Pigg ponny

Matt. Så kan man väl sammanfatta det hela. Fick även ett sånt där knepigt anfall igen och började skaka och toksvettas mitt i allt, utan att ha ansträngt mig. Riktigt obehagligt. 
Cyklade med Skorpan till stormviken och Helena red Stråla. Skorpan var PIGG. Pigg pigg pigg. Roliga räserponny. Hon höll igång precis hela turen och blev inte det minsta trött, Stråla hade iaf vett att bli lite trött på slutet.
Matten var matt. Det är tungt att cykla i kyla, -17 var det, cykeln går så trögt så man man måste trampa precis hela tiden även nerför då även snön tar emot lite och så var benen rätt möra sen 175 cm häst igår också. Det blev ganska mycket trav och lite galopp för hästarna så jag har fått min motion kan man nog säja.
 
Imorgon skulle jag ha varit ledig men fick ett pass på kvällen. Riktigt bra, jag har fått jobba riktigt mycket nu så jag kommer att kunna betala bort Mayans bortgång (som kostade både skjortan och byxan) och Ebbas veterinär räkning. 
Men nu börjar jag vilja vara ledig några dagar i rad. En dag här å en dag där gör inte så mycket men det går liksom inte att tacka nej till jobb heller så länge kroppen orkar med.
 
Fick byta lektionsdag så nu ska jag prova om onsdagar kan passa mig bättre. 
0 kommentarer