Han är här

Lämpligt nog fick jag feber igår och låg utslagen hela dagen. 39° som mest.
Idag är tempen nere på normala 36.2°.
Kanske borde gå och fråga en läkare vad det kan bero på egentligen. Känns inte helt normalt att ha feber med jämna mellanrum. 
Men på kvällen var det bara stoppa i sig febernedsättande och masa iväg till hästarna för 22.30 anlände guldklimpen
Hjärtat gjorde volter när han klev fram till mig och hälsade. 
Vilken ljuvlig häst, en underbar själ. 
Lugn, vänlig och vacker. 
Iom att man inte träffats så var jag beredd på att han skulle vara stökig, en tvååring på ett helt nytt ställe. Men herregud så cool han är. 
Om jag hade vågat så hade jag sagt att det blev perfekt det här. 
Det ska bli så jävla roligt att börja visa honom allt, påbörja inkörning så småningom och om ett år inridning. 
Idag har han fått stå vid trädet, inga problem, bli borstad, äckligt i svansen tyckte han, kolla in garaget, inga problem men lite spännande så man var tvungen bajsa samt blivit rensad på fästingar. 
Han hade massor med fästingar och jag fick lite panik så dom fick Moa ta. Perfekt att dela häst liksom. 
Blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä vad fästingar är vidriga. Hur lever man ens där nere med dom. 
 
1 kommentar
Tiger

Äntligen!!!

Åh, han verkar så himla FIN!! <3
Så glad för dig, Er!

Fästingar, så jävla vidriga! Liksom älgflugor! Ryser! Spyr!
I mitt sadistiska sinne hoppas jag ni la ner alla i en burk med tändvätska och tuttade på! Burn, fästingjävlar, burn! Döööööö.

Hittade ett par fästingar på min hund genom åren, då efter han sprungit runt vattendrag. Förmodligen fästingar från rådjur och flyttfåglar, för på den tiden hade vi "normala" norrländska vintrar som fästingar inte kunde överleva.
Men, de etablerar sig säkert också här uppe i en framtid pga klimatförändringen. Kanske de finns redan någonstans?? UUURRRKKKKKKKKKKK

Svar: Jag försökte elda upp dom men det gick dåligt så Ivan lovade att elda dom i pannan.Moa försöker trösta mig med att om nån ramlar av här så kommer den att dö till vintern medan jag är övertygad om att vi kommer att ha fästingar upp över öronen nästa sommar.
None None