Bompa

I förrgår var jag ut och brummade med Stråla framför vagnen. Mycket galopp blev det med tokpigg fröken som behövde springa av sig ordentligt. Men jag tror jag måste fixa ett stänkskydd på vagnen. Hade stora lerklumpar i ansiktet efteråt, gratis lerinpackning och peeling  och så knastrade det så gott mellan tänderna.
Mycket duktig tjej, lägger sig och bompar på i galopp utan att hålla på och tjurrusa, underbart.
Dagen före var hon dock inte populär, då hon tyvärr hade fått vila i två dagar var hon halvt hopplös och vi var inte sams och harmoniska alls. Så det slutade med att hon fick springa lite i lina på gården för nått annat gick inte att göra utan att jag bara blev less på henne. Så är det ibland.
Sommar nu då tack så jag får släppa dom hos Ivan i större bättre hagar. Nästa vinter hos Ida och Andres måste ju bli mycket bättre för mina kusar. 100 gånger roligare hage.

Nu ska jag nog prova köra Maysan en sväng och så rida Stråla.

2 kommentarer
Johanna

Stänkskydd på vagnen låter som en bra ide eller så glasögon som kuskarna har :)



Jag drömmer också om en stooor, rolig, kuperad hage...min häst är helt knäpp nu med alla vårhormoner och hagen ger inte minsta stimulans :/

Johanna

Jo Asp älskar hästarna och nyttigt som attan....tall tror jag aldrig jag sett någon häst som ätit? Gran däremot gillar dom ju jättemycket och jag har hört att gran kan ha en avmaskande effekt....