Det gör ingen lycklig

Äntligen blev det sol. Om så bara för ett tag. Man får liksom gräva fram hästarna ur leran alternativt fiska upp dom ur nått vattenhål.
Så jälva vidrigt. 
Uppehåll i en två dagar sen kommer det mera.
Det är nått galet med våran värld.
Det hade tom snöat idag, inte i Boden där jag jobbar men hemmavid. Dessutom så skänker jag en tanke till de tappra på WE tävling idag och är glad att jag och Stråla inte var redor för tävling på riktigt, jag hade nog ställt in en dag som denna. Tvi tusan! 
 
Festis fick inte vila idag utan jag drog med honom ut på promenad (som ju egentligen är vila det med) stå i en lerpöl och glo gör ingen lycklig, så promenad och pyssel med gräsätning var en lämpligare aktivitet. 
Mycket trevligt. Myshäst. Ponnyerna fick följa på promenad i byn och Stråla har varit ut och motionerat med Helena.
 
3 kommentarer
ullis

Idag var nog första dagen jag var riiiktigt glad att jag inte var tvungen att simma ut till några hästar i hagen eller vrida ur täcken så det bildar pölar i stallgången.

Ni hästägare är fantastiska! Väder in - väder ut. Love it!

Svar: Det knasiga är ju att man knappt ens önskar att slippa, att bara få dra täcket över huvudet utan snarare vill man dit och pyssla om pärlorna som har det eländigt.
Stjärnstrålar

Therese

Ja visst är det trist!! Solen har varit framme korta stunder idag men mest har det regnar och blåst. Kändes faktiskt skönt att inte behöva åka till stallet idag och se eländet i hagarna! Nä nu får sommaren komma! Hoppas hälen är bättre.

Svar: Jodå hälen är bättre nu när jag endst har foppisar men nu har jag ett sjukt skavsår UNDER fotfan istället.
Stjärnstrålar

Kajza

SV. Ja, jag är superimpad av alla deltagare och funtionärer som inte var sura och griniga ens mot slutet av tävlingen, och alla kämpade på så otroligt tappert! Och vilka hästar vi har, som ställer upp även fast det är skitväder...