Idag har vi nött ridbana

Rörflen är jag väldigt nöjd med. Det ser jättefrächt ut och hästarna äter det med god aptit fast det tar mycket längre tid att få i sig än höet. Ponnyerna tycker att de grövsta stråna är för grova och har tom lämnat dom. Jag säjer att ni får gott gnaga på dom, det blir inget annat.
Den nackdel jag ser är att det är ganska blött, som hösilage, så det går inte att strö med, spelar ingen roll för min del för jag ska ändå bara fodra med det men jag är rädd för att det ska hinna mögla innan jag fodrat en hel bal. Det gjorde å andra sidan alltid halmen för mig också så. 
Jag kommer köpa fler balar rörflen.
 
Leffe gillar att rulla sig i lera
 
Jättefin dag idag. Stråla och jag hade en ridlektion för bästa Eva inbokad, berättade om mina funderingar kring det kroppsliga på Stråla och jobbade med det. Mycket skrittjobb, samla med kvicka bakben, länga skritten, samla länga. Öppna på volt, små volter i volten, öppna. Samla länga osv osv.
Jobbigt som fan sa Stråla men lossnade jättefin och jobbade så himla bra. 
Jag önskar jag hade råd att rida för Eva flera gånger i veckan, det blir alltid så himla bra med hennes ögon på mig.
Lite travjobb också även där lossnade hon fint.
 
Imorgon är det dags för veterinär Anna, jag hoppas verkligen att det bara är något lättare eftersom att det till viss del går att rida lös. Ska bli intressant men såklart nervös.
 
Sen gick jag och Rino till ridbanan
(Åh vad det är tråkigt att posera)
 
Där vat var tteam träning med Camilla. Rino var jätteduktig. Bommar så sjukt jobbiga och allt det här med kroppskontroll är också sjukt jobbigt men han gör som alltid allt man ber om och lite till och växer flera meter med beröm. 
Fina fina vackra vita.
Vi fick en pekpinne som passade oss perfekt
 
Vi har iaf gått slalom och i labyrint både framlänges och baklänges och över bommar, inte under bommar dock. Och så har vi fått lite fler ttuch grejer att göra för den lilla krattiga kroppen.
 
Cricko och Bolinder i slalom
 
Inger och Trollgutt backar ur labyrinten
 
Sanna och Barock är på väg att gå, Rino tyckte att den andra vita var intressant
 
Superbra dag och en fin helg överlag. Nu har jag fått en massa energi till jobbet i veckan. 
 
1 kommentar
Elsa

Oj vad vacker den vita hästen var :)

Svar: Ja han är rysligt fin.
Stjärnstrålar