Mitt på

Helena tog sig inte så jag begav mig mot hästarna med tanken att göra iaf nånting med Stråla men jag behövde bara komma utanför dörren så höll humöret på att gå upp i kokläge och sen när vägen dessutom var blockerad av en bil som parkerat MITT på vägen då brann alla säkringar. Nej, det var inte ens lönt att tänka tanken att ta ut stackars Stråla, jag hade antagligen inte varit rättvis mot henne alls. Så vi ägnade oss åt täckesbyte, lite borstning och en massa kramar och mulepussar. Det var en bättre aktivitet.
Den som parkerat mitt på vägen visade sig vara Sara som var hos ponnyerna, hon hade kört fast två gånger på väg till byn och vågade inte ge sig på den oplogade vägen ner till Ivan. Det förstår jag, den var inte kul så det var väl lika bra att jag också fick gå ner. Men man kan ju inte parkera mitt på vägen heller. Ha ha. Nu känns det mest komiskt, vilken idé  tänk om plogbilen kommit eller nån annan som behövde fram, jag må inte spela nån roll.
 
Sen blev det yoga och det var sjukt bra och sjukt jobbigt. Jag orkade allt utom en grej som gjorde för ont i handlederna. Visseligen så höll jag på att få hjärtinfarkt och stroke efter 26 squats men jag gjorde dom. Ha! Ibland är jag starkare än jag tror.
Nu ska jag bara ha bort lite fläsk också som är i vägen. 
 
Nå men imorgon har det slutat storma och snöa och imorgon ska jag och min häst göra nånting trevligt tillsammans. Jajjamensan så är det.
 
Snart får dom krypa in i ligghallen och jag hade liksom för mig att det var ett staket där nånstans också men inte det. 
 
0 kommentarer