Skitläkare

Nej läkarbesöket var verkligen ingen höjdare, han har redan för flera år sen bestämt sig för att mina problem är psykiska och att jag typ bara ligger hemma och tycker synd om mig själv. Hans lösning på det hela är att tänka bort smärtan, gå till en psykolog och röra på sig.
Jag blir så trött. På mig själv mest som inte kan uttrycka mig. Bah!! Men främst att inte bli tagen på allvar, och att inte få några svar. 
Det må ju vara att det finns en möjlighet att han har rätt i att det är typ psykiskt eller vad fan men man kanske ska börja med att utesluta nånting annat först. Jävla rövhål faktiskt. 
Ja alla dina prover ser ju bra ut. Hm. Jaha nä det är visst inte taget några prover på typ några år. Många år.
Ja då kan vi ju göra det.
Äsch jag blir så less. 
Men hur fan ska jag bli hörd, tagen på allvar och hjälpt när inte ens dom riktigt sjuka får hjälp. Man ska skrika högt, klaga mycket och framförallt vara bra på att uttrycka sig OCH gilla att prata om sina problem i parti och minut. Då kanske. 
2 kommentarer
Therese

Riktigt tråkigt att höra ang läkaren.
Har ju själv varit med om det ett antal gånger.
Ett tips är ju att gå till en annan vårdcentral och få träffa en ny läkare.
Något jag själv har funderat på.
Man får ju gå vart man vill nu för tiden.
Kanske känns jobbigt just nu men kan vara värt att fundera på.

Bra jobbat med hagen!
Kommer nog kännas riktigt bra då allt är på plats. :)

Sköt om dig!
Kram!

Svar: Jag funderade på det men funderar också på om den nya läkaren i så fall kan läsa mina journaler. I så fall känns det inte riktigt lönt.
Stjärnstrålar

Ann

Vad tråkigt :( Har en kompis som har en ovanlig bindvävssjukdom som har liknande problem och får liknande svar. Hon fick bra hjälp i Stockholm men sen flyttade hon till Göteborg och där får hon liknande svar som dina.