Spikmatta

Idag har jag köpt en shaktimatta, en "spikmatta". Har hört så otroligt mycket bra om den så jag måste ge den en chans. Så nu är det bara hoppas att den gör underverk.

Härlig ridtur på finaste Mayan idag. Blir tyvärr att jag rider henne så sällan för då blir det att jag tar bara henne, rider jag Leffe så kan jag ju ha flera stycken med mig. Kan jag med Mayan också men det bara blir så. Tyvärr. Hon är så underbar lilla fröken. Dessutom känner jag mig så stor och tung och klumpig på henne, rädd om hennes rygg och för van att sitta på stora Leffe. Jag är inte för stor, men det känns så. Nej mer ridning åt matte.
Hon ser så tunn och spenslig ut också i hagen brevid Leffe och Stråla, men när man ser bilder på bara henne så är hon ju inte så spenslig.

Jag på Mays förra våren:


Skorpans andra lilla skötare har varit här idag med två av sina små systrar. Jösses så söta ungar. Såna där som man saknat, som vill mysa med hästarna och vill hjälpa till att mocka och blir helt saligt glada av att få borsta.
Den ena är jätte kär i Leffe (vem blir inte det) sen hon var här förra gången och idag fick hon leda ut honom till hagen.
Hi hi. Mini plutt till unge på 9 år och stora stora nalle Leffe luffs.
Nu har jag 3 jättefina ungar till skötare/medryttare och några medföljande syskon. Hoppas dom stannar.
3 kommentarer
Dunder&Jag

Mm, vi har spikmatta, den är jättebra faktiskt... finns olika modeller men våran har "rejäla" spikar inge blommor och skit =)

Anonym

Jag har inte sett olika sorter men Det är riktigt vassa piggar på den här jag köpte.

Matilda

jättefin bild =)