Ledig dag

med en massa kärlek. Finaste djuren <3
Jag trodde att jag skulle vara helt borta idag och var förberedd på en sovdag men vaknade upp relativt pigg. Otroligt skönt. 
Det blev en väldigt trevlig ridtur med Stråla i skogen, bara skritt och trav då underlaget i våran galoppbacke var väldigt dåligt, ojämt plogat, ojämt och konstigt underlag. Strålan blev iaf ordentligt svettig och hon var så fin och trevlig på turen. Fina fina häst.
När jag var klar hos hästarna hade det hunnit börja blåsa rejält och snöa små små hårda snäflingor så min och Ebbas promenad blev inte lika trevlig för matten men hund var glad och då är matte glad.
Fina fina Ebba.
Så har vi myst en massa, städat lite. Drägglat över hästar, sett ikapp lite serier som jag inte hunnit då jag bara jobbat och sovit jobbat och sovit. Rastat katten ordentligt.
Varit och lämnat bil och transport på verkstan, förhoppningsvis blir det ordning på båda delarna ganska snart så vi kan åka till ridhus jag och min superpärla till hästapålle.
Imorgon är det bara upp och jobba igen fast jag helst hade varit ledig en dag till men ser fram emot ledig dag på onsdag med fullspäckat shema. 
 
Superpärlan
 
0 kommentarer