Ridläger och ridskola

Så där, då har jag anmält mig till ridläger i sommar. Ha ha, så jäkla kul!
Jag tror att hästletandet läggs på is, jag ids inte ens läsa annonser just nu, trillar jag på nån så gör jag men det får nog bero. Jag tror att jag precis har börjat bearbeta Mayan och innan det är klart får ingen annan häst en vettig chans coh just nu är ekonomin och kroppen så kurk så det är en ren omöjlighet. 
Men ridläger gud vad kul. 
 
Stråla är nu genomkollad av Maria och det finns ju alltid att jobba med där men det blir bara bättre, så roligt, jag hade inte förväntat mig att hon skulle finna något alarmerande eller något nytt så fin som strålan känns nu men en koll och genomgång är alltid bra. Innan det blir nått om inte annat.
Hon är dock lite svullen i kroppen och jag upptäckte en bulle på halsen på bilderna jag fotade igår. 
Det är som en stor blubb där mitt på som inte brukar vara där
 
Maria trodde på nån slags reaktion av foder. IR?? Fång varning? Ja Strålan är ju en sån häst som ligger i riskzonen. 
Så hon tyckte ut och få igång cirkulationen, rida henne svettig. Ja nu blir det upptrappning ytterligare ett snäpp. Var redo för hårdträning Strålan. 
Jag undar om det kan vara kornet i halmen som gjort det. set en hel del korn kvar i halmen. Man kan ju hoppas iallafall, det vore enklare än om det är höet för nått annat foder får hon inte, lite lucern men den åker bort nu och halmen tog slut igår lämpligt nog.
Jag blir lite stressad av bullen där men samtidigt har hon ju gått ner i vikt rent allmänt så det kanske går till sig.
 
Imorgon blir det ju dock bara promenad efter dagens behandling och på onsdag får Helena rid alite lungt (då ska jag på ridskolan) men sen, då jäklar. 
 
Gud vad det gjort gott dom här dagarna, jag har riktigt kunnat mysa och slappna av. Så skönt. Men nu vill jag jobba igen. För i helvete, pengar alltså. 
 
 
2 kommentarer
Ann

åh vad kuuuul!

Ja det är nog klokt att vänta lite. Det är nog naturlig reaktion att leta ny direkt men det är bra att landa också

Johanna

Kul med ridläger