018-01-25 04:28:00 i Allmänt

Extremt dryg förkylning, extremt orafflande liv orkar ingenting. 
Skit. 
Börjat jobba vakna nätter igen och det är så vansinnigt tråkigt att sitta i stillheten med sina egna tankar. 
Skit. 
 
Trött. 
 
Mina stollbollar fick motionera sig själva idag, dom galopperade runt lite på gården sen tog dom en promenad till grannen och tillbaka. 
Finemang. 
Knäppgökar 😁

Rafflande

Publicerad 2018-01-18 19:10:44 i Allmänt

 
Alltid när jag blir sjuk så tappar jag smak och luktsinne helt och jag hatar det det är nog det värsta med att vara sjuk. 
Nu har det gått fyra dagar utan lukt och smak och jag börjar snart hallucinera om pizza och tårta 
😭
 
Helena är snäll och sköter om hästarna men igår kunde hon inte, jag fick ångest över att låta Stråla vila igen så jag klättrade upp  satte mig på täcket och med grimskaft i hand och Leffe bredvid tog vi en 45 minuters skrittrunda.
Jättemysigt. 
 
Förstår inte varför det ofta blir ett grönt ljus när jag fotar.
 
Nåväl, har även orkat med ca 40 minuter promenad med Ebba igår och idag, skönt som sjutton att vara ute lite, annars har jag mest halvsovit i min fotölj. 
Rafflande 

Ynklig

Publicerad 2018-01-17 13:54:44 i Allmänt

Såg att det blev lite syftniningsfel i förra inlägget, det ut som att jag sov i stallet vilket jag inte gjorde. 
Fortsatt sjuk, ingen feber men snor och hosta och fruktansvärt ont i varenda millimeter av kroppen. 
Svettig och yr av att röra lite på mig. 
Suck så tråkigt det är. Ändå lite rastlös men orkar ingenting. 

Sjuk

Publicerad 2018-01-15 21:02:50 i Allmänt

Japp, åkte till hästarna igår kväll med intentionen att rida en sväng, slutade med att jag somnade på soffan i sadelkammaren. 
Zzzzz 
Vaknade upp med feber idag. 
Nyst utav tusan under helgen men försökt bortförklara det. 
Bah. 
 

Suck

Publicerad 2018-01-13 23:45:22 i Allmänt

Jag är så in i helvete pisslåg och pisstrött, när man tror att man inte kan bli tröttare så blir man det. 
Iallafall tre dagars ledighet nu och igår spenderade jag typ hela dagen i soffan alternativt i min nya målarhörna supernöjd med den btw. 
Såg Askungen (vilken jävla skithistoria det är i grunden men bortsett från det så är ju sidospåren med mössen osv väldigt rolig och gullig och ja ja den är ju gjord 1950) och Svärdet i stenen. Väldigt roligt.
 
Idag, ganska nyss faktiskt, har jag och finhästen iallafall varit på tur, vilken fantastisk vinter vi har fått den här gången, det var väl på sin plats kan man tycka, du är sagolikt magiskt vackert och underbart ridunderlag. 
 
Fröken var lite seg i kroppen i starten men sen jättefin, superduktig alltså vilka framsteg vi gör, faktiskt, allt är relativt men jag är glad. 
Gjorde ganska mycket trav galopp övergångar bara det liksom. 
Bästhäst <3

Ridtur

Publicerad 2018-01-09 17:03:54 i Allmänt

Jättefin ridtur med Strålan idag, vi tog oss ut medan det var ljust, kors 
Otroligt härlig vinter i år. 
 
Jon fick jogga på en del i trav och galopp och konditionen är rätt kass så hon blev rejält svettig efter. Ville stanna och rulla efter vägen men fick vänta tills vi kom hem 
 
 

Buspojkar

Publicerad 2018-01-08 20:20:32 i Allmänt

Ganska blä idag, både fysiskt och psykiskt. Ont. Lite extra ont, högerhanden har bråkat ordentligt ett tag nu och det är ju besvärligt. 
Sjukt ont i nacke /huvud.
 
Men trevligt besök hos Frej, matte hade fått förhinder och hovslagaren var på ingång så jag åkte dit och var med på det. Pysslade om honom och pussade på honom och tog en ridtur, nu börjar han vara den Frejsing som jag kände i somras.
 
 
Så kan man ta såna här bilder också när bäbishästen tänker vända hem mitt i fotograferingen 
😁
Han är så himla fin den där plutten.
 
Igår gick jag med Leffe och Stråla till ridbanan, Helena hade haft ut Stråla torsdag fredag och lördag, och lät Stråla springa lös lite, hon var superduktig, travade fint och rullade på i galopp i båda varven. 
Leffe sprang några vändor han också. 
Leffe fick gå lös nästan hela promenaden och sen när vi kom hem så fick han vara lös på gården,  som vanligt, åt sin hink och försvann
😂
Då hade gubben promenerat iväg igen, själv och gått ganska långt men kom iallafall när jag ropade på honom.
Han är som rolig gammelman. 

Heh

Publicerad 2018-01-06 17:02:54 i Allmänt

När man är ett jävla klantarsle och glömmer byxor så får man träna i strumpbyxor och kjol 
😂
Håriga såna tydligen. 
Det är tur att jag inte har vett att skämmas för mig själv och även tur att jag iallafall hade med mig extra strumpbyxor 😒

Knäppskalle

Publicerad 2018-01-05 23:29:00 i Allmänt

När man visar sin sura, svartsjuka och tjuriga sida och blir bemött med "jag tycker om dig ändå".
 
Då blir det lite svårt att fortsätta sura. Inte omöjligt men svårt 

Frejsing

Publicerad 2018-01-04 18:31:43 i Allmänt

Var och hälsade på Frej idag, var så stressad så det blev bara en promenad (ville inte börja med något annat då jag kände att jag hade dåligt med tid och tålamod, han har varit lite tjorvig till och från) 
Men han var väldigt trevlig och mysig plutten. Skönt ändå med en promenad, jag fick upp flåset bra. 
Väldigt vackert också 

Djupa nattliga funderingar eller bara blah

Publicerad 2018-01-04 01:43:27 i Allmänt

Plöjt 127 avsnitt Arkiv samtal, alltså ungefär lika många timmar, något mer då avsnitten ligger på en timme och någon minut. Snart halvvägs till att vara ikapp. Jag är ju fan sjuk i huvudet. Eller så inte, älskar det. Och det är så jäkla roligt att få vissa tankar och värderingar lite omsnurrade, jag gillar det. 
Har hoppat vissa delar och något avsnitt faktiskt då en del gäster är motbjudande (Kringlan, vidriga as) medans de flesta är helt underbara. De mest frekvent återkommande Hanna Fahl och Maja Asperö Lind är så himla härliga att lyssna på, jag försöker ändå att ge de flesta en chans och har omvärderat vissa. 
Älskar även nördandet med tex Johan Wanloo och David Liljemark. 
Jag har inte riktigt förmåga att uttrycka mig eller ork att förklara allt men om man har ett väldigt feministiskt synsätt på världen och anser att Lady Dahmer är fantstiskt klok i det mesta så går det inte riktigt ihop med att anse att Simon Gärdenfors och tex Anton (mr cool) är ganska smarta och roliga personer. 
Men det är ju lite det som är intressant också, att utmana sina egna fördommar och sitt tanke sätt. 
Ja ja, det här babblet är ju inte intressant för någon enda som inte lyssnat på Alla Arkiv samtal och läster Lady Dahmer som prästen läser bibeln.
 
Det är svårt att tycka saker om kända människor, det enda man vet om är bilden dom försöker förmedla och då är det väl ändå bättre med dom som är öppna med sina fel och brister och är ärliga och medvetna om det.
Jag blev/är tex så vansinnigt besviken då Soran som jag har haft på en liten pidestal tidigare visade sig vara ett as han med. Det gick bara inte att ta in och sen sitter man där och vet inte riktigt vad man ska göra av skiten. 
Det är samma som att något riktigt as gjort riktigt bra muskik, ska man lyssna på det eller inte? En del bryr sig inte, för mig får allt som denne har haft något att göra med en sur eftersmak.
 
Sen anser jag ju iofs även att alla människor är as, bara mer eller mindre, det gäller bara att veta vart man själv drar sin gräns för vad som är en acceptabel nivå av as. 
 
 
Nåväl, blev en tur med cykeln med Stråla ikväll Jag är så jäkla trött hela tiden och orkar ingenting. Vi fick oss iaf en rejäl motionsrunda både hon och jag, hon fick springa av sig en massa energi och jag fick trampa utav sjutton. 
 

Tisdag

Publicerad 2018-01-03 02:20:38 i Allmänt

Äntligen är det vardag igen. 
 
Fantastiskt ljus på kvällens ridtur, behövdes ingen pannlampa 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela