Jobbigt läge

Oj vad jobbigt det blev nu då. Superfin liten ponny jag var och tittade på idag och jag hade ju nästan räknat bort den innan just för att det är en ponny. Men den kändes inte alls liten, kändes nästan som Stråla att sitta på, och jag såg nästan inte ens stor ut på ponnyn.
Det var skitdåligt underlag så det gick knappt att rida men det lilla jag kände kändes riktigt bra och vilken trevlig personlighet.
Nu blev det riktigt jobbigt alltså.
 
Tråkig lektion på ridskolan, var skittrött när jag kom dit och blev riktigt besviken när jag såg att jag fick rida samma häst IGEN. Av de 11 gånger jag ridit den här treminen har jag fått rida samma 9 gånger 
 
När jag påtalade det sa ridläraren att hon missat det för att hon inte haft de gamla papprena när hon delat ut hästar. Men du red ju en annan tidigare, jo 2 gånger ja men resterande 9 gånger har jag fått samma häst. 
Suck.
Nu hoppas jag verkligen att det blir variation de sista gångerna som är kvar nu. 7 gånger till hinner jag rida innan sommarlovet. Sen har jag sagt upp min plats.
Lektionen, tja jag fick motion iaf men var varken motiverad eller intresserad då det som lärdes ut var i princip helt tvärt emot det Lotta lärde ut i helgen.
Så suck och stön kändes det.
 
0 kommentarer