stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Slapp dag

Publicerad 2016-11-30 21:17:00 i Allmänt

Jag har sovit länge, tittat på tv och ätit frukost, läst, legat i badkaret i en halvtimme vilket min kropp sa tack och halleluja för, legat i sängen och läst, flyttat mig till soffan och tittat på tv, promenerat till pendeltåget, läst på tåget, mött min kusin på wagamama för en fantastiskt trevlig och god middag, pendeltåget med bok hem, bara 5 kilometer promenad idag, mina fötter tackar mig, och nu har jag och Joe sett BSF och jag funderar på att ge mig på nya Gilmore Girls.
En helt perfekt dag faktiskt.
 
Även om jag har haft 4 underbara dagar tillsammans med någon fantastiskt så behöver verkligen mitt introverta sinne och min värkiga kropp detta.
Det är så fantastiskt att hitta in i det inre lugnet och harmonin. Vaknade med stresspåslag men att jag sen har lyckats bara vara och dessutom läsa en bok det är så underbart för mitt introverta jag.
Hela resan har gjort fruktansvärt gott. Även om man inte kan fly från sina inre demoner så kan man få dom att lugna ner sig lite. 
 
 
Nu skulle jag behöva hämta lite dricka men det ligger en Joe i mitt knä. 

Många mil

Publicerad 2016-11-29 23:02:00 i Allmänt

Idag har Therese åkt hem men inte före vi  gjort centrala Stockholm, gamla stan och söder. 
Jag har promenerat 1.7 mil idag och sammanlagt på dessa 4 dagar har jag gått över 4 mil. Mina fötter gör så ont så jag skulle vilja såga av dom.
Nu känns det jätteskönt att ha två dagar kvar, bara jag och gosekatten 
Här ska slappas!
Imorgon måste jag pallra mig in till city för en middagsdejt med min kusin (mycket trevligt) men annars tänker jag inte göra många knop.

Mer fint

Publicerad 2016-11-28 23:21:00 i Allmänt

Igår:
Julmarknad på skansen i snöstorm, jättemysigt men kallt som fan 
 
Middag på Egon, supermysigt ställe, maten var god men inte wow
 
Och så bio på IMAX, Fantastiska vidunder och hur man hittar dom. Gillade jättemycket.
Sen somnade jag ovaggad. Sinnessjukt trött och paj i kroppen. 
 
Idag:
Lugnare dag, Börjes och vilsekörning *3 pga idiot app, Google maps. Lite shopping.
Kattmys och film under täcket i lägenheten. 
 

Superfint

Publicerad 2016-11-26 21:44:57 i Allmänt

Så sjukt nöjd med första dygnet.
Suveränt resesällskap 
Jätteroligt att träffa Ann (om än bara en snabbis)  och se allt i verkligheten 
Söt och rar katt
Supermysig helt fantastiskt lägenhet (tror ni Ann saknar hälften av sina prylar om jag tar dom med mig?)
Gudomliga, makalösa hästar 
Fin ridning, mycket roligt att se
Vackra saker
Sjukt god sallad!! 
Kalle kamel
Lippizanare. Alltså, be still my heart.
 
Nu ere god natt!!

Fluffo

Publicerad 2016-11-24 21:14:15 i Allmänt

Det var inte PPID heller. Puh!
 
 

Vad kan det vara?

Publicerad 2016-11-24 01:11:00 i Allmänt

Alla proverna som ditriktaren tog kom tillbaka bra så vad fan ÄR det då?
Hon har svällt i benen igen men ödemet under magen är bättre. Blev jätteflåsig och rödögd av att gå ett varv och springa ett i gången hos veterinären. Inte okej.
Mycket mystiskt.
Dom fann lite slem i luftvägarna som dom ska skicka iväg på odling. Mycket mycket kränkt häst över att få en slang med kamera nerkörd i näsan. Glad över fin djursjukvårdare som förstod sig på Strålas känslor och beteende. Annars har dom ibland haft lite problem med just den biten på den kliniken kan jag tycka. Det har gapats och skrikits och slagits på hästar som har protesterat men det har blivit mycket bättre generellt över åren. 
Faktiskt väldigt nöjd överlag med dagens besök och grudliga undersökning. Fast det hade varit fint om vi funnit något svar också, det är ju bra att alla prover är bra men nånting är det ju. 
 
Fick en annan medicin för magen ifall det är det, det kan tydligen också ge ödem. Ska ge henne den i fortsättningen, inte nödvändigtvis året runt men iaf på hösten. 
Dom tog PPID prover så låt oss be till gudarna (ha!!! dom jävlarna) att det inte är PPID. 
 
Även om det är extremt underordnat Strålas måeende så är det fatiskt överjävligt att det händer just nu. Precis som jag faktiskt börjar få ordning på ekonim igen som varit i total kris efter Rino och just nu när har en resa inplanerad.
Resan står kvar, jag ska åka ner och lämnar Stråla i Helenas trygga händer. Ivan tittar till henne dagligen och Lena står på jourlistan. Kanske Ullis också vill vara på jourlistan ifall Helena behöver stöd och assistans om det händer något? 
 
Blir hon akut jättedålig så får jag väl åka hem men som det är nu har jag gjort det jag kan och gör ändå ingen nytta hemma, jag får bara magsår av allt oroande.
 
Skithäst, bli frisk nu
 
Veterinären tyckte att hon var i ganska okej hull, lite tjock men inte så farligt och det får man nästan vara nöjd med när det gäller fröken matvrak som vilat i 2 månader. 
 
Svarat lite på era fina fina kommentarer. TACK för att ni tänker och hejjar på oss. Kärlek till er!!

Hos veterinären

Publicerad 2016-11-23 14:18:00 i Allmänt

Inget fel på hjärtat.
 
Puh. Nu återstår väntan på alla provsvar för att se vad det är.
Piggare fröken idag iaf om än rätt trött just nu
Dom fixade tänderna på henne också eftersom hon luktat illa när hon hostat och spottat höbollar. Inget fel där "en mycket vacker mun". 
 
Nu börjar hon vakna till lite smått.

Blabb

Publicerad 2016-11-22 21:49:00 i Allmänt

Stråla har ju varit lite svajjig i sitt allmäntillstånd ett tag, inget speciellt egentligen men hon har varit lite trött en del dagar för att sedan vara pigg igen, hon har hostat lite till och från och ingenting som jag egentligen reflekterat så jättemycket över. Några torra hostningar, ibland i hagen ibland i rörelse men inget snor och ingen feber och inte ens varje dag. 
Ibland när hon har hostat till så har hon luktat väldigt illa så jag hade tänkt boka in tandkoll när jag kom hem från Stockholm.
Men så i helgen jobbade jag och Helena hade hand om henne och skickade sms att hon varit sig väldigt olik. Tyckte att det är något som är fel. Söndag såg hon stel ut i hagen och jag tänkte först att det var för att hon sträckte sig i halkan tidigare under veckan men så på kvällen så var hon jättehängig och hade svällt i alla fyra benen, rejält. Ingen feber. Tog henne på en promenad för att se om det skulle bli bättre med lite rörelse men hon ville knappt följa på promenad. 
Så jag ringde distriktaren igår, hon kom ut och såg att Stråla även hade fått ödem på undersidan av halsen samt under magen framför juvret och så var hon hängig. 
Veterinären tog en massa prover och pratade om att det kunde vara något virus eller hjärtsvikt. Hon pratade om något annat också men det la jag inte på minnet. Upprepade flera gånger att det definitivt är något galet och bla bla.
Denna veterinär har jag ett ont öga till efter att hon varit otroligt klumpig både när Mayan var sjuk och när Festis var sjuk.
Efter hon hade avlivat Festis sa hon "Nu får du iallafall fara hem och sova" flera gånger. Som om det hade minsta betydelse. Ja hurra, jag får fara hem och sova.
Jävla nöt faktiskt. 
Allmänt klumpig i sitt bemötande gentemot djurägare.
 
Hon sa att hon inte trodde att det borde vara hjärtfel men bara att hon nämner det sätter ju griller i huvudet och är man som mig, vilket det säkert finns många som är, så orsakar det även panik och massiv stress.
Speciellt när jag började googla och symptomen stämmer väldigt bra på hjärtsvikt och att proverna hon tog, de hon kunde se redan i måndags, var bra, inget svar där alltså. 
 
Ringde kliniken i morse och den veterinären lät som att hon ansåg att det var ganska nötigt att dra upp hjärtfel och sa att det finns massor av andra orsaker till ödem men tyckte även att symptomen var ganska konstiga.
Bokade iaf in en tid så imorgon kl 13 har vi tid på kliniken. 
 
Jag anser att man som veterinär borde hålla käften i vissa lägen, om man själv inte tror i första skedet att det är hjärtat det är fel på, säg då ingenting för fan. Om man först utesluter allt annat DÅ kanske man kan nämna att kolla upp hjärtat.
Fattar dom verkligen inte att man som djurägare blir sjukt orolig?!? 
Bah!
 
Positivt iaf att ödemen minskat drastiskt under dagen, nu ikväll var hon i princip helt torr i benen och under magen kände jag bara en liten bulle. Konstigt men ändå skönt, kanske jag kan sova i natt iaf. Jag är dock fortfarande milt övertygad om att det är något fel på hjärtat och önskar att det går att medicinera.
 
Min lilla godsak till bassetpretzel.
 
Grattis om någon orkade läsa allt mitt jidder.

.

Publicerad 2016-11-22 01:41:16 i Allmänt

Det visade sig vara en extremt dålig idé att googla hjärtsvikt mitt i natten. Nu är jag övertygad om att det är det. 
Fan. Bara fan.

..

Publicerad 2016-11-21 22:33:16 i Allmänt

Nästa helvete. Stråla är sjuk. Och en distriktare var ut och pratade om allt från virus till hjärtfel.
Blah 

.

Publicerad 2016-11-19 23:07:45 i Allmänt

Fan helvete jävla satförbannande helvetes skit!!!! 

Jävla offerkofta

Publicerad 2016-11-18 04:07:00 i Allmänt

Nu när jag har slagit på tårarna så verkar dom aldrig ta slut. 
Jag vill verkligen inte vara en bitter offerkofta men jag vet faktiskt inte vad mer jag kan göra. Det är inte så att jag bara sitter och väntar på att lyckan ska komma, jag tycker att jag drar mitt strå till den här jävla myrstacken som är livet. Varje gång jag blir omkull slagen så ställer jag mig upp, borstar av mig, blir lite mer bitter men kämpar vidare. Jag söker ständigt efter lösningar och jag vill och önskar bättring. Jag försöker, jag jobbar och sliter men för vad? Att bli omkull slagen igen och den där jävla bitterheten och offerkoftan blir bara tjockare. 
Jag vet fan inte vad mer jag kan göra. 
 
Förbannat också!! 
 
 
Men jag har iallafall ett jävla jättefint jobb. Vilken fantastiskt klok liten individ jag har att göra med så här på nattkröken. 

Sörjt

Publicerad 2016-11-17 23:31:20 i Allmänt

Jag ville veta och jag fick veta. Resultatet i sig var kanske inte så förvånande, jävligt tråkigt men troligtvis lika bra ändå,  men sättet det förmedlades på är så genomruttet. 
Det är inte så konstigt att man blir mer och mer bitter. 
Fega jävla as!
Så jag har faktiskt tokgrinat vilket jag nästan aldrig gör, jag brukar bara känna mig bitter och lägger på fler stenar på min mur, biter ihop och krigar vidare. Men nu har jag gråtit och snörvlat, och passat på att gråta över allt som går åt helvete och varför jag aldrig aldrig aldrig nånsin kan få ha lite flyt. När fan är det min tur?!? 
Vad har jag gjort för ont egentligen?  
Är jag verkligen en så dålig människa och är det ens någon idé att leva när man ändå ständigt bara vandrar runt i ett ingenting? 

