Stelopererad valross

Men seriöst!! Tro inte fan att Mayan är skithalt idag igen på höger benet. Alltså hästkräk! Man ska inte låssas må bra när man är hos doktorn. Mutter mutter.
 
Jag är helt slut idag, efter yogan igår tror jag, fullständigt mörbultad. Jag tror jag försökte lite över min begränsning. 
Jag hade en fnittrig dag på yogan igår då jag hela tiden såg framför mig hur jag måste se ut. Alltså jag ser ju yoga fröken som är helt sjukt vig och smidig och jag har ju sneglat lite på dom andra och ser att dom minsan också är rätt smidiga och så jag då, som en stelopererad valross liksom. Och så ser jag bilden framför mig hur jag ser ut när jag försöker mig på att slå knut på mig själv och så börjar jag fnittra. 
 
Yoga fröken
 
Jag
 
 
Efter jobbet var jag ju inte piggare heller så det var väldigt nära att jag struntade i ridningen idag också men efter en stunds vila, 2 timmars tupplur, så tog jag mig i kragen och riggade upp en strålkastare och red på ängen lite. Och det fick jag inte ångra.
Fina häst.
Lite smått motsträving i början, tyckte väl mest att: nä fy vad tråkigt nu går vi hem, men när vi kom igång och hon fick en massa beröm så slutade hon dra hemåt. 
Det var rätt hårt och lite snubbligt ibland så vi körde mest skrittjobb men travade lite också.
I skritten så gjorde vi öppna och sluta på volt, spiralen samt öppna i åttan. Jätteduktig tjej. Det kändes att vi båda var lite ringrostiga och det bliv lite knixigt i bland, jag hade rätt dålig koll på min kropp men Strålan gjorde så gott hon kunde utefter det.
Trevligt litet ridpass, satt av 22.30. 
 
Idag fick Mayan första tabletten av cuschingsmedicinen. Hoppas hoppas att det löser sig nu. 
Nu är jag så trött på att ha henne på boxvila. Känner mig mest grinig och muttrar för mig själv när jag står och mockar 3 gånger om dan.
Suck. Det är inga nådiga procedurer. Det blir 1 timmas pyssel så fort jag stigit upp, sen är jag oftast där 3 timmar på dan och så sen 1 timmes pyssel inför nattningen igen. Det blev faktiskt mer än lovligt bökigt att jobba idag, tur i oturen ändå att jag är lite arbetslös just, jobbar helgen också men då har Helena koll på läget.
 
Men Mayan är en hjälte iaf och så även ponnyerna som håller henne sällskap dom är så lugna och trevliga och det inget gnissel eller gnäll.
Stråla däremot... Stråla och matte gnäller och muttrar. 
 
 
0 kommentarer