Sjukt imponerad!

Jag brukar byta bandaget varannan var tredje dag men igår misslyckades jag vid bandageomläggningen så benet hade stasat idag var så klart tvungen att ta bort bandaget och höll på att ramla omkull när jag såg såret. 
Det hade dragit ihop sig nå enormt bara från igår till idag. Aldrig nånsin har jag sett en sån skillnad mellan bandagebytena trots att det då gått flera dagar.
 
Igår
 
Idag
Alltså va!?! Hur häftigt. Även muggen var mycket bättre idag än igår och den hade från tisdag till fredag blivit mycket värre. 
Bara WOW.
 
I övrigt också en fantastisk dag. Klättrade upp på Stråla igen och hon kändes mycket trevligare än sist. Fortfande stel och att det var jobbigt som sjutton att börja jobba lite men det kändes verkligen mycket bättre, mycket bättre gung genom hela kroppen också
 
Barbackapadden låg still och sköts inte iväg åt höger, och titta, lite barmark! 
 
Hur mysigt som helst, sol och varmt och på ryggen på världens bästa häst. Sämre kan en ha det.
 
En liten sväng med cykeln och Rino också, han ville trava lite idag och då fick han det. Roligt. Massa mys i hagen, karvande av hår och skottande av skit. 
 
2 kommentarer
Karoline

Riktigt häftigt att det kan bli en sådan stor förbättring så snabbt.
Skönt att det läker fint :)

Linnea

Wow! Här går det undan!!
Kul att klättra upp på Stråla. Blir det hon som får följa med på kursen? Monika är jätteduktig på rörelsestörningar och hur man kan rehabilitera dem :) å hollys fötter. Kan inte släppa hur söta dom är!!

Svar: Ja det blir Strålan. Om vi nu tar oss. Jävla bil.
Stjärnstrålar