Kommentera mera

Jag tycker att det känns lite konstigt och ganska läskigt att det ändå är så pass många som är och gluttar i min blogg men aldrig nånsin lämnar en kommentar.
Dels hade det varit lite intressant att veta vilka som läser mina tankar och dels så är det roligt med kommentarer.
Statistiken talar sitt tydliga språk och det är definitivt fler än de jag vet läser.
Så hallå, vad är ni för ena?
 
Det mesta handlar visseligen om hästarna nu för tiden, kanske en del för att jag inte vet vilka som läser här, vad man vågar dela med sig av liksom.
Fast å andra sidan så kanske man ska vara glad att det inte kommenteras så mycket heller. Med mycket kommentarer brukar det komma en del skit också.
Jag har varit väldigt väl förskonad från elaka männskor. En enda gång har jag fått en skitkommentar från en fd skötare som tydligen var ganska bitter.
 
Jag skule aldrig fixa att vara storbloggare, dom får ta så jäkla mycket skit, vad får folk att tycka att det är helt okej att säja vad som helst till någon bara för at den ar en blogg på internet?
Det där med elakheter över internet överlag är ett ganska intressant ämne.
Har man inget snällt att säja så bör man hålla käft.
Å där fick jag svaret på varför så få kommenterar min blogg ha ha
 
Mycket att göra den här veckan. Fullt upp. Skönt att vara lite arbetslös en stund. Tur att jag är arbetslös just nu när jag inte tar mig nån vart.
3 kommentarer
Ann

Här är en icke-bitter ex-skötare iaf ;)

Svar: Det är toppen Ann =)
Nu Lärde jag mig dessutom nått nytt. Att svara i kommentaren. Ho ho
Stjärnstrålar

Linnea

Vad var det för fel på bilen? Enl sambon och hela hans familj är det aldrig dyra fel på toyotor (det fick dom dock äta upp i sommar då vi hade svärfars bil + en husvagn till high chaparall och blockpackningen for i örebro, 17 000 för motorbyte) men det kanske är ett enkelt fel på din? :D

Och ja, grymt trist att så många läser men ALDRIG har tid att kommentera nått. Lösenordsskydda, då har man iallafall koll på vilka som läser. Sen kan man rensa när man tycker att vissa personer inte verkar ha nått intresse eller att de bara snokar och aldrig hör av sig på något sätt överhuvudtaget. Jag tror jag valde ut 25-30 pers när jag lösenordsskyddade. Och ja. Du vet ju hur många som brukar kommenterar eller har en egen blogg och som ger något tillbaka. Man behöver ju absolut inte kommentera jämt. Men va fan . Nån gång på snart två år, är det mycket begärt?!

Sanna

Barocs medryttare tittar in här ibland! :)