Pigga hästar

Åh vad skönt med ledig dag men ack vad fort tiden går.
Har ridit idag, först Mayan, promenerade (som vanligt) till skogen, tant var seeeeeg och gick och såg ut som jämmer och elände men så fort jag satte mig upp så åkte öronen fram och hon blev rask i steget. Knasiga tanta.
Hon var iaf väldigt pigg idag och såg en hel del farliga troll i skogen, fnork å snork och spänd. Ja jösses. Det är ju rätt hårt i backen nu samt lite halt här och där och vi har inga broddar ännu så vi gick mest i skogen och lyfte på fötterna sen tog vi en sväng förbi på ridbanan och kollade läget där. Travade runt lite så hon skulle få göra av med lite energi samt känna på henne inför lektionen imorgon.
Hon var riktigt fin idag och jag kände inte direkt någon skillnad på varven. Ska bli intressant att höra vad Camilla kan se, hon såg henne ju sist just innan Marias behandling.
 
Sen funderade jag på hur jag skulle aktivera de tre andra kusarna, jag var så frusen så att köra kändes inte så jättelockande. Så hade jag iden om att sitta på Leffe en stund men tvekade lite med tanke på hur han har betett sig de senaste dagarna.... Dessutom så for han runt och sprang i hagen och bockade och sprätte.
Nåväl, en liten barbacka tur på Leif brukar ju alltid vara trevligt tänkte jag och klättrade upp på farbror, men alltså nä. 
Han var så pigg och spänd så jag blev faktiskt lite nervös, han gick liksom och laddade och det kändes som att han tänkte dra iväg och bocka ungefär hela tiden.
Tokfarbror!
Precis som en odräglig unge. Men härligt att han har vilja och krut kvar även om han bara får skritta. Fast det är svårt att göra av med överskottsenergin i skritt bara. Vi gick i skogen och snurrade runt träd och lyfte fötterna.
Skorpan var också i gasen det var bara Stråla som var lugn idag men även hon fräste iväg några gånger då hon blev rädd för Ebba som sprang efter oss.
Hoj voj.!
1 kommentar
Ida

Men alltså, börjar farbrorn komma tillbaka till barndomen igen?

Svar: Jupp.Fast han har ju alltid varit så där, i perioder.
Stjärnstrålar