Ingen terränghäst

Åh herregud! Ja skogshage var ju en ny utmaning för lilla Rino. Läskigt nog att gå in där och sen har han knappt vågat röra sig. Tog väldigt lång tid och hjälp innan han hittade vindskyddet med hö i. Nu ikväll när jag var och gav kvällsmat då hade han fastnat längst in i ett hörn och tog sig inte därifrån pga stenar. Ja det är inte lätt för liten spanjor alltså. Jag fick leda honom därifrån och visa vägen runt stenarna.
Fast inte förrän han hade gett mig en hjärtinfarkt då jag först inte ens hittade honom där längst in i hörnet och sen hann jag förstås tänka brutna ben och allt möjligt, han kommer ju alltid annars. Alltid. 
Oj oj oj.
Hoppas verkligen regnet upphör så han får gå ut på tryggare mark snart igen, fast han måste ju vänja sig vid skogshagen om han ska bo där i vinter... 
 
Nu är det soppa utanför ligghallen, så lång tid tog det... Tvi fan och fy sjutton. Nu kan jag ta vinter tack. Eller iaf uppehåll så pass att jag hinner köra ut material i hegn men vad fan tar sig inte traktorn fram så får jag väl ta skottkärran.
 
Tog en liten cykeltur med Rino mellan de värsta skurarna, det var väl inte så vansinnigt uppskattat
 
Sen kan jag konstatera att det inte är jättesmart att titta på American Horror Story och sen åka och hämta hö i en kolmörk hölada. 
Det var panikvarning på det alltså. 
 
4 kommentarer
Therese

Har du byggt ett vindskydd åt honom nu? Hoppas det gick bra. :)

Svar: Jösses nej, då hade jag behövt trolla med knäna mellan jobb och förkylning.
Stjärnstrålar

Tiger

Men stackarn! Fast i hörnet!

Optimistisk häst bak cykeln..haha. Hoppas det slutar regna. Usch.

Å vilken säsong av AHS såg du på?

Svar: Ha ha, ja inte lätt, lillgubben. Första säsongen. Har haft den länge i min ägo, den första och den andra men inte vågat börja se förrän igår vilket visade sig vara ett dåligt tillfälle ha ha.
Stjärnstrålar

Therese

Nä det är klart, undrade bara vilket vindskydd han stod i. :)

Svar: I shettisarnas lilla sjuk.
Stjärnstrålar

Therese

Aha! ;) Då förstår jag.