stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Söndag

Publicerad 2016-11-13 23:01:18 i Allmänt

Vilken vidunderligt vacker dag det har varit, jag har spenderat den på jobbet, tacksam över att jag ofta kommer ut i luften i mitt jobb. Tillsammans med favoritkollegan har det varit en superhelg.
Otroligt vacker promenadsträcka från min arbetsplats in till själva Boden. 
 
Annars idag har jag gymmat och märker att jag blir starkare och får bättre kondis, snart dags att träffa PT:n för utökning av träningsprogrammet. Ätit tårta, farsdag, och målat. Helena har haft hand om hästarna. 
Nu blir det väldigt intensivt med jobb fram till Stockholmresan och massor som måste fixas för djuren innan jag åker. Alltid ett himla roddande att åka bort men jag har ju verkligen världens guldklimp till medryttare som fixar. Fy satan vad hon är bra!
Måste hitta på något bra åt henne som tack för hästpassningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela