Wow

"Det här ser ju strålande ut" utbrast veterinären och fnissade lite åt ordvitsen, efter att vi vankat fram och tillbaka i löpargången.
 
"Kan vi gå mera" sa Stråla som tyckte att detta var det roligaste hon gjort på hurlängesomhelst ju.
 
Nu är planen sådan
Några dagar till på box.
Fyra veckor vila i en hage, hon få inte springa men hon får lite yta att gå runt på.
Sedan börja skritta.
Jag bah "vaaaaa?" 
Men jodå, så länge det inte blir något bakslag så ska hon få börja skritta om fyra fem veckor. Sedan troligen återbesök innan mer igångsättning men det är så långt bort så det vågar jag inte riktigt tänka på nu. Fortsatt en dag i taget.

Men det känns som att vi har klarat det värsta, för den här gången.
Fem veckor boxvila med allt vad det innebär. Nu har vi varit lite dåliga på strikt boxvila utan ägnat oss åt korta utflykter på gården samt boxhage med spån men det har tydligen varit ett bra koncept.
Pip, grymt, hopp hopp hopp säger Stråla nu och tycker att det är mer än dags att börja göra något roligare och nu när hon får lov att gå i större hage kan vi säkerligen ägna oss åt något längre utflykter på gården, inte promenader kanske men strosa runt och pilla på saker. Det tycker hon om.
Fången kommer ju alltid att hänga över oss och vi har mycket kvar. Samt att efter detta år kommer jag aldrig ta något för givet eller ropa hej även om vi kommer långt över ån.
Fy fan.. 
 
 
 
Nu jävlar är vi värda att ha en fin sommar.
0 kommentarer