Torsdag

Mycket bättre dag idag förutom lite PMSig. Sov som en gris igår och i natt. 
 
Det har tyvärr varit svinkallt och igårkväll så höll den lilla spanjoren på att frysa röven av sig. Bara klä på honom ännu mer. Nu är det 8 grader kallt och både spanjoren och Stråla har 300 grams täcken på sig. Supervacker fullmåne, älskar fullmåne. Avskyr kallt utan snö= hårt i backen och omöjligt att rasta häst på vettigt sätt.
 
Rino han ramlade omkull då jag hämtade honom från hagen, halt på frostigt gräs utan broddar tydligen. Typiskt! 
Tog på honom sadeln och lät honom bara ha den på sig, han blev lite änglig och lite stressad men efter ett tag lättade det och han började gäspa. 
Han är så rolig för han är så extremt tydlig i allt. 
Sen gick vi en liten promenad, tokpigg kuse i början lugn och avslappnad på slutet.
Lite fundersam på om han knixat till sig i hagen också då han faktiskt kändes lite sned sist jag red och idag vilade vänster bak väldigt mycket samt drog BoT padden jag lagt under sadeln och ridtäcket åt höger hela tiden. Även fast han i princip bara stod så drogs allt åt höger och när vi gick på promenad så drog hela BoT padden iväg.
Det vore typiskt som attan. 
 
 
Sen tog jag ut Stråla och Skorpan en sväng med cykeln, Stråla har ju brodd vilket är väldigt olämpligt när det är så stenhårt i backen och speciellt efter ledinflammtioner känns det skit att gå med brodd på hårt underlag (isch!) men hon var väldigt pigg och glad och verkade tycka det var väldigt skönt att få röra på sig. 
Skorpan var också superpigg.
 
Nu har dom lovat plusgrader igen och jag hoppas verkligen på det. Några veckor till med plusgrader vore gudomligt.
 
Jag tog på mig extra pass den här veckan och även förra veckan fast jag sagt att jag ska försöka låte bli. Behöver pengarna EXTREMT mycket men behöver verkligen vara ledig också. Jäkla moment 22 det där.
Kan iaf konstatera att jag aldrig kunnat ha häst om jag hade ett vanligt typ 8-17 jobb. Tvi tusan, inte den här tiden iaf då all energi och lust sugs ut så fort solen går ner.
Under dagen: Jätte ridsugen och taggad på att träna häst
Innan jag hunnit hem: Vill inte, har ingen lust, hästar bortskänkes, vill bara ligga i soffan och peta mig i naveln.
 
0 kommentarer