Underbara snö och älskade hästar.

Det var lite lagom spännande att köra till jobbet idag då det regnade is. Japp, det var ren is som trillade ner från himlen och la sig så fint på vägen och på bilen som dessutom bestämde sig för att strula med värmen. Ingen god sikt där inte =S
Ungefär halvvägs till stan så blev det varmt i af.
 
Senare under dan så övergick isregnet till snö
och jag älskar det.
Hur kan man inte gilla snö?
Speciellt som hästägare. Det blir bra underlag och allt blir mycket mycket ljusare och väldigt vackert.
 
Jag for ut med mina tre tjejjer nu på kvällen och då hade det blivit klart, stjärnorna och månen visade sig och det var så mysigt.
Det var pigga damer som var på tur, Mayan fick dra vagnen och Stråla och Skorpan gick bakom. Stråla var tvungen att grymta lite och ruska på hela kroppen lite då och då. Roligt att äntligen få komma ut igen.
 
Mest skritt med vi tog en trav också.
 
Älskade hästar.
Vad mysigt det är att vara hemma hos mina fina. Det är super roligt att få prova på andra hästar men ens egna är alltid bäst.
 
Imorgon ska vi ta en ridtur jag och Mayan. Kanske lite dressyr på ängen och utnyttja snön till att få igång rygg och bak. Eller så ut i skogen, vi får se.
Nu struntar jag lite grann i att dom har stått, jag brukar ju vara så himla petig med igångsättning men dom går ju ändå på lösdrift så dom står ju inte helt still fast dom vilar. Vi tar det väl lite lugnare bara några dar.
Längtar så tills jag får rida den här damen igen också. Lillfröken min. Jag tycker det är lite kul att jag fortfarande kallar henne för lilltösen osv. Hon kommer alltid vara min bäbis.
 
 
 
Fan att man inte kan ha hur många hästar som helst
1 kommentar
Camilla Danielsson

Oj, det är ju vitt =), hoppas du har vinterdäck på!!

Jag förstår inte heller varför man inte kan ha ett 20-30tal hästar ;).. Slppa jobba och bara ta hand om dom!?!

SV: Ja jätte tråkigt och leran, avskyr den