Måndag

Så vansinnigt trött lång jobbvecka som avslutades med helahelgen pass från 9 på lördag till 21,30 på söndag gör mig alltid helt slut och så var det upp tidigt idag för hovslagare på morgonen
Påbörjade städning av ligghallen, den är så deprimerande och tung att städa när hagen är så deprimerande som den varit och är. Blött blött blött och dynga då hästarna väljer att häcka där inne större delen av dagen och jag förstår dom, men tungt
Sen promenad med Ebba, så härligt att det kommit lite snö och att solen visade sig
 
 
Ridtur med Stråla, bra med brodd så vi kunde ta oss fram men överlag uruselt ridunderlag, speciellt för känslig häst. Hon kändes väldigt ofräch efter helgens vila och hagens vidiga tillstånd, bättre efter rörelse. bara skrit, försökte rida på en äng som jag trodde skulle vara en god ide men det var hemskt, blött blött blött blött och så fruset uppepå.
 
Sen hade jag så sjukt ont i ryggen så jag la mig på golvet en halvtimma och somnade, iväg till Storheden och köpa foder och spån, till Piteå en vända, hem och städa färdigt ligghallen och spåna upp hämta hö och fixa vatten, drygt när de fryser, måste få igång värmebaljan.
 
Nu: Zzzzzzzz
 
Humöret går upp och ner, det har varit relativt stabilt i några dagar men igår dippade jag och idag har det varit ganska schitzofrent läge.
0 kommentarer