stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Gla

Publicerad 2018-02-24 00:43:10 i Allmänt

Jag var lite för kaxig igår och tyckte att jag mådde rätt bra men efter att ha jobbat ett dagspass idag så är jag inte så kaxig mer. Lätt att jobba natt då det handlar om att sitta och mitt dag jobb är INTE tungt men jag kan ju faktiskt inte gå 10 meter utan att bli andfådd.
Och den jävla hostan 😷
Annars är jag på väldigt bra humör, ta i trä och så vidare, man vågar ju knappt tänka tanken. Men har varit på ovanligt gott humör i flera dagar. Kan det vara våren som är i antågande? Våren brukar ju göra gott för mig.
Selfie på det 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela