stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Tomtar och troll

Publicerad 2014-10-18 14:26:00 i Allmänt

Läste en tråd på buke om trollflätor och kom att tänka på att Stråla alltid hade såna förut. Jämt. Jag hann bara trassla ut dom, och det var inte det lättaste, så fanns dom där igen. Men sen vi flyttade har hon inte haft dom en enda gång. 
Mm. Ganska intressant faktiskt. Det var nått med det där stället alltså. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tiger

Publicerad 2014-10-18 18:30:35

Jätteintressant! Jag är ju (eh..hehe, tydligen) i bloggpaus nu men jag skrev om gråfolket i våras nån gång, maj kanske? Tror inlägget hette gråfolket och annat oknytt eller liknande. Kan vara kul att läsa. :)
I Norge är det många som tror och särskilt då det faktiskt finns flera gamla jordbruk kvar här (sådana som har får och hästar, och inte är moderniserade med robotar och grejer).

Svar: Ja jag tänkte faktiskt lite på dig när jag läste det =)
Stjärnstrålar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela