Dessa bilar

Nu har pappa kommit på att jag absolut inte får köra hans terrano eftersom lysena inte fungerar. Första gången jag påpekade det var alltså innan sommaren, nu kopplade det. Lilla gubbe. Nej det börjar bli mörkt och jag kan få böter så det går inte för sig så idag har vi då varit med min jetta till verkstan, fast dom såg tveksamma ut till att det skulle gå att få liv i öket igen. Sen var vi förbi min bror och lånade hans bil vilken också behöver lagas innan den går att köra. Suck.
Jag har då alltså två bilar och båda är okörbara. Mamma och pappa har tre bilar varav alla är trasiga men körbara och så lånar jag då min brors bil som behöver lagas. Äsch, jag blir bara snurrig i hatten och trött i mössan.
Helst av allt skulle jag vilja ha igång min lilla Opel igen, den kunde man lita på i alla väder. Pärlan. Så förbannat onödigt att den skulle bli stulen och att pappa sen skulle köra på den då jag fått hem den igen. Snyft. Men far har fått för sig att den ska bli mycket dyrare att laga än jettan och att den inte är nånting att ha. Tjurskalliga gubbe, och jag vågar inte riktigt protestera eftersom han kanske har rätt fast jag egentligen inte tror det. Om inte annat så är den ju hälften så dyr att köra men nackdelen är att den saknar dragkrok vilket jag ju behöver typ ständigt och jämt.

Nåja. Bla bla..
Middag nu och soffan sen. Trött efter Kajsa har varit och stökat med mig.
2 kommentarer
Dunder&Jag

Hm, maskiner de ska väl bara tuta och gå.. eller hur! Om man är händig kan man dock komma undan lite billigare när man ska repa.

Ida

Öööö jag blev då snurrig av din förklaring åxå...