Arrow

Precis kollat på premiäravsnittet av Arrow utan att ha en aning om vad det var.
Verkar intressant. Lite Robin Hood meets Batman i form av en rysligt het man
 
Ah, tusan, det finns så mycket serier jag vill se men så lite tid!
Och iom att jag inte har sexan så missar jag både Vampire Diarys och Hell on Wheels. Även Grimm och Dextrer halkar jag efter i. Attans rackarns!
Snart dags att börja ladda hem fast det är emot mina principer.
4 kommentarer
Johanna

Det går ju annars att beställa serierna lagligt ;)

Linda

Beställa?
Jag brukar köpa de jag verkligen vill ha men det är ju dyrt.

Tiger, ishavet

Well. Ladda hem rippade .avi eller mpg4 avsnitt i medioker kvalitet ser jag inga som helst problem med; tv-bolagen streamar dem själva på deras egna hemsidor i USA. Via regionsspärr är vi blockade, men det är därför folk som tex TV-team och [eztv] lägger ut rippade stream-torrents minuter efter avsnittet sänts... Det är INTE en DVD-ripp (för det är olagligt big time och omoraliskt mot producerande bolaget).
Jag njuter av att kunna följa min serie i real time, å tex kunna diskutera avsnittet med fans på forum etc.

Jag köper senare de serier jag älskar i DVD-boxar (tar ju upp till ett år innan en säsong jag följt i real time från USA eller Australien kommer som DVD i Europa) för att jag vill ha dem snyggt hemma, i snygg hq-varsion OCH stödja produktionen.

Det var mina fem cent.
Och, förresten, utan att kunna "prov-se" nya serier genom tex streamade piloter skulle jag ALDRIG ha sett/fått med mig många av de serier jag nu ÄLSKAR - och senare köper.

Om inte ladda hem, så kan man ju för en rel. billig peng prenumerera på tjänster som tex. Netflix, som helt lagligt streamar massvis med serier. Ett alternativ.

:)

Linda

Å jag förstod inte hälften av du just skrev. Det är väl det som är problemet. Orka engagera sig i att ladda hem. Puh.