stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Jamen rätt bra ju

Publicerad 2017-11-04 01:45:00 i Allmänt

Ja se nu har jag haft två riktigt bra (väldigt relativt förstås men ändå) dagar Den jag i flera veckor har undvikt att luta mig mot var den som stod stadigast när det gällde.
Intressant. 
Och skönt. Mycket skönt.
Fint.
Varmt.
Bra
 
 
Öh. Ja. Jo jag var till Frej igår och red en sväng, det gick bra, han har hittat på lite fasoner men det gick bra. Små steg, massor med beröm. Duktig kille. Jag blir både glad och, ja tacksam kanske över att matte ber mig om hjälp. Mig liksom. Jaha. Jo men jag kan ju prova. Synd att han är så långt bort bara och att jag har 4 egna kusar. 
Det är så roligt att bara umgås med honom.
 
Min egen lilla fisfia har varit både kramig och pussig. Ålskade häst, det värmer hjärtat det med. Fina fina tjej. 
Mattegrisen.
Masserade henne idag medan Leffe gick lös på gården. Jättespänd om rumpa och länd, det var gött med massage.
Bara det blir nån ordning på hagen så ska hon få både massage och akupunktir, i det här läget känns det mest som att kasta pengar i sjön att betala för massage och sen släppa ut henne i helvets hagen igen. Tack och lov börjar dom äntligen ha några fläckar att använda igen, få se hur länge det håller i sig. 
 
Grus, för fan, påminn mig om att jag MÅSTE skaffa mer grus. 
 
Förresten så HATAR jag Ninja kasino och deras FÖRBANNADE reklam. 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela