Söndag

 
Idag har jag typ inget att säga. Trött som sjutton å dålig i kroppen så det blev inget hagfix idag inte.
En körtur med rockarden som jag hämtade hem igår, märktes att den var tyngre att dra när det gick lite uppför, gott det. Pigg och duktig Stråla, Mayan gick bakom och var även hon pigg och verkade riktigt fräsch.
Blev ingen ridning i helgen som jag hade tänkt, men så blir det ibland. Imorgon vette tusan igen för då har jag en massa ärenden jag måste göra plus jobba kväll så jag vet inte om jag hinner ut två varv. Blir troligtvis en till körtur så dom får röra sig iaf.
 
 Nu blev jag lite akut ridsugen så jag hoppas kroppen är mer med mig imorgon så ska jag försöka klättra upp på Mayan en sväng och kanske cykla med Stråla.
 
3 kommentarer
Q ord & inga visor!

När kroppen är risig är det inte kul.Jag har varit väldigt upp och ner i det senaste kroppsligt mycket pga vädret tror jag.Det blir ju inte bättre av att det är kallt och ruggigt ute liksom.sån där kyla som kryper in.Så är det i alla fall här.



sv:Tack så mycket =)
mvh/Q

Marie

Ja det är guld att ha körbara pållar när ork, väder eller annat gör att man helst sitter inbäddad under en filt :)

Q ord & inga visor!

sv:Vi hade strålande väder i går..I dag är det +10 och grått och mulet och framförallt fuktigt.så där otäckt så det kryper in och det är svårt att klä sig vettigt. Får se hur jag mår efter ridningen i dag ..*stön*
mvh/Q