Ishelvete

Publicerad 2016-11-16 22:58:36 i Allmänt

Den allmäna känslan över livet i allmänhet är något bättre idag än i natt, kanske för att jag faktiskt har spenderat en massa tid med hästarna, kramats ordentligt med Stråla och faktiskt tom ridit lite. Det gick dock åt helvete dåligt pga blankis och kasst broddad häst, kändes i hela hennes kropp att det inte var okej, red in på ridbanan där det åtminstone inte var halt i ena ändan och någorlunda slätt men stenhårt och skrittade runt lite där. Fin fin tjej. Hoppade av och gick, eller gick och gick, halkade och svor hela vägen hem. 
Det här är verkligen det absolut värsta, denna förbannade halka. Det ska inte vara plusgrader på vintern.
Väl hemma igen masserade jag Stråla lite för att lossa på lite spända muskler, mycket uppskattat och gäspigt.
 
Tidigare på dagen hann jag och Ebba ut medans det var en gnutta dagsljus kvar och kylan höll i sig så det inte var lika halt. 
Målat färdigt en bild som varit väldigt rolig att måla
Färgerna blir som vanligt skitkonstiga när man fotar och glitter och detaljer syns inte.
 
 
Jag hatar verkligen när folk ljuger, det är nästan så att jag hellre tar brutal elak ärlighet än lögner. Lögner får mig alltid att känna mig som en urblåst idiot som går på dom, dom får mig alltid att känna det som att det är JAG som gjort fel. 
Fördelen är väl att jag blir mest arg istället för ledsen. 

Kontroll

Publicerad 2016-11-16 04:14:00 i Allmänt

Usch och blä. Rövhatt!!!
 
Jag har lyckats få tiden att gå iaf genom att planera inför Stockholm, vanligtvis brukar jag inte vara så mycket för att planera men den här gången vill jag ha lite koll, det var så mycket vi ville göra att jag känner att vi inte får missa något för att vi bara irrar runt och inte har koll på vart saker ligger eller öppettider, så det har jag tagit reda på, strikt schema blir det. Nej då, bara lite löst planerat, man ska inte bara stressa runt heller.
Sen kommer jag att ha två dagar för mig själv där då Therese åker hem på tisdag kväll och jag åker på fredag morgon. Då är min plan att jag ska göra ingenting. Försöka iaf. Passa på när jag är på bortaplan och inte har några fler måsten än att klappa Joe liksom. Ska träffa min kusin en sväng också på onsdagen men annars ska jag försöka chilla.
Jag är konstigt nog lite nervös över att bli själv, mycket konstigt då jag är väldigt van att vara själv och jag har rest en del själv också. Kanske det är ångesten jag är rädd för, svårare att hantera utan mina egna djur och utan att kunna gömma sig på jobbet. Jag gillar inte ens att vara ledig hemma nu. För mycket tid för tankarna.
Sen är jag nojjig över att något kommer att hända hemma när jag är borta. En hel vecka liksom.
Kanske jag känner ett behov att att planera för att iaf ha kontroll på nånting som händer i mitt liv? 
 

Tiden

Publicerad 2016-11-15 23:47:14 i

Tänk att tiden, som ändå är ganska konstant kan vara så oberäknelig. Ibland sölar den fram och ibland rusar den. 
Tiden kan också ställa till det en del. Med tiden kommer tvivel. 
Nä, nu skiter jag i det här, jag orkar inte. 

Nu har nattjobbet börjat om och just i natt har jag faktiskt ingen lust alls att sitta här och den där tiden, den släpar sig fram. 

Vikten, den hade minskat med ett kilo, ett kilo på en vecka är väl okej,  hur det såg ut från början har jag ingen aning om. 

Regn och snöslask har vädret bestått av idag. 

Jag längtar supermycket till Stockholms resan nästa vecka, eller har längtat, men i och med att ångesten kryper sig på så kommer tankarna om att även det kommer att gå åt helvete på något sätt. 


Men blah

Publicerad 2016-11-14 15:23:00 i Allmänt

Alltså. Jag har en profil på happypancace och herregud så mycket nötter det finns. Jag orkar aldrig "leta" något seriöst, om det någon gång råkar vara nån som skriver något vettigt så svarar jag men det är EXTREMT sällan och leder aldrig till nånting. Eftersom det finns så många nötter så har jag efter ett antal år av on off internetdejtande blivit ganska blah.
Hur som så har jag nu 2 stycken som bara inte ger sig. Dom har skrivit 7 respektive 8 meddelanden utan att få svar, den som har skrivit 8 har även skickat 7 flörtar och båda två är in på min profil minst en gång per dag.
Eftersom att jag är så blah och till och med lite road av detta så loggar jag nu in varje dag för att se hur länge dom ids hålla på. Funderar lite över hur få hjärnceller man har när man inte ger sig. 
Tjat är bland det absolut värsta jag vet, tjat och klängighet. LÅT MIG VARA! 
Otroligt obehagligt betende men intressant som studie.
 

Söndag

Publicerad 2016-11-13 23:01:18 i Allmänt

Vilken vidunderligt vacker dag det har varit, jag har spenderat den på jobbet, tacksam över att jag ofta kommer ut i luften i mitt jobb. Tillsammans med favoritkollegan har det varit en superhelg.
Otroligt vacker promenadsträcka från min arbetsplats in till själva Boden. 
 
Annars idag har jag gymmat och märker att jag blir starkare och får bättre kondis, snart dags att träffa PT:n för utökning av träningsprogrammet. Ätit tårta, farsdag, och målat. Helena har haft hand om hästarna. 
Nu blir det väldigt intensivt med jobb fram till Stockholmresan och massor som måste fixas för djuren innan jag åker. Alltid ett himla roddande att åka bort men jag har ju verkligen världens guldklimp till medryttare som fixar. Fy satan vad hon är bra!
Måste hitta på något bra åt henne som tack för hästpassningen.

Ack tålamod

Publicerad 2016-11-12 22:46:51 i Allmänt

Fan vad länge det är till på onsdag, jag vill veta NU. Tålamod är inte en dygd.
Längtar lite till på tisdag också, då ska jag väga mig, hittade en våg nämligen så jag kan se om det händer något, jag har inte riktigt något tålamod där heller, jag vill ha resultat NU och stora resultat. 
Idag har jag två gånger gått och tittat på fika utan att vara ett skvatt sugen. Det har varit bra dagar där jag tom varit tvungen att äta mer än jag vill för att appen inte ska gnälla om att jag får i mig för lite. 
Men det är ju även den där gränsen som man balanserar på när man antingen äter för mycket eller triggar igång belöningssystemet genom att inte äta alls.
En gång ätstörd, alltid ätstörd. 

Elfte i elfte

Publicerad 2016-11-11 22:44:52 i Allmänt

Tänkte nästan ta kort på temometern som visade på -11,1
 
Idag har jag varit road av fb minnena. 
Denna dagen för 3 år sedan
Förra året
Idag
Samma dag samma plats. Och en otroligt saknad Maysa. 
 
Intressant med snömängden bara, otroligt tacksam över att det inte är som förra året och påminner mig själv om att inte klaga på att det är hårt i backen. HUNDRA gånger bättre än lera upp till magen...
Fast snart blir det regn och is igen men så länge det varar är det underbart med en gnutta snö.
Idag tog vi iaf en promenad jag och Strålan, i solen. Underbart, ungefär en timme var vi ute och luffade på. 
Tror det blir en lång promenad imorgon också. 
Pysslat om dom andra också, snö och sol var verkligen toppen för motivationen.
 
Idag har det även varit superkul att måla också så jag har pillat med det i flera timmar, tills jag börjar se dubbelt och dimmigt. Skulle tro att jag egentligen behöver glasögon, det är lite obehagligt när det blir så dimmigt så jag knappt ser nått alls, och dubbelsyn.
 
 

Mr Doctor

Publicerad 2016-11-09 21:42:36 i Allmänt

Jag vet att det är otroligt drygt att vara kryptisk i bloggen, jag brukar själv inte gilla sånt men jag måste få det UR mig. Igår fick jag iaf berätta lite för Ulrica så jag har fått prata av mig lite iaf, ska försöka låta bli att vara kryptisk.Men det är gah! och en lång vecka till nästa onsdag.
 
Var och såg Dr Strange igår, i 3D minsann, ha ha, jag är nog sist i hela världen men alltså rackarns vilken käck uppfinning. 
Bra film också och det såg lovande ut med uppföljning.
Det var fantastiskt fint att få komma ut och lufta sig lite utanför det gamla vanliga mönstret och att surra med Ullis. 
 
Idag är 3:e dagen Stråla vilar och jag har ångest. Men det är inte bara för min egen skull hon vilar, det är ändå ingen idé att gå ut med broddar på stenhård backe. Funderade på om jag borde dra henne till ridhus eller till andra ändan av byn där jag hittade lite relativt mjuka stigar. Men jag orkar faktiskt inte. Så hon får vila. Kanske det kommer lite snö i slutet av veckan.
Det är faktiskt otroligt facinerande att hela landet har snö och vi har ingenting. Här i byn har vi absolut ingenting, i stan är det iaf ett litet pyttelager med vitt. 
 
Jag och Ebba har varit ut och luffat i skogen en lång stund och annars har jag inte gjort nånting i dag, såg Zootropolis och slog på en till film men somnade direkt. 
Mockat och pussat på Stråla.
 
Vad som händer i resten av världen orkar jag inte heller med. Jag orkar inte ens med mina egna tankar så eländet som händer runt i kring är bara övermäktigt.
Men det är väl verkligen inte läge att fega nu iaf, passa på att leva och göra det man tycker om medans vi alls någon värld att leva i.

Här går det upp och ner

Publicerad 2016-11-08 17:45:00 i Allmänt

Jahapp, nu blev det spännande igen.  Herregud. 
Och nervöst. Jisses. 
 
 
Igår var det ledsamt då fb visade ett minne med Rino och jag dessutom drömt om honom under natten. 
Jag drömde att jag hittade honom i skogen, levande och glad. Jag fick lite panik för att jag hade sett honom dö men ändå levde han. Funderade hur jag skulle kunna gömma undan honom så han inte skulle kunna tas ifrån mig igen... 
 
Så igår tänkte jag lite på honom för första gången sen han galopperade vidare, det har varit för smärtsamt, fysiskt smärtsamt, fysiskt och psykiskt, jag har bara inte klarat av att tänka på honom eller se honom på bild då hela kroppen har reagerat. Snart kanske jag kan klara av det också. 
Någon bild fixar jag inte än. 
 
Å förresten så deltog jag i en tävling på fb som jag VANN. Jag har aldrig vunnit nånting förut. Det var jäkligt roligt. 
 
Å ikväll blir det bio. Jäkligt roligt det med.

Boktips

Publicerad 2016-11-06 17:03:00 i Allmänt

Efter att ha lyssnat på två halvkassa böcker upplästa av Magnus Rorsman som har extrema problem med sitt uttal. Grimas och ki gong. Gah!! Sch människa, sch!! Eller vad sägs om köttsål?? SÅR!!Vad fan är sål?  Diverse felsyftningar och andra sj-ord som han inte klarar av samt en del engelska meningar med uttal från helvetet.
Och tydligen är det okej att säga grimaS men jag får utslag. 
Nu är inte Rorsman den sämsta uppläsaren och om boken bara varit välskriven hade nog irritationen inte varit lika hög men det var som en orgasm för öronen att slå igång Keplers senaste med Jonas Malmsjö som uppläsare. 
 
Men tipset är "Inga kelgrisar, inga styvbarn"  av Cia Sigesgård. Sjukt bra bok. Väldigt annorlunda och otroligt bra skriven. Jag älskar beskrivningen om Astrid och hennes vänner. Den är spännande, fin, lite äcklig och oförutsägbar. 
Ett måste för alla som tycker om böcker oavsett om det är i bokform eller i ljudformat.

Svalt

Publicerad 2016-11-05 22:29:00 i Allmänt

Ja det blev vinter helt plötsligt. Who knew liksom. Så jag har spenderat dagen med att vinterfixa hos hästarna och i bodan, det behövs liksom lite extra hjälp när det blir kallt ute och speciellt när det blåser, just nu har jag tex 7 grader inne. Mysigt va? men det blir fort varmare när jag tänder ljus och slår igång datorn och så kroppsvärmen, det är ju iaf fördelen med ett sånt minilitet utrymme. Nu har jag iaf fixat så det inte blåser rakt in och så. Jag blev så glad när jag kom på att jag ju faktiskt äger en värmedyna, en el dyna. Men nu gick den tydligen sönder 
Deprimerande.
 
Jag och Ebba tog en promenad upp på flakaberget, dit där det inte går att rida, där jag aldrig har varit förut. 
Därifrån ser man havet (till vänster) och delar av byn (till höger)
Vansinnigt vacker dag men gnidigt kall.
Ett älgtorn som har ramlat omkull
 
Sen har jag kluddat lite i mina böcker, ätit god mat och surrat med mina föräldrar. Försökt, än en gång, att få pappa att förstå sig på facebook, en omöjlighet.
 
"Jag vill ta bort dom här, det är ingen jag känner"
"Det är bara vänförslag"
"Men vad gör dom på min sida?"
"Det är facebook som undrar om du känner dom, dom är inte på din sida, ignorera det bara"
"Jamen varför är dom på min sida"
"Dom är inte på din sida, det är bara facebook som vill att du ska ha fler vänner och undrar om du känner dessa"
"Vem är det här, det är ingen jag känner, varför kan jag inte radera den"
"Jamen du behöver inte bry dig om dom där"
"Jag vill inte ha dom på min sida"
"MEN DOM ÄR INTE PÅ DIN SIDA, IGNORERA DOM BARA"
"Men se nu, nu är det nån här"
"GAH" 
 
Nu ska jag avrunda med att titta på The bachelor, perfekt avslutning på en glad och bra ledig ladig dag.

Min fina fina fina fina häst

Publicerad 2016-11-05 00:01:07 i Allmänt

Jag och superpärlan har varit på we träning/kurs idag i Boden. Det var precis vad vi behövde, det var jätteroligt. 
Alltså den kontakten som jag och Stråla har, den är faktiskt lite utöver. Det är väldigt häftigt att sitta på häst som man bara behöver tänka så fixar hon. Vi känner varandra så jävla väl. 
Hon kändes superfin och var jätteduktig. Verkligen jättejätteduktig. 
Nej det var riktigt roligt och jag var nöjd med instruktören också, hon lotsade oss väl tycker jag. 
Nu känner jag mig lite mer peppad men det är lite drygt att måsta åka till Boden för we träning nu men nån gång får det nog bli iaf och om instruktören kommer upp igen hakar vi definitivt på, det var dessutom billigt.
 
Trött och nöjd tjej. 
Svettigt inne i varmridhus. 
 
Lite gnista. Kul att hon kändes så fräch också och att ögonen på marken inte såg något i hennes rörelser som såg illa ut idag.
 
Innan vi åkte meckade jag på brodden och som varje år ska det alltid jävlas. Jag kan inte med att sätta i brodd innan det behövs, speciellt inte med en häst som är känslig och inte helt fräch så jag gör det alltid själv och det slutar alltid med att jag blir rysligt förbannad, Stråla blir förbannat less på att stå still och jag är sårig i händerna. Idag lyckades jag verkligen inte få i alla broddar heller då två bara envisades med att fara snett hur jag än gjorde så hon har bara traktbrodd bak. Bättre än inget iaf.
Nu kan det gärna få komma lite mer snö än några fisiga flingor också.
 
Idag har jag struntat totalt i kalorierna och tänker så göra imorgon också, jag tröstar mig med en massa god mat och lite godis men på söndag är det räknande igen. 

Depressivt läge

Publicerad 2016-11-03 00:14:14 i Allmänt

Jag har helt tappat sugen efter Rino, jag har ingen lust med nånting gällande hästarna egentligen. Jo krama dom. Gosa och pussa mular men sen, nej. Ingen lust. Dom får ändå det ska ha förstås men det är bara för att jag alltid ger dom allt jag kan. 
Allting går ju bara åt helvete. Med allt. Hela tiden. 
Jag vet inte, jag har inte lust med nånting öht.
Helst av allt vill jag bara jobba. Dygnet runt. Alternativt kludda i mina målarbäcker med ljudbok i öronen. 
Det mesta är bara blah. Det kändes som att det var på väg att tändas ett litet ljus men det blåstes ut lika fort. 
Som om nånting i mitt liv skulle gå fint. HA!
Ser iaf fram Stockholmsveckan i slutet av månaden. Kanske kan bli ett litet avbrott i mörkret.
 
Mule

Suck

Publicerad 2016-11-02 21:32:50 i Allmänt

Men orka. Jag blir snart gråhårig.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela