stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Fint som fan

Publicerad 2017-09-22 00:38:00 i Allmänt

Igår var humöret på absolut botten men tack vare ett tre timmar långt telefonsamtal under natten har jag mått så mycket bättre idag och under  kvällen har jag fått så mycket goda energier så nu känner jag mig dessutom bra, fin och väldigt uppskattad.
Tänk att jag skulle få så här fina människor i mitt liv på det absolut mest konstiga sätt.
Så det kan gå.
 
Frej skrämdes lite igår, jag gick på promenad med Ebba förbi hagen och han sprang som en galning och när jag kom tillbaka och skulle hämta honom i hagen så var han jättehalt 😨 kände igenom honom utan att finna något, gick runt lite på gården och han haltade lite till och från, släppte ut honom i hagen och han satte av och sprang och halkade och gick omkull 😒
 
Tog Leffe på en tur tillsammans med Stråla och Helena och snacka om en lycklig gubbe som fick gå på tur igen. Han hade turbon inkopplad hela vägen
Kändes hur fräsch som helst.
Man blir så glad av den hästen, så sjukt positiv inställning till livet och älskar verkligen att få vara med och att arbeta.
 
Stråla hade varit jättefin med Helena också. 
 
Hursom så såg Frej helt fräsch ut igen redan igår kväll både då han skrittade och travade i hagen.
Idag såg han också fin ut.
Promenerade med honom till ridbanan och longerade lite och jag kunde då inte se något och han var pigg och framåt så det kanske bara var något tillfälligt, att han halkat till och slitit nån muskel eller så.
 
Fluffoplutto 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2017-09-22 21:35:16

3 timmar telefon låter som bra terapi. Typiskt att hästarna ska bli höstpigga när hagarna är leriga och hala 😞

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela