Men hatteluja

Datorn lever. Inatt började den uppdatera till windows 10 och när den var klar med det så fungerade inte musen, touch musen, som den skulle, jag läste på lite och skulle visst uppdatera drivrutiner eller vad det nu var, datorn startade om och fastnade i det läget, sen har den sttt och tuggat på "starta om" i typ 24 timmar nästan. Det har inte gått att göra nånting och även fast jag drog ur sladden och satte i den så tuggade den vidare. 
Men nu jävlar är den igång igen, efter en sväng med "oh nu är den igång men inget funkar" ta i trä. Fan jag fick lite panik där ett dag, hur skulle jag överleva utan min kära dator? 
Musen funkar fortfarande inte som den ska men den funkar iaf!! 
 
Jävla windows 10, mutter mutter, varför ändra på nått som funkar? Mutter mutter.
 
Idag har varit en effektiv dag, något piggare i skallen nu är det bara kroppen som är skit. 
Planterat blommor åt mamma. Masserat Rino som var väldigt stel kring manke och bogar, speciellt på vänster sida, kan ju lika väl vara det som orsakat hältan, nu har jag inte sett nånting sen i fredags och han har ändå sprungit och härjat i hagen del också. Tog en promenad med Rinon som först var lite loj, trött av att ta gräs tror jag, sen piggelin.
Tog ut Shettisarna som fick beta lite medans jag mockade i deras hage (dom går i Rinos vinterhage på banting nu) fick bort en hel del skit. Tog en promenad med shettisar och Ebba men här började kroppen göra för ont så vi fick vända ganska på en gång tyvärr, kom bara till grannen. 
Hem och måla lite och göra en till rabarberkaka, den första försvann visst.
Jag har lite svårt att färdigställa saker men den här blev iaf klar idag och jag är lite nöjd ändå trots mest kludd.
Har gjort en del färdiga men jag har massor påbörjade och hattar mellan och får sällan nånting klart. Nu har jag inte riktigt haft ork heller, det går liksom inte att måla när man är för trött då blir det bara pannkaka. 
 
Sen tillbaka till hästarna och följa Stråla och Helena till ridbanan och assistera med lite bommar så Stråla har fått trava över upphöjda bommar samt prova på galoppbommar, det var svårt för dom var för långt ifårn för henne först, kan visst inte riktigt räkna med 3 meter som är det vanliga utan lite mindre. Men jäklar vad fint hon galopperade, nästan som en vanlig häst nu ju. 
Efter en massa surr med Helena så har jag visst varit hos hästarna nästan 6 timmar idag.
 
Fläckigafaran och jag var ut igårkväll/natt en sväng också 
 
Nu är jag ridsugen och imorgon ska jag rida hur mycket det än regnar.
2 kommentarer
Linnea

Sv; Ja, jag försöker hålla mig positiv även om det inte går alla dagar. Jag hade ju kunnat må illa, spy i 9mån, ha konstant huvudvärk och andra jävliga symptom som många av mina vänner upplevt. Nu har jag "bara" ont jämt.
Jag har då iallafall fått en helt ny respekt för människor som lever med kronisk smärta och värk. Självfallet finns det dagar då jag bara vill bryta ihop men då försöker jag fokusera framåt, på mållinjen, och att min smärta och värk (förhoppningsvis) är övergående. Sen fastnar jag ofta i "det finns de som har det värre" och skäms lite för att jag ens gnäller.

Fina Rino! Jag är alldeles för dålig på att läsa bloggar med mobilen, måste bli bättre på det. Blir så mycket att ta igen!😁

Våra storhästar är också på bantning, förutom gamle Gutten. Han betar duktigt ned gräset där det behövs. Han har tyvärr varit dålig i bakkärran några veckor. Har försökt få tag på veterinären då jag tycker han är lite svullen över ryggen, skulle vilja kolla njurfunktionen. Vi får se om vet kanske svarar imorgon.

Så skönt för dig med lite ledigt, och fortfarande är jag avundsjuk på era ridvägar som stormfällda naturhinder😍 kul med målarbok!
Kram!

Svar: Det är väl lite så att när det är kroniskt så vänjer man sig, man vänjer sig vid allt liksom men om man inte är van att ha ont så känns det mer. Typ.Sen tycker inte jag att man ska förminska sin egen känsla bara för att det finns dom som har det värre, det finns alltid dom som har det värre oavsett hur illa man har det. Om man inte sjukskriver sig för lite ont i ett finger eller mild huvudvärk typ, då har man inte rätt att gnälla =P

Synd igen att vi inte bodde närmare, då hade Leffe och Gutten kunnat beta tillsammans, som det är nu har jag 5 hästar i 4 hagar stor del av dagen. Helst sjukt.
Hoppas du får tag på någon och att det går fint för honom.

Du får komma hit och rida när du mår bättre =)
Kram
Stjärnstrålar

Karoline

Bilden blev kanon!
Windows 10, så många buggar och skit :( Vi hade problem med att vår dator frös om man pausade en film ett tag, bara att starta om igen... mycket irriterande. Dock verkar det vara ok nu igen.

Vad duktig Stråla är! Ingen liten bedrift att klara galoppbommar :D

Svar: Mm, tycker att det fortsätter strula.
Jätteduktig, speciellt med tanke på vilka problem vi har haft med just galoppen.
Stjärnstrålar