Miss Crazypants

Oh vad min lilla morrhoppa är less nu. Hjärtat, inte lätt när man känner sig frisk i kropp och själ men måste fortsätta vara inspärrad. 
Ändå extremt lätt att ha att göra med trots att hon inte kan hålla benen på backen
Fick passa på att fota henne mellan ett utbrott av krypihopochhoppajämfota och ett bakbensståeende. Samt gräla på Kaja att hålla sig undan då en rastlös hästhov på flykt inte är helt hälsosamt för en hund.
Puh. 
Var tvungen att gå en liten "promenad" dvs några meter efter vägen, för att iaf få lite rastlöshet ur kroppen. Jag tror iofs inte att det hjälpte.
Det är dags att göra hagen större nu och jag hoppas att det inte innebär att fröken tänker ränna runt och göra illa sig.
Hon har iallafall gått ner något i vikt, alltid något.
Svårt som fan att ha en konvalescent häst som inte får äta så mycket, vad ska hon annars roa sig med liksom. 
Jag försöker iaf hämta lite kvistar åt henne varje dag att pilla med. 
Var på återbesök på sus häromdagen, denna lapp satt på dörren, ganska tydlig tycker jag, ändå var det män där inne. Ganska garanterat att dom inte var patienter till gyn liksom.
 
Även om jag tycker att hysteri är onödigt så tycker jag ännu sämre om folk som skiter i alla råd och restriktioner. 
Jag har större förståelse för hysterin, rädsla är sällan logisk. Men att bara skita i det. Då är man bara ett as.
 
Fick förfrågan om "mys" igår, jag frågade om han hört talas om corona, det hade han, och han hade minsann bra kunskap eftersom att han var sjuksköterska. 
Så att en sjuksköterska, som per automatik jobbar med riskgrupper är villig att riskera smitta för att få knulla.. Underbart. Mänskligheten. Män... 
Fantastiskt.
 
Äh, vad jag skulle komma fram till var iallafall att jag kanske behöver opereras igen. Bah, huff. Nå, lär ju inte bli än på ett tag iallafall så länge det inte blir akut.
Jag och muffin har varit och premiärat cykel för säsongen. Sabla mys.
0 kommentarer