stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Finbesök

Publicerad 2015-08-25 23:53:00 i Allmänt

Igår fick vi finbesök av Ullis. Så himla roligt. Vi gosade med hästara och tog en ridtur, hon på Stråla och jag på Rino. Jag hade dock så trevligt att jag totalt glömde fota. Extremt ovanligt. Inte heller hade jag nån koll på klockan men vi måste ha varit ute och ridit i 2 timmar. 
Rino var pigg och glad och hade jättelajbans och tänkte INTE vända hem. Nope! Fast Stråla vände och gick så fick jag bråka på honom för att han skulle vända om. Så. Himla. Tråååååkigt sa Rino. Suck och pust. 
Sötnöt.
Sen tänkte han ta avstickare på hemvägen också, glad i hågen med raska steg, varför inte ta en tur till?
Sötnöt. Himla roligt med en sån attityd på hästen. 
Idag var han dock ganska stel, det blir lite för mycket för honom än så länge med såna turer. Jag klev av och gick med honom kanske 20 minuter dels för att vi skulle forsera ett dike vilket han är rätt kass på och dels för att han skulle slippa bära mig hela tiden. 
Vi skrittade mest, travade några sträckor och tog två korta galopper, jag å Rino iaf, Stråla ville visst inte riktigt. 
 
Himla fin eftermiddag och en väldigt bra dag överlag.
 
Nu är internetet toktrögt så jag får ta dagen en annan dag =)
 
Snodde den här bilden av Ullis
Sagohästen tom skimrar

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